Fler bilder

Ville lägga in dessa bilder med ;P

image123


Usch kom på att jag ska hem till Lund imorgon, orka :(

Valborgsoutfiten

Här kommer då Valborgsoutfiten:
image122

Nu är jag ren

Sådär, nu har jag tagit ett skönt bad, så nu är jag ren som aldrig förr. Förutom mina anteckningar så fick ett choklad följa med mig in. Mouhaha.. Jag kunde knappt välja vilken av de fina figurerna som skulle följa med, men till slut blev det delfinen som helt tömdes på sin olja :P haha.. Ikväll har jag bestämt mig för att käka kycklingfilé som jag ska marinera med lite gott, till det ska jag ha ris och jordnötssås, mums :)

image121

Tråkigt

Åååååh, gud vad tråkigt jag har.. Finns inget och göra.. Tvn funkar inte och datorn är skittråkig idag. Jag borde plugga, men kan inte göra det när det är helt tyst i huset, aaah, vad ska jag ta mig till.. Inte fint väder iheller så man kan inte gå ut iheller, eller jo, kan och kan men ne :P

Nej jag tror jag går och tar ett bad och pluggar lite där, med plugga i badet menar jag läsa anteckningar :P Det får det bli, men åh, då kommer ju håret vara klart långt innan jag ska sticka ikväll, ah, vilka problem.. :P Synd att jag inte har alla mina skönhetsstuff här, haha :P hade varit skönt med ett fotbad också ju, aja, får se vad jag hittar, har väl lite skum och andra grajor att ploppa ner i karet :D Kanon!

God morgon/middag

Attjooooo, ojdå.. Nej som tur är är jag inte förkyld. Då var det Valborg igen då, kommer knappt ihåg vad jag gjorde förra året denna dag :P Aja..

Nej men just det :D GRATTIS KUNGEN på födelsedagen :D Klart vi ska behålla monarkin, men du borde bestämma liiite mer tycker jag, ha sista ordet kanske? Haha, nej nu ska jag inte säga för mycket.

Igår sa jag ju att jag och Sara var på McDonalds, haha, det finns två st akvarium där, i den ena så har de en sån prydnadssak som man har i ni vet, och där var 2 st typ 1 cm's kor, jag menar, ofta man har kor i ett akvarium :P På tal om det.. Ni vet det där programmet "På rymmen" som gick förr? Där han Tobbe Blom fick sitt "genombrott"? Tror jag iaf :P På ett av Tobbes och hans kompis uppdrag så var de nere i Trelleborg, uppdraget var att fiska en fisk och käka den. Men de hittade inget ställe att fiska här så de stack till McDonalds och fiska en fisk från akvariumet, la den pizzan och käkaden den! Både usch vad äckligt och usch vad taskigt! :( Haha, men men, så är det iaf..

Bara för det drömde jag att jag hade tre akvarium på mitt rum som det behövde bytas vatten i..

Igår så bakade min pappa en rabarberpaj som jag aldrig käkade av, så inatt drömde jag att jag käkade den :P

Aja.. så kan det gå..

Jahaja, vad ska man ha på sig på denna Valborg då? Jo, det har jag nog bestämt..

Jag ska nog byta mina skor, får testa i en storlek större och ha i nån sula eller så kanske, hur gör man annars? Varför ska skor vara antingen för små eller för stora? :(

Ha en nice Valborg!

Åh, herregud, det var 5 år sen min mamma flyttade häriåfrn men nädå vissa ringer fortfarande hit och frågar efter henne, please!

Gårdagens solnedgång

Jag har inte lagt upp bilder på gårdagens solnedgång, så det kommer nu, hoppas bara att bilderna ser okej ut, för färgerna är inte riktigt som de ska på den här datorn så skratta inte om det ser galet ut :P Kommer säkert få en chock när jag kommer hem till min riktiga dator och ser vad jag lagt upp :P haha..
image120

Trött

Nej nu är jag väldigt trött, hur kan det komma sig? Aja, hör väl söndagar till antar jag.. Varit nere i stan med Sara innan idag, trevligt det. Hittade dock inget jag skulle ha. När vi gick in på Åhlens började min väska pipa, haha, det är skitjobbigt när det händer :s Någon sån sak som ligger i väskan tydligen som började tuta, men snälla varför har de såna grajor i? Jag menar den går ju inte att dra ut. Dessutom gick jag med väskan hela dan i malmö igår och då idag i stan, (Åhlens var vårt sista stopp) men pep inget då. aja, strange iaf..

Nu är jag som sagt väldigt trött., fattar inte varför, antagligen för att pappa nämnde "plugga" innan :/ Usch, det måste göras.. Måste käka med..


/ME gäspar

image117


Sol

Ah, härligt väder! Sol, dock en aning kallt :P
Har suttit ute och käkat frukost nu och plockat bort alla maskrosor som vi hade i trädgården, haha, det var en del. Nu funderar jag på om man ska sticka ner i stan, vet inte vad jag ska göra här hemma, men orkar inte sticka ner själv, inte kul.

Men nu vill jag veta vad som händer imorgon. Jag har ingen aning, men jag vill inte sitta hemma, så händer det något kul? :D Är inte sugen på att gå ut, vill mer bara ha hemmafest ;D Så säg till om det dyker upp något :P

Jobbig dröm

Blää, jag har inte drömt roligt inatt..

En av drömmarna var konstig, jag känner att början av den har jag drömt typ liknande nån gång.. Det började med att ett flygplan skulle landa typ vid centralen i lund, men det kom för snabbt så ville inte sluta rulla, så visste man nån vecka innan att det skulle nå centralen kl 3. Jag fattar inte varför folk inte flydde. Aja, det var blandat med att jag hottade ut en massa saker från mitt rum och packade väskan och kameraväskan. Jag "kastade" ut en massa djur, det var ju för att rädda dem, men känns taskigt att kasta dem, men de klarar det, speciellt katter. Jag gick och lämnade min laddare hos någon som sa att jag skulle döda för att få tillbaka den. :s eh? sen badade jag i nån pool. Sen fortsatte det förberedandet för smällen. Sen kom jag ut i köket så hade vi tydligen redan haft en adjömiddag men så hade inte min pappa sagt till mig så jag blev rasande. Då var typ klockan tre. Men sen när klockan var tre så var jag precis brevid planet när det skulle smälla. Fattar inte hur jag kom dit, för jag om någon visste hur farligt det skulle vara eftersom alla skyllde på mig. Hursomhelst, så small det, och jag kutade satan upp över tåg och sånt. Sen var jag i ett tåg som skulle till ullevi :/ röken höll på att sprida sig uppåt, alltså det var som en stor jättebomb, men ändå kom jag undan med ett litet sår på armen :P Sen hamnade vi nånstans vid MFFare och jag skulle ringa och säga till folk att jag levde. Hoppades att mitt kära Trelleborg hade klarat sig eftersom det blåste mot norr.

Nej, det var ingen bra förklaring heller, skrev direkt så jag skulle komma ihåg det typ. Men alla skyllde på mig? Tydligen hade jag fått upp flyget i sån bra fart, men hur kunde jag göra det från marken? Eller om jag var i den, varför kom inte resten ut isf? Undrar om de i planet ens hade handbromsen i :s

Nu är det iaf morgon och dags för bullar till frukost om här är några goda. Kan ju alltid hoppas.. Ah, nu sa min mage "MAT" så adios :P

Nu har jag lyckats..

