Busstur

Jag har inget kul att skriva typ.. Hrm.. Idag ska vi ta bussen här från Höllviken halv 2, vi åker då in till Lund, så jag kan mata firrarna, hämta lite grajor och duscha (Inget varmvatten här, så får åka med skabbigt hår), sen ska vi åka vidare till tomelilla och nån fest där. Där ska vi sen sova i tält :P intressant va? Väldigt.. Får se hur kul det blir :P Känner typ ingen där, men men :s

Nu kommer jag komma med lite blombilder som inte är roliga nånstans, har inga andra bilder här typ.. eller iofs.. jo, jag kan lägga in lite bilder från igår.. Yes, inga blombilder idag!

Haha, ja, jag sitter och solar lite i bilen :P
image210


Poolen ser inte så jättebadvänlig ut :/
image211


image212

Men söta och fluffiga kaniner hade han :D
image213

Blommor

Så ja, nu är jag i Höllviken igen. Var först lite med min mamma i stan igår. Hittade en fin klänning typ, men måste spara mina pengar, men nu tänker jag nog köpa den ändå, får se om den är kvar nästa gång jag är där :P

Sen  var jag med Maria och Maria, trevligt, det var ett tag sen, fick planera en massa för vår lilla roadtrip, vad kul att det kommer bli av, kommer antagligen köra till karlskrona sen till uppsala och stockholm :P Den ena Maria bor i Karlskrona och den andra i Uppsala, så kan sleepa hos dem typ. Men men, mer om det nån annan gång, är inte förrän slutet av sommaren så..

Jag ser solen idag! Yes, kanske blir lite fotande idag då? Mouhaha..

Jag har bara bilder på blommor här som jag vet är lite tråkigt men bättre en bild på blommor än på ingen bild alls, eller hur? :P Just det, så nu, en blombild.

image209

Inget regn idag

Jag är trött som vanligt.. Men men.. Drömde att jag spelade fotboll med en känguru. Den spelade med oss ute på en plan, sen när den var tillbaka i sin inhägnad och vi råkade skjuta en boll in till den så hoppade den upp på taket med bollen och gav bollen till oss, men sen hoppade den inte ner igen.

Sen drömde jag något om mat i nån affär där man skulle äta :s Hade bara spagetti med potatis och inget kött typ :/

Drömde också att jag skulle resa och var jättesen med packningen, det är jag liksom aldrig, sen när vi kommer till flygplatsen kommer jag på att jag glömt laddaren till kameran, liksom panik. Men sen kom jag på att eftersom jag har vanliga AA-batterier i den så kan jag ju köpa nya :P Men ändå, jobbigt.

Ser inte lika mörkt ut idag, men verkar som om det ska regna ändå enligt SMHI, får väl hoppas att det passerar förbi så vi blir utan. Ojoj, nej nu kollar jag på DMI och det verkar inte bli regn på hela dagen, kanske någon miniskur, men nej, inget regn i Trelleborg idag :D Nice.

Idag ska jag kanske till Malmö med Sara, får se senare. Sen i eftermiddag ska jag kanske upp till min mamma en runda. Sen ikväll ska jag träffa Maria och Maria så vi kan snacka om vår miniroadtrip vi ska göra.

image207
image208

Regn och ännu mer regn

Oj, min dator börjar bli full. Då menar jag full med en massa grajor. Har använt över 200 GB, hrm, man kanske borde rensa? Vad är det som tar plats egentligen? :P Allt som har med bilder och göra, alltså mina vanliga bilder, bilder på kompisar och photoshoppande tar upp typ 30 GB :/ Sen är det massa annat som tar upp resten, jaja, inte lätt. En bra dag att sitta och rensa iaf. Det öser ner utanför, har gjort det nonstop i typ 5 h nu :P Lär vara översvämning i min hamnstad sen, nej, förhoppningsvis inte :P

image204


image206

Jag vill till månen

Nej jag sover för mycket, men jag är ju trött så vad ska man göra? Haha, ja det är inte lätt.
Drömde massa drömmar inatt. Bland annat att jag skulle till månen, hade dock varit där nån gång innan, haha :P Det började med en massa pendlande till olika ställen sen skulle vi sitta i en raket. Medan jag väntade på att vi skulle få åka till ett rum i rymden där vi skulle göra massa tester så åkte jag runt lite med Martin Timell på vår sida av rymden typ, där vi inte behövde ha massa luftstuff, äh jag vet inte. Han sa att jag skulle fråga honom hur ofta han var i rymden. Så det gjorde jag. Han var där tydligen bara en minut varje månad. Varje gång det blev ny månad för då var himlen extra fin. Ja okej :P Sen var vi iaf i det där rummet som vi skulle göra en massa experiment. Sen vaknar jag av någon anledning :( Hann inte ens komma till månen, men sen drömde jag något annat om det, två astrounater som satt där och tittade på jorden typ. Fint var det :P haha, men men..

Drömde något till, men kommer inte ihåg så mycket så det är lönt att skriva ner..

Men men, en ny dag, idag ser det grått ut igen. Hoppas det blir som igår då att solen kommer fram igen.

Det verkar som om det kanske blir en liten roadtrip i år, ja en miniroadtrip då, men det hade varit nice det med. Dock inte en Mallorcaresa ;P Äh, jag har inte gett upp!

Nej lite lunch nu, sen ska jag