Nu har jag lyckats hålla mig från att käka choklad hela kvällen. Vet att det ligger 3,5 choklad i kylen. Jag råkade visst äta ett halvt igår. Jag har verkligen lyckats att inte käka, men jag lovar jag rycker snart dit. :P

Har precis testat mina nyinshoppade grajor, vissa grajor är jag mer positiv till än vad jag trodde.. :P Alltså, det är strange, när jag provar skor så passar typ inga.. :/ Alltså jag har storlek 38, men alla jag provar är för stora, och 37orna är för små. Som idag, testade 38or, men svinstora allihopa. 37orna satt perfekt, men kom hem med dem och nu sitter de tajt. Det är inte kul. Men det ena paret testade jag ett par nya 38or, och de var med för stora. Aja, får hoppas att de töjer på sig lite.

Nu behöver jag:
Svarta skor
Vit bh
PLÅSTER

haha, intressant va?

YEES, United vann idag, thank you! Kämpa nu in i det sista och ta hem ALLT som går att ta hem, jag litar på er. Jag vill ha ett linne med Manchester United, men det kommer isf i set med ett par röda brallor som jag inte är så sugen på. Det är dessutom nightwear, men linnet kan man ju ha närsom, det kostar dock 18 pund, vilket är 245 kr, och då är inte frakten från england inräknad :/ Så det blir inget linne för min del.



AH, match imorgon. Heja Trelle, slå nu Örebro. I know you can do it. Spelar ni och tar i som mot MFF så vinner vi, please, come on.

Min dator dampade så jag fick starta om datorn. Trodde att inlägget försvunnit så gick ut och hämtade chokladet jag stått emot hela kvällen. Men vad tror ni? Jo, den dampar IGEN! Så nu tänker jag äta upp resten :C

Nu börjar mitt minneskort i kameran bli fullt. (Räcker tydligen inte med 2 GB när jag fotar.) Så får väl börja rensa. Ne, men har inte raderat bilderna efterhand så blir en massa raderande nu. Tur man kan göra det genom datorn när den är inkopplad. :P


Pics

Här kommer lite pics som jag tog igår :P


image115

Dagens outfit

Såhär ser jag ut idag:


image114



Väldigt vitklädd idag alltså, har skittat ner brallorna redan igen, haha, svart på ena knäet nu :P Gillar mina brillor skarpt, härligt när något verkligen passar.

Min shoppingdag ;P

Oj vad denna dagen gick fort, var inne i Malmö halv 12 och det kändes som om tiden bara sprang iväg och nu är klockan kvart i 6, ojdå..

Jag fick en hemsk syn i Malmö, AIK:are, uuuusch ;P haha, men sorry, ni förlorar just nu mot MFF, bra det!

Jag sa till en på JC i kassan att han hade en ful tröja (MFF-tröja) haha, jag bara "Jag är Trelleborgare" haha, sen snackade vi lite till om förra matchen och så sa han att det stod 2-0 till Malmö just nu, men men, det har tydligen ökats på nu.

Iaf, min dag i malmö, var ute efter skor och shorts i första hand. Hittade ett par shorts, köpte dem. Hittade två till, köpte dem. Hittade en massa fler, men nej, inte fler shorts idag. Hittade sedan ett par snygga vita pumps på Din Sko, min mamma övertalade mig att köpa dem, så de fick följa med hem. Köpte även ett par vita ballerinas från Håkansson. Sen köpte jag ett par röda örhängen från Pilgrim, typ likadana som de jag har i vit och i blå. Fick sedan ett halsband av min mamma från Glitter, tack. Köpte ett linne på JC eftersom jag var där inne^^. Hrm, vad köpte jag mer. Jo, en mascara, Max Factor Masterpiece. Kostar egentligen 145, men var sänkt till 109 och så hade jag 20% så blir 87 kr. Kanon! Ja, det var väl allt. Nu måste jag lugna ner mitt shoppande, ett par svarta skor är nästa sak som jag måste ha. Aja..

Käkade en väldigt god bagel med kyckling och bacon inne på Heaven's World på Hansa Kompaniet, mums, väldigt generösa portioner med.

Kommer nog upp bilder sen om jag orkar, nu ska jag bara vila mig och mina fötter.

Jag är sämst..

Jag är sämst på att gå upp på morgonen, i alla fall en av de sämsta. Som inatt, även om jag sovit över 9 h är jag trött som ett ösregn. Jag blir inte utvilad av att sova, strange. Måste vara alla drömmar som tar på mina krafter i sömnen, haha :P Hade ännu några konstiga drömmar inatt, men orkar inte ge mig in på dem nu.. :P

Snart ska jag in till Malmö och handla lite, hoppas det är fint väder, dock inte för fint. Men här nere är det sol just nu iaf :D

Kommer kanske upp en bild på outfiten sen om jag får nån bra bild, har svårt för att ta en där hela jag är med, har typ ingenstans att ställa kameran, och alla mina speglar är skitta, haha :P

Hursomhelst, nu blir det frulle sen är det dags att göra sig klar för denna dagen. :P

Back in Trelle

Jahojaja, då var man back in Trelle..
Vi slutar kl 12 i skolan, men som vanligt så drog hon ut på tiden. Skitstörigt, så istället för bussen kvart över fick jag ta den bussen fem i halv. Ja, oh, tio minuter tänker ni, men jag måste byta buss också, och den bussen missar jag precis när jag tar den som går fem i halv så då fick jag stå där och vänta i en halvtimme, hur kul är det? Ne, inte kul när det är såhär fint väder och med massa packning. Aja, kl 2 var jag hemma iaf och då var det mat som gällde först och främst, sedan var det ut på terrassen. Har varit där lite nu, somnade ett litet tag när jag låg på magen med, väldigt mysigt. :P

Det blåser knappt i min hamnstad idag, jag är förvånad ;P

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Orkar inte göra något för sent faktiskt, så blir väl att sitta här himma själv och glo på tv, men det gör inget :P Ska nog gå en runda sen i det underbara vädret :) Får passa på nu.

Oh, jag hoppas jag har fått färg nu!

Fredag

Ja då var det äntligen fredag igen, alltid lika trött på morgonen, inte klokt, sängen är ju så skön, imorse hade jag glömt hur man stängde av väckarklockan så den ringde skitlänge sen stängde jag av den innan jag skulle upp. Tur jag har två annars hade jag försovit mig, jag brukar vara sådär knasig när jag är trött, haha.
Jag hinner med helt mycket på morrnarna nu, till och med käka. Nä, nu måste jag packa vidare innan jag ska dra till skolan. Blir jobbigt att sitta i typ 1,5 h på bussen hem sen i det fina vädret, aja! Ha en trevlig dag.

God natt

Imorgon är det fredag, men det blir nog kyckling för det. Synd, för det är skitgott, speciellt den kycklingen som vi alltid hade förr på fredagar, långt innan den där kyckling på fredag-reklamen kom, ojoj, det var som taget ur våra liv. Okej, inte det där med ärtsoppa på torsdagen, men verkligen kyckling på fredag, mums, aaah, den såsen är nog den bästa som finns!

Imorgon ska jag till skolan sen bär det av till Trelleborg direkt, har hållt på och packat en massa nu, blir så mycket även om man bara ska vara borta någon dag, vet dock inte vad som tar sån plats för nu har jag inte tagit med mycket kläder :s Aja, något galet..

På lördag blir det shopping i Malmö stad, har börjat skriva en inköpslista, får spåna mer på den imorgon på bussen hem.

Mina hörlurar nannar forever nu, de funkar inte längre, så såna måste man också införskaffa sig. Någon som vet var de har lite mindre för små öron som mina? Orkar inte med såna man får ont av. Nu har jag börjat lyssna på radion på mobilen när jag går till skolan och då värker det i öronen när jag kommer fram, och hur kul är det på en skala?

Ska nog köpa biljetter till Sonata på onsdag när jag är hemma igen =) Mouhaha..

Jag skulle ju ta ut pengar innan men så glömde jag kortet osv. kom på nu iaf att jag inte har några pengar till busskortet imorgon då. Så jag får ta lite mynt. Måste fylla på kortet med minst 200, jag har en hundring, fem enkronor, tre tior och resten femmor, hoppas busschauffören inte blir sur när det är typ 50 andra som ska på bussen samtidigt ;P haha, får väl se!

Men god natt på er alla och ha en trevlig fredag!

Woho..

YES! Nu blev jag glad.. Sonata Arctica spelar här i Lund den 4 November, nice! Kostar 250 kr, men det är det värt. Deras nya album släpps om typ en månad med, härligt! Dock kommer den nya singeln snart. Nu kommer jag sova gott inatt. :)
Denna bilden är från förra april när de spelade här senast.

image16

Sommar sommar sommar.. lalala

Ja oj gud vad det är skönt väder, synd att man måste plugga. Vill sola men här finns inget bra ställe till det. Gillar inte längre att sola på mitt rum för då får inte mina ben nån färg för mitt ansikte är största prioriteringen för färg ;P har hunnit plugga lite idag, till och med tvättat, inte bara en utan två hela maskiner. Imorgon ska det bli ännu varmare, antingen så stannar jag här i Lund och solar lite på balkongen, eller så åker jag hem med packning och är varm och är hemma i Trelleborg vid halv 2, så jag kan sola hela mig i bikini på terrassen, har inte riktigt bestämt mig, åker jag till Trelle msåte jag åka med mycket packning och vara varm och åka direkt efter skolan, alltså packa idag. Hrm, har inte riktigt bestämt mig än.

Jag skulle gå och handla innan, Kvällsposten, balsam och lite till, men ack, jag hade glömt mitt kort, pinsamt, hade bara 40 kr löst så det blev expressen och balsamet bara, kanske bra det, behöver spara pengarna med. :P

Imorgon är jag sugen på att ha min gula klänning från Gina Tricot, men ack jag har inga skor till det, störigt, jag måste handla en massa skor snart. Har iofs ett par svarta ankelboots, men då måste jag ha de svarta legginsen istället för de vita som jag vill ha, och de skorna är inte direkt några skolskor.. Aja, skitsamma.


Och ja, varför tror ni jag handlade Kvällsposten just idaaaaaaaag? JO, för då får man en James Bond-film :D Dagens var Die Another Day, den nästsenaste alltså från 2002 :) Den såg jag på bio kommer jag ihåg.
   

God morgon

God morgon.. Idag har jag sovit till 10, var svårt att gå upp, sov helt oroligt inatt igen, blää, inte kul..
Nu måste jag gå och dra i mig en stor frukost innan det blir lunchtid, haha, sen ska jag fantamaj ta och plugga innan solen tittar fram på mitt rum så man kan sola :P haha.. nä usch vad jag är sugen på att shoppa, men inte kul att gå ner i stan själv, kan inte denna stan heller för den delen :P

Just nu lyssnar jag på Video Killed the Radiostar, den är väl bra.. även Heat of the Moment går loss.

Nä nu blev jag sugen på att dansa och lyssna på bra musik.

Vad händer på Valborg folk? Något kul hoppas jag. Vet inte vilket "gäng" jag ska vara med :/

Nu vill jag bara försöka lära mig Photoshop ännu mer, men nej, plugga, att det ska vara så svårt att sätta igång med denna matten, säger att jag ska hela tiden, men ack vad det kommer saker ivägen, haha :P

En dag kvar i skolan imorgon, sen långhelg, blir väl Trelle igen :D Woho..

Aaaaah, drömde att jag var på flera ställen med skitfina djur och hade ingen kamera med mig, snaacka om mardröm. Visst igår var jag på ett ställe med ankor utan kamera, men ankor har jag sett och fotat innan och kan dra dit när jag vill. Men detta var exotiska djur, haha :P

Tentaångest

Aaaaah! Kom på en sak med, precis 5 veckor till tentan idag! Herreguuuuud :'( Noooo.. och när den är över ska man gå i en vecka och oroa sig över muntan.. hursomhelst, när väl allt är över så oavsett hur det går så börjar sommarlovet den 8 juni isf, det är den senaste dagen muntan kan komma på. Hoppas dock veeeerkligen att jag klarar det, dock ser det inte ljust ut nu, visst jag brukar köra ett race precis innan och klara tentan ändå. Men detta mina kära vänner, detta ser absolut inte ljust ut, tentan kan jag klara om jag kör ett bra race i slutet, men muntan, usch, det är typ 70 st olika bevis man ska plugga in. Sen får man ETT av dem som man ska visa på tavlan inför läraren. Fyyyyy :'(

Varm dag

Sådär ja, då var man äntligen hemma igen! Inte varit hemma på över 12 h nu :P haha..

Dagen började med mattelektion och matteföreläsning, inget kul att säga om det mer än att rasterna var sköna när man fick gå ut i solen. Vi käkade sedan lunch och satte oss ute i gröngräset för ett litet möte om vårt projekt för att hitta ett bra deadlinedatum. När vi var klara med det tog vi en promenad ner till stan och käkade glass. Vi satte oss brevid domkyrkan och bara njöt av solen. Jättehärligt. Det var en massa råkor som hade en guldgruva i papperskorgen framför oss, jätteduktiga på att hitta resterna av en gammal falafel, haha :P

Efter det hade vi klimatföreläsning mellan 3 till 5, det var jobbigt att vara inomhus när det var så fint väder ute. Första trekvarten somnade man nästan, usch, vad jobbigt det var, började tänka på min mjuka säng, haha. Men andra "halvleken" gick det bättre, då var man pigg.

Efter det gick vi till stadsparken för att grilla. Det var jättemysigt, satt där på gräset och käkade korv. Helt vindstilla var det också. Rena sommarkänslan, jättehärligt. Det var en väldigt fin park, inte varit där innan, massa ankor :) Funderar på att gå dit imorgon och fota lite. Men har inte bestämt mig riktigt, känner för att gå och shoppa också. Antingen så stannar jag hemma och solar (vilket det troligen kommer bli) Eller så går jag en runda ner i stan för att hitta shorts och skor och fotar lite i parken. Hade tyvärr inte kameran med idag och det ångrar jag, men visste inte att det skulle bli så mycket gående förbi så fina motiv :P haha.. Så vad jska jag göra imorgon då?

Jag brände mig på grytan igår så nu har jag ett litet rött märke på armen. :/

Onsdag

Va? Är det morgon redan? Nee, vad tråkigt, jag vill sova mer. Jag la mig ju precis. Har sovit i min mjuka sköna säng här nu, och jag vaknade jättepigg även om jag inte la mig så tidigt..
Nu väntar en lång och mestadels tråkig skoldag, usch då..

Yes, United vann igår, jag var inte orolig en minut! ;P

Mitt första kollage ;P

Nu har jag gett mig in på att försöka Photoshop, så nu ska ni få se mitt första riktiga kollage ever, lite sommarbilder blev det, ge gärna lite tips och kritik ;P Säg gärna vad ni tycker ;P

image111

Tisdag

Nu är jag trött. Igen.. Varit i skolan nån timme och gjort inlämningsuppgiften, skönt att ha den klar. Sedan gick vi ut på en promenad, det är varmt ute idag, dock ingen sol :P
Snart ska jag gå och käka, börjar bli väldigt hungrig nu, det blir kyckling idag.. Har precis kollat lite på tv, dock hade jag redan sett allt innan, men ändå.. Idag kom ett nytt Heroes, yeees :D

I skolan så var det någon som nämnde pizza så nu är jag sugen på det, haha :s

Jag har fått min madrass nu, så nu är sängen både högre och mjukare, nice det..

Annars nej, inget kul att säga, ska plugga senare innan House, sen är det bingen som gäller inför den långa skoldagen imorgon.

Dags för skola

Jag börjar bli lite hungrig nu, synd jag inte hinner käka innan jag ska vara i skolan kl 1 då :P Har städat lite nu, nu kommer man fram i rummet utan att det känns som om man går i en labyrint.

Så här ser jag ut idag, typ iaf..


Guten Morgen

Jag vill kunna mer tyska, visst har läst det i 6 år, men det var längesen nu typ, hade varit kul att kunna det helt, likaså spanska.

Oj vad jobbigt det var att gå upp idag.. Känner mig trött som ett ösregn, men måste verkligen upp. Nu har jag käkat frukost, men det är jobbigt att käka precis när man går upp, inte gott alls..

Jag har ont i min handled av någon anledning :s Skitont till och med..

Idag får jag min madrass från min gamla säng hemma i Trelleborg som jag ska lägga över den jag har här i lund så det blir lite mjukare, usch tycker inte om hårda sängar, så lär bli jobbigare att gå upp imorgon då om sängen är skön ;P haha, ne men förhoppningsvis kommer man sova bättre.

Jag fick aldrig städat på mitt rum igår, så får göra det idag, sätta på musik och börja rensa! ;P

God natt

Nu är det nog dags för mig att sova, kan inte smälta att jag har haft 30 unika besökare idag, haha, sorry, men ändå.. Ingen brukar hitta hit, brukar ha typ 3 om dan, haha :P Aja, inte lätt att vara ointressant..
Nu har jag iaf fått gått och handlat så imorgon blir det en ordentlig frukost, sedan skola kl 13 för att göra inlämningsuppgiften, usch..
Idag var det sista avsnittet av Supernatural för den här säsongen, spännande, undrar när resten börjar visas :P
Nu är jag jätteshoppingsugen, får se om man kanske drar in till Malmö till helgen!

Voooooooooolare, ohoh.. *Mallorcaminnen*

Denna veckan är det tydligen jag som är köksvakt, blää, orkar inte hålla koll på allt där ute, måste tvätta golvet och fixa och sånt på söndag, HA, nä, för jag är inte här då, synd..

Hur många?

Nämen, ser ni, jag fixade att få fram en stor bild, haha :P Har gjort lite andra små ändringar med, nu är det bara headern som jag inte är nöjd med, vill ha ett litet kollage där uppe, men det kommer jag aldrig fixa :( Förstår inte photoshop, vill förminska bilderna, men nädå, de vill vara så stora :/

Jag har kommit på en massa frågor som bara dukit upp..

Hur många skrivsbordsikoner har du? Själv hade jag precis 49 st, tills jag rensade bort, så nu är där 2 :P

Hur många saker har ni i duschen? Ja, typ.. Jag stod i duschen och skulle räkna mina grajor, kom fram till att jag har 5 shampooflaskor och ett balsam :/ 2 duschcreme, en bodyscrub och två ansiktsgrajor :/

Hur många bilder har du på datorn? Själv har jag 14 825 st, det är en del..

Hur många istheshit-bilder är ni med på? Haha, jag är med på två ;P
http://knutteee.istheshit.net/ och http://schultze.istheshit.net/ väldigt gamla båda två dock :P

Det var de frågorna ;P Haha..

Egentligen skulle jag handla idag, men nu har tiden sprungit iväg, aja, har till kl 10 på mig :P En annan sak..
image105

Titta va, 19 st på en och samma dag, det är rekord för mig, haha, men kolla så uppåt det går, haha :P Min blogg är inte särskilt rolig märker jag ;P

Fortfarande trött

Usch, nu har jag suttit här framför datorn sen jag kom hem och knappt gjort något alls. Suttit och läst runt på lite bloggar. Läste en sorglig blogg som jag helst vill glömma nu, är alldeles för känslig, nej usch. Ska nog sätta igång och plugga snart, men är inte på humör nu längre :/ Nej, jag ska inte plugga, isf ska jag städa och få upp humöret. Men blev glad iaf när jag fått två kommentarer, haha, ja, jag får never ever någon kommentar, så detta var väldigt kul ;P

Tänkte lägga upp lite bilder från min helg i Trelleborg, men jag tog inte så många bra bilder, men visar lite ändå.. Först ut är fasanen som jag såg, dock tagen genom mitt skitta fönster, sedan grillade vi. Blommor är alltid kul att fota. Ännu en solnedgång.

           


Jag ska äta fiskpinnar idag..

Just det ja, någon som vet hur man förstorar profilbilden? Kommer inte ihåg om jag frågat innan, men om någon vet så hjälp :P Eller jo jag har nog frågat innan, men jag tjatar till jag får svar :P

Hallelulja

Kom precis hem från en seeeg dag i skolan, men hade gjort några uppgifter idag och kändes som om jag fattade en del, så det känns bra :D Sen var det föreläsningen som var jätteseg.. Usch.

Kollade på schemat, och vad ser jag? JO, långhelg :) Ledig måndag och tisdag med ju! Ojoj! Det känns bra, dock fick vi en ny inlämningsuppgift till onsdagen, men det får göras imorgon så man slipper tänka på den!

Ne, nu ska jag ta min lunch, en korv i hotdogbröd, har dock ingen god sås, vill ha den franska men inte hittat den någonstans :/ Så det får bli ketchup, inte helt fel det heller iofs :)

Dessutom ser mitt rum ut som jag vet inte vad.. Har ställt den stora stolen typ mitt i rummet av någon anledning, och brevid den ligger typ hälften av mina kläder i en stor hög, fint? Nee.. Det blir som en liten ö där i mitten som man får gå runt.. kul.. Ne, det är faktiskt ganska trångt, får nog börja plocka undan lite :P

Trött

Alltid lika jobbigt att gå upp en måndagmorgon :( Nu känner det som om man vill sova när man kommer hem, men kommer väl ha piggnat till tills dess hoppas jag :P

Mina fiskar förde ett jäkla liv igår när jag ska skulle, ploppade runt och hade sig..

Igår när jag inte kunde somna låg jag och tänkte lite, kom hursomhelst in på tentan, att det är skönt att inte behöva tänka på den, så tänkte hrm, när är det, 30 maj, typ en månad, say what, en månad, det är typ 5 små veckor dit, omg, snart tenta.. så nu har jag en liten tentaångest :/

Det blir ingen frukost för mig idag, har ingen mjölk hemma.. attans..
Jag har lite ont i mina ben känner jag..

Och hur i hela friden ska jag få rätt på detta fluffet idag?

HappyKnutte

Jag är glad

Folket på Malmöbussen gav mig inte snälla blickar. Väl inne i Malmö var himlen grå.
Gick sedan hem igen från Centralen till lilla Sparta, har man fått sin motion dubbelt upp idag. Annars var det hoppandet på matchen som var dagens motion.

Mina öron är inte snälla, jo, det är dem egentligen. Det är alla dumma hörlurar som är för stora för dem, helt omöjligt att lyssna på radio i mobilen, det funkar inte.

Jag vill flytta hemifrån, visst jag bor inte hemma. Men bor i ett korridorrum. Skulle vilja ha en riktig lägenhet så man kan inreda ordentligt. Vill ha svarta fyrkantiga frukost/glasskålar :)

Mina fiskar var hungriga när jag kom hem, hoppas de inte ätit upp ynglen.
Update: Nej, alla 4 lever.

JAAAAAAAA!

JAAAAAAAAAA!! Wonderful.. OMG alltså, vilken match.. Vi började bra och hade bollen mycket, när sen bollen går i mål, jag trodde inte mina ögon, fy fan  vad härligt, alla bara skrek, jaaaaa! Ojojoj ;D Det var nice.. Sen gör vi ett mål till, jaaaaaaaaaaaaa! Så i halvlek stod det 2-0. Sen får MFF straff i andra halvlek, har inte sett riktigt om de skulle ha den eller inte, men tror inte det. Men Daniel Andersson sätter den, han är inte snäll, jag vet var hans brevlåda bor. Sista tjugo min sen, fy satan vad nervöst det var, MFF var väldigt nära att sätta den, de pressade på hårt, men starka Trelle fixade det.

Alltså Trelleborgs FF - Malmö FF 2-1
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES! Inget stoppar Trelleborg.


Nu ska jag snart bege mig hem till Lund, det blir en lång resa. Störigt att jag måste in om Malmö, kommer bli nerslagen om jag har min fina halsduk på mig.

Nervös

image100

Aaah, jag börjar bli jättenervös nu! Det är sjukt, aaaah, heja heja Trelle. Funderar på att sticka dit snart, men kommer bara stå och frysa. Men aaaah, shittos..
Heja heja heja Trelle, TRELLEBORG ÄR DOM BÄSTA!
Yeeees, kom igen nu..

Lillebror mot storebror, heja lillen!

image99


Här är en bild lånad från True Blues, jag är där i orange tröja :P Bilden är från 2004. Kommer ihåg att en skrev till mig på lunar att han sett matchen på TV och då när spelarna gick in, hade de filmat mig, så hade jag stått där med halsduken i vädret, så han bara "Men det är ju Knutte" Typ :P Aja

MOT VÅNGAVALLEN!

Dumma drömmar

Idag är jag trött, som jag trodde så drömde jag en hel hög oroliga drömmar om MFF - TFF, i en av dem stod jag och kollade på den, så helt plötsligt var vi inne i 70:e minuten och MFF satte 3 straffar. Efter det gjorde vi ett mål. Halva MFF-klacken var borta och jag undrade var den tagit vägen, min kompis sa att alla hade trillat ner typ och frågade hur jag kunde missa det. Så kom jag fram till att jag nog somnat när jag stod där. Stått upp mitt under en match och sovit :s
Sen i den andra så skulle jag käka frukost på Vångavallen, sen gick tiden och helt plötsligt var klockan halv 11 på kvällen och jag hade missat matchen, kommer inte ihåg så mycket mer av den. Då var jag hemma hos någon annan.
I någon annan som kom efter men som nog är fortsättning på den första av något slag, så i typ 80:e minuten låg vi under men alla slutade spela. Gick av planen och sånt, andra halvlek hade varit konstig så de skulle spela om den. Men de sa inget till oss, jag stod där och blev jätteupprörd, istället spelade de hög musik och gjorde massa konstiga saker på plan istället.

Aja, inget låter vettigt jag vet, men fattar inte att jag kan vara så orolig över att missa matchen, helt sjukt :P Det är jobbigt att drömma det, i den med att klockan var halv 11 stod jag och skrek medan min pojkvän bara skrattade åt mig. Typ "Faaan, nu är det på riktigt med, faaan" För då hade jag i den drömmen liksom drömt den före om att jag missat matchen.

Skitsamma, inte lönt att förklara mer. Var tvungen att skriva upp det såfort jag vaknade nu. Aaah, hatar att drömma sånt, man tror ju på det i drömmen.


Nu är det iaf mindre än 5 timmar till avspark.

Så nu måste jag gå och duscha så mitt hår hinner torka, sedan ska jag försöka käka en nyttig frulle.

God morgon.


Jag vill ha mycket

Okej, denna lördagkvälls vill ha:

James Bond-filmerna
Joggingskor
Träningskläder
Sommarjobb
Jeans
Shorts
Alla typer av sommarskor

Jag vill ha lite till, men detta känns väldigt nödvändigt, okej kanske inte filmerna då. :P


Jag hörde något tjuta, kollade ut, det var en fasan i trädgården. Jag fick kuta till kameran ;P

Det är så obekvämt att sitta vid denna datorn, det är helt snett. Nu väntar nog min säng på mig, den är så mjuk och skön. Imorgon ska man in till Lund igen till den hårda :( Helgen går snabbt när man är här.

Trött

Ja, nu är jag trött.. Varit det i typ en timme, blev det efter pokerfejs och den goda maten. Mätt är jag också.. Men är väl bra det så slipper jag trycka i mig en massa onyttigheter, även om jag är väääldigt sugen på chokladet som jag vet ligger i kylen..

Det finns inget att göra nu, går inget bra på tv, mina firrar har lagt sig och högtalarna till denna datorn är inte att leka med. Vanliga datorhögtalare, haha, jag skrattar åt dem.

Varför känner man hela tiden att man behöver nya saker? :P Haha, det är inte bra för min ekonomi, attans..

En fråga, hur får man sin visningsbild att vara större? :/ Har kollat runt lite bland alla inställningar men hittar det inte, säkert någon lätt liten sak som ska ändras, men då är jag dum för jag hittar inte det stället där det ändras, någon som vill hjälpa?

Imorgon är det dags, jag räknar ner. Kommer vara helt nervös. Drömde om det inatt, först att jag missade matchen och sen att jag kom in, men hann aldrig se matchen :s aja, är mest orolig över att jag kommer sova oroligt och drömma att jag missar den :s haha, inte lätt..

Hade en annan väldigt konstig dröm inatt, något om en ö, och min sovsäck var där och någon hittade den när jag gömt den, och något om en dykare, där var porslin med, ja jag fattade inte iaf..


- Jag ska ha hela chiliserien när jag blir stor -

Solsken

Idag är det skönt väder. Eller ja, typ 10 grader eller något, men sol i alla fall. Cyklade ner i stan för att handla grillspett och då blev man varm. Innan det gick jag lite i stan med, längesen jag gjorde det här i Trelle.. Gick in på Gina Tricot och hittade en tröja. Gick sedan in på Vero Moda, det var jättelängesen jag handlade något där, minns inte när det var senast, men oj vad längesen, men jag hittar en tröja där med iaf, bra det. Jag brukar inte vara så duktig på att hitta saker när jag går själv, så idag överträffade jag mig själv.
Gick sedan in på Åhléns för att kolla runt lite, skulle ha en liten necessär så man kan hålla koll på smågrajor i en stor väska. Det fick bli en genomskinlig, hittade ingen bättre. Behöver dock en ny större necessär med, den jag har nu är inte fin, men det får bli en annan dag.
Sedan stack jag då in på Möllers och köpte mig 10 grillspett. Så ikväll blir det grillning, grillspett, potatisgratäng och gorgonzolasås, har inte testat den kombinationen innan, men allting är gott så det lär detta nog bli, mums!

Nu måste jag räkna lite matte, för imorgon lär jag inte ha tid :P

Här är lite bilder jag hann ta igår när solen gick ner.

image95

       

Jag kan inte se i ordentlig ljus på denna datorn hur bilderna blev så la upp några stycken. :P

Det blåser i min hamnstad

Ja, då var det fredag idag.. Trött imorse som vanligt..
Idag såg jag 4 yngel, haha.. bra det.

Nu var man tillbaka hemma i Trelleborg igen. Det är skönt det, dock blåser det en del. Men det gör inget, för det har det alltid gjort här, och det märks bara att man är hemma när det viner till :D

På söndag väntar en vääldigt intressant match :P TFF - MFF OJOJ!

Jag brukar vilja fota solnedgången här hemma, men idag var det nerrullat, och jag kom fram till att jag ska inte kolla på den för då kommer jag vilja fota den. Men när jag ändå är uppe och rör mig från soffan tänkte jag så kollade jag ut. Som det brukar bli var jag tvungen att springa och hämta kameran. Alltid så fina olika intressanta solnedgångar här.

BTW, jag har namnsdag idag, hade jag ingen aning om, men tydligen så är 20 April Emelies dag. Emilie som jag heter är en alternativ stavning, så det är min namnsdag med.

Torsdag

...och precis som jag ska skulle det regna idag. Tur man inte har varit ute idag då, har bara fått lite luft då jag gick till och från tvättstugan två ggr :P Men nu är iaf lite av mina kläder tvättade, skönt att ha det gjort.. Får tvätta en maskin vitt imorgon med :P Annars idag har jag suttit här hela dagen känns det som, haft matteböckerna framför mig, räknat och läst och ja, men det går segt, fattar inte mycket känns det som..
Innan idag när jag satt här och pluggade, så börjar det tuta som aldrig förr, brandlarmet, någon har bränt mikron i köket, aj aj, det luktade inte gott och det var inte snällt mot öronen.

Annars såg jag tre guppyyngel idag :P Inte sett någon sen måndags då jag såg en, så det finns hopp om att de överlever, bra det :P

Nu har jag käkat en kiwi iaf, gott och nyttigt :)

image94

Tralala

Tralala, ännu en lång dag i skolan, men imorgon ska jag sova länge. Måste komma ikapp med matten nu som jag tjatat om ett tag. Jag känner för ett par gympadojor :P ja, måste börja träna mer så ett par bra joggingskor hade verkligen suttit fint.

Oj, nu blev det sorgligt

Lång dag med matematik.. Först lektioner och föreläsning till 12, sedan var det att göra inlämningsuppgiften. Den var jobbig så man fick sitta där ända till 4.. När jag väl kom hem sen var jag trött, väldigt trött, men var tvungen att renskriva inlämningsuppgiften :P Idag hade jag tänkt jobba ikapp med matten, men är nog för trött för det :/ Men ska försöka sen iaf..

Oj, idag är det Ugly Betty igen, kanske man får se då :P Sedan är det självklart House, han livar alltid upp..

Jag är så sugen på sommar.. Tänk dig att vakna, gå ut och käka frukost i det fina vädret och höra fågelkvitter.. Mot lunch och eftermiddag kommer den riktiga värmen och man måste bada.. Sen är det grillning, och det luktar så gott, och grannarna stänger av sina gräsklippare.. Det börjar bli lite svalare men inte kallt.. Bara lukten när man är ute på sommaren är så härlig. Gå en runda i det svala vädret, sitta på stranden och bara mysa.. Aaah, sommar..

Jag tänker på en av kvällarna den sista veckan innan studenten när vi var på stranden och grillade och spelade kubb, det var verkligen en bra stämning. Alla var så glada, vi var precis vid havet, det var skönt väder och vi sjöng till en som spelade gitarr.. Aaaah..




Nä nu känner jag att jag måste snacka mer om studenten.. Aaah, jag saknar den.. Kommer ihåg när jag gick första året på gymnasiet och treorna skulle ha sitt spex, den känslan man fick när alla de stod på golvet och skrek att de skulle ta studenten och vi skulle stanna kvar.. Och sen var det äntligen vi som skulle stå där nere och skrika det, fy fan vad härligt det var.. Den känslan.. Oh gud låt mig ta studenten igen.
Första dagen på studentveckan var med rolig, vi var utklädda till Austin Powers, (vi vann utklädnaden med) och gjorde en massa utmaningar, bland annat så stack vi bort till macken och tvättade någons bil, haha.. Jag fick också stå mitt på torget när folk stod och sprutade med vattenpistoler på mig.. haha. Vi trängde också in oss så många vi kunde i en telefonkiosk, kommer inte ihåg hur många vi blev :P


Nu har detta inlägg gått över i studentminnen..

Den 16/6 - 06 var det dags. Då stod man på trappan, då gick man ut gymnasiet med sin kära klass NV03A, jag kommer knappt ihåg något från när man stod där, man bara skrek.. Sen turen på vårt fina flak, underbart! Samma dag hade vi studentlunch med utsikt över hamnen, våra lärare pratade lite med oss, om oss :P Vår lärare sa att ett av minnen hon har av våra tre år tillsammans var att när vi skulle på exkursion i slutet av tvåan så regnade det och alla var allmänt slöa på denna exkursion som vi brukade vara, men så kom jag där och livade upp med en kladdkaka.. Ja något sånt sa hon iaf.. Att jag kom med en kladdkaka iaf! Och det gjorde jag, för Olivia fyllde år den dagen :D (Nä nu blev jag sugen att kolla på resten av skolbilderna, snyft, nostalgi typ, jag saknar, aja, det kommer nog någon annan dag)
 
    
 

Måndag

Imorse var jag väääldigt trött. Låg kvar för länge, hann inte käka frukost som jag lovat mig själv att börja med :P Fick tillbaka våra inlämningsuppgifter i skolan, på något vänster hade jag lyckats få fel på den sista även om jag menade rätt, men har iaf 0,8 p med mig till tentan nu, haha :P Dagens föreläsning var skitseg, jag känner att de inte ger mig något mer, bara jobbigt att sitta där :s lär mig mest på lektionerna känns det som :/ Aja..


Idag har det varit fint väder igen, satt inne på rummet med öppet fönster och solade lite, haha, fick nog lite färg iaf, kan ju alltid hoppas. Är ju lite tråkigt att det ska bli dåligt väder nu..


Min guppy har fått yngel :P Kollade till henne och såg att hon var smalare, sen såg jag ett litet vid botten med, dock har jag inte sett fler sen dess, antagligen är alla uppätna :( Hoppas något överlevt iaf..


Nej nu måste jag gå och lägga mig så jag kan vara pigg imorgon..

image86

Wub wub

Jag har köpt extra drops, det är svårt att inte äta dem som godis..

Hur går det Knutte? Mja, halvt..
Ska gå och duscha snart, imorgon är ju en ny dag :/
Jag har lyssnat på Dolly Parton idag.

Jag har redan spillt choklad på mina vita jeans jag köpte förra helgen :P Smart. Kostade bara 200 kr med. Inte lönt för mig att lägga mer pengar på ett par vita brallor så som jag skittar ner mig när jag ska rulla runt i gräset och fota massa nyckelpigor alltid :P

Det är The Day After Tomorrow på trean nu, den är bra den. De uppe bland all snö hejar på Manchester United :D

image85

Söndag

Okej, nu börjar vi. Nu ska det bli en sund Knutte.. Gick iaf hem från Centralen idag, alltid något.. Nu ska jag säga vad jag vill, men ja, jag måste försöka.. Ska inte äta efter 7, halv 8 på kvällen. Ska äta minst en frukt om dagen. Ska ta en extra drops (lakrits) efter måltiderna. Käka ett tuggummi varje dag. Framför allt så ska jag försöka att sova halv 11. Måste sova ut så man orkar i skolan. Ska inte äta onyttiga saker.. Det var inte så bra att det första jag såg när jag kom hem idag var många kakor.. Haha, så får väl käka nån sån om dagen med :P Eller kränga hälften på en helgdag ;D Ska också försöka gå mer om dagarna eftersom jag inte tränar något.. Aja, får se hur detta går..

Jag är sugen på bra musik så ni som har hittat något trevligt, skicka. Jag gillar det mesta, fast inte r'n'b och sånt.. men i stil med U2, Sonata Arctica, Magnus Uggla, Ted Gärdestad, Gyllene Tider, Melodifestivalstyle, 60-tal, ja det mesta utom hip hop, bla bla :P

Måste snart gå och handla..

Attans

Faan, TFF losade och jag hade inte många rätt på tipset.. satan


Men fint väder idag iaf..

Helg

Idag har jag varit duktig. Dammsugat på rummet (för första gången) och även städat till firrarna, det ni! Dock missade jag ju det fina vädret då. Aja, det är nog fint imorgon med :D

Jag har inget annat kul att berätta för tillfället tyvärr, det är mest skola nu som är lite jobbigt, så inget kul att rapportera :/

Imorgon kl. 16.00 är det avspark, Hammarby - Trelleborgs FF aaaah, heja Trelle! Känner för 13 rätt på tipset denna helgen, haha :P yeah, good luck..
United vinner också btw..

Vi har fått ännu en inlämningsuppgift i skolan nu, attans, jag som måste komma ikapp.

Idag var solen fin, jag fotade den då.. Ha..

Snart är det den 22 April, ni vet Trelle mot Malmoe, jag ser fram emot det. Usch, från ståplats kommer man se bort mot andra kortsidan, och vet ni vad där kommer vara? Ett ljusblått hav..
Kom igen nu alla trogna Trelleborgare, även ni otrogna, vi måste visa att vi tror på vårt lag.

Back

Okej, tillbaka till skrivandet då.
Jag har inte kunnat logga in på bloggen sen jag skrev sist av någon anledning :s Inte velat släppa in mig helt enkelt :P Så, vad har hänt sen sist?
Igår vann United med 7-1 mot Roma, ojoj, skitbra.. Jag vill ha ett united-linne, men man måste beställa det med brallor, och dem vill jag inte ha :P

Jag ska få Saras fiskar, hon är trött på dem.

På lördag är det Hammarby - TFF på TV4, missa inte!

Igår var jag i Malmö och gick runt lite, blev ett linne och halsband. Alltid något man behöver :P

Annars så har det inte hänt något kul. Skolan har börjat igen :( Är redan back :P haha, har inlämningsuppgifter och andra uppgifter. Måste jobba ikapp tror jag..

Trötter

Idag sov jag liite längre än jag brukar. Visst, brukar sova till typ 12, men brukar tvinga mig upp tidigare, men idag fick jag lov att ligga kvar till halv 12, snällt av mig va?

Jag börjar bli lite konstig :/ På ett annat sätt alltså..
Lovet är snart slut :C Aaaah, idag och imorgon kvar, sen börjar det som vanligt igen :( Orka orka orka, matte matte matte, fram till sista maj, utan någon paus. Hur ska det gå? Ja det undrar jag med..

Och hur kunde United förlora igår? Gah..

Onsdagsturen

Ja, i onsdags åkte jag först och klippte mig som jag tidigare sagt, sen väntade jag bara på bättre tider. :P Jag och pappa bestämde oss för att ta en liten runda. Det jag ville göra var att fota lite :P Haha.. Vi körde kustvägen mot Ystad och stannade nånstans och fotade lite. Jag tycker om att fota djur. :P Svanar var där några stycken av på vårt första stopp.

           
       

Sedan fortsatte vi till Ystad och där fotade jag lite till vid en strand där, kommer inte ihåg vilken det var :P Jag var ganska klumpig och trampade i gegga så jag fick köra och gå med pappas gympadojja på högerfoten resten av dagen sen :P Han har extraskor i bilen, smart han..

Sedan körde vi vidare till Tomelilla, där kollade vi på en golfbana och laxtrappa, haha, intressant va? Vi grillade revben och sånt.. När klockan var 9 körde vi mot Lund för att hämta upp min puff på stationen. När han var ombord körde vi vidare till Trelleborg. Många galningar är ute och kör märker man :s

Skärtorsdag

Såhär fin var himlen sedd från vår terrass på skärtorsdagen:

image73


Lördag

Idag är det sol. Det är positivt..

       

Det är lite fler bilder jag måste lägga in, alla får inte plats på pixbox, och försöker välja ut de bästa att lägga upp här, men det är svårt att välja tycker jag :P Hursomhelst, har fortfarande lite bilder från onsdags att lägga upp, men inte kul att lägga upp alla bilder samma dag, synd att man inte kunde uppdatera samma dag liksom :P Aja, hursomhelst, ni får nog lite mer bilder sen idag.

Jag ser hur många som brukar vara inne på min blogg, men varför kan ni inte kommentera lite då? :P Det är ju bara trevligt, jag blir glad för minsta lilla kommentar :P

Det var skönt med fotboll igår, äntligen allsvensk premiär. Kändes bra att vara tillbaka på Vångavallen, hela 5480 var och kollade :P

Nu spelar snart MFF, inte för att jag bryr mig, men ändå.. Vi har MFF nästa hemmamatch, ojoj, då får man gå dit tidigt så man får bra plats och överhuvudtaget kommer in :P

Nyckelpigor och jag

Här är lite bilder på mig och nyckelpigor från min trädgård. Detta är måndagen :P

        haha, här har jag lite kul i trädgården :P

         Nyckelpigor hittade jag några :P

 Såhär råkade jag se ut i tisdags sen om någon skulle bry sig ;P

1-1

     Här gör jag mig redo för match..

Yes, då var den allsvenska premiären avklarad för Trelleborgs del.. 1-1 mot Göteborg blev det ja, och det är bra. Linus gjorde ett väldigt snyggt mål med klacken måste jag säga :P Men ja, det börjar bra det här, hoppas det håller i sig nu.. :P haha.. Hammarby nästa.

 

Solnedgång

Lite bilder på utsikten från trädgården här i Trelle.. Bilderna är från söndags..

               

Färdbilder

Lite bilder från färden från Lund till Trelleborg i lördags, bilderna är tagna genom rutan, men ändå :P Bilden på mig har jag med för att visa mina nya solbrillor :P

           

Uppdatering

Ja okej, idag blir det lite bilder för er att se..
Internet slutade fungera här i onsdags, det var inte kul, men nu är det iaf igång igen. Så hrm, nu har jag inte berättat vad som hänt på nån dag. Okej, i onsdags körde jag iaf 17 mil. Haha, började med att köra mot Ystad, sedan till Tomelilla, sen till Lund och till slut hem till Trelle, det var ganska trevligt, men blev lite trött på slutet. Har lite bilder från min färd att visa sen.. Igår gjorde jag inte så mycket, min puff kom hem på onsdagkväll så vi tog det mest lugnt hela dan :P Cyklade dock ner en kort runda i stan och kollade på ankor, men oj vad det blåste när vi cyklade hem :P Skulle nog stannat inne :P Jo vi gjorde rent akvariumet med ju, ojoj, det var på tiden, men oj så fint det blev :P Riktigt fint, skinande rent och grönt och fint. Bara det att pumpen inte funkar, lite synd..

Nu är klockan halv 2 och det är 1,5 h till Allsvensk premiär.. Aaaah, det ska bli nice, äntligen. Trelleborg mot Göteborg, det ni! OjojOJ, undrar hur många det blir idag :P

Hrm, tyvärr kan jag inte lägga upp bilderna från denna datorn så ni får vänta lite till :(

Klippt

Jahaja, då var mitt hår klippt nu då.. Ni får kaaanske se bilder på före och efter. Jag vet inte om jag är nöjd än, blir så arg på min lugg. När man ska gå till frissan ser man fram emot att sitta där ett tag och någon som tar hand om ditt hår, det är skönt. Men idag, alltså, jag satt där i max en kvart och hon var jättehårdhänt, huvudet flög till höger och vänster ffs, det gjorde till och med ont när hon gjorde vissa grajor :s Aja, skitsamma, vet som sagt inte om jag är nöjd än..

Jaha, klockan är kvart över 11, jag vet inte vad jag ska göra nu.. Gå ut lite i trädgården kanske, men det är ganska kallt och finns inget att göra där :P Aja, adios så länge..

Tisdag

Tisdag idag ja.. Det är inte fint väder längre, eller ja, kallt, men solen har kommit fram lite emellanåt :P Jag har faktiskt städat här idag, har sett likadant ut i några månader nu eftersom jag knappt är här något :P Men nu är här fint och dammfritt :D

Ikväll blir det att umgås med Sara & Emma :D Det blir trevligt..

Jag börjar bli trött nu, det är inte bra.. Och ja, kan inte lägga in dagens outfit idag, på torsdag ;P Haha.. Hrm, vad ska man hitta på nu då till klockan 6.. Jadu, ingen aning.. Oh, det är House ikväll :P

Flummet Kutte

Sådär ja, har varit en ganska varm dag idag, var ute lite i trädgården och försökte fota mig och alla nyckelpigor jag såg. Bilderna får ni inte se förrän tidigast torsdag :P
Sedan har jag varit uppe hos min mamma och käkat lite, gott det. Nu kom jag hem och ville se CSI, men NEJ, det är jävla hockey istället, hur kul är det? :( Ska bli skönt när det är över och fotbollen börjar, det blir trevligt..

Är det sant att det ska bli kallt väder nu? Det vill inte jag, jag vill ner i stan i sooolen och käka glass ju..

Vad ska man nu hitta på? Inget kul att se på tv, värdelösa högtalare så inte lönt att lyssna på musik. Sitta vid denna datorn är inte heller så lönt, man sitter helt snett eftersom detta är ganska provisoriskt, så det är inte ergonomiskt nånstans må ni veta. Så det återstår väl bara att sova då. Eller möjligen studera firrarna, men ser ju knappt dem ffs :P

Om någon har extrajobb till mig så ring. Jag skulle gärna jobba några timmar i veckan så man kan ha lite extrapengar. Funderar på om man kanske skulle börja söka något. Och jag borde börja träna något med, snälla, kan inte någon verkligen dra mig till ett träningsställe så jag kan gå ner några kilo, och ta ut mig i solen så jag blir brun, och tvinga i mig frukt så jag blir hälsosam, och få mig att jobba så jag får pengar så jag kan köpa mig en massa saker, typ kläder och skor och allt möjligt nödvändigt.. Haha, ärligt, jag är lat.. Jag behöver någon som pushar. Speciellt träna borde jag börja med, någon please dra i mig! Skit i om jag säger njää, jag ska... Jag ska inget alls, jag har all tid i världen..
Och jag skulle vilja ha mer tid för allt folk, även om jag har tid.. :/ Men jag vill börja umgås mer med er alla, så ring mig, jag är på ;P Har träffat nästan alla mina kompisgäng den senaste veckan och lite till, det är kul, det är bra.. :P Ja jag flummar en del, men måste få ut vad jag känner oki? Äh, Knutte K..

Tralala.. Började läsa en bok idag, den är på engelska. Jag blev trött.

Illa, jag mår illa.. lalala

Nej, alltså jag mår inte illa, men jag fick låten på huvudet, Uggla är ju kung.. För övrigt min favoritlåt när jag var liten tillsammans med Jag mötte Lassie..

Ska jag vara helt ärlig fattar jag inte hur mina kära firrar kan leva när de har det så jätteskitt som de har.. Jag har aldrig sett ett så äckligt akvarium som jag har här i Trelleborg, det är pinsamt.. Men det går inte att få rent, det är för skitt, måste ta ut och göra om allt från början då. Men firrarna trivs, det är sjuk, hanen har ett stort skumbo och de parar sig HELA tiden. Hur kan de trivas? :s aja, måste nog ändå ta med de till Lund snart, men synd att de inte kan para sig längre då, de vill ju inte göra det i för stort akvarium och med andra fiskar omkring.. Så vad ska jag göra? Synd att göra om i detta med när han har sitt kära bo, skulle kanske kunna flytta över det nån annanstans så länge, men ändå, inte samma sak, aja, ingen aning..

attjooooooooo, attjooooooooooo, ojdå.. prosit på mig

Min pappa väckte mig imorse genom att skriva ut en massa papper, moget..

Jag ska klippa mig på onsdag :D:D:D Skitbra eller vad..

Igår satt vi och pratade om allt möjligt, sköna sängar, katter, golf och lite annat, saknar vår lille katt, även om den dog när jag var liten, hade velat träffa den mer :( Men men, nu har jag min Puffs katt, lille Frasse :D Sötaste katten någonsin, finns ingen katt som är mer puckad än den :P Och Emma har också sötaste Henry, så liten..

Nu ska jag snart frukostera lite Buffalovingar, det var längesen nu.. Sen borde man gå ut i det fina vädret, men vi vet alla hur det kommer sluta..

Slut för idag..

Maggan

           
           

Igår var det galet galej på magasinet som det heter, haha.. Ovan ser ni mig, Sara och Emma på förfesten och på Maggan. Det var en väldigt trevlig kväll, längesen jag träffade mina två kära vänner. Måste göras om snart tycker jag. Det var också väldigt trevligt att träffa allt annat folk man inte träffat på ett tag.

Idag har jag inte gjort mycket alls, sovit länge och sen bara slappat. Jag har varit ute och fotat lite i trädgården, snacka om att allt är dött typ :P Aja, typ på torsdag kanske ni får se lite bilder från det, inte idag iaf för denna skärmen är konstig, färgerna är helt galna :P Haha..

Jag måste klippa mig, mitt hår är inte fint..

RSS 2.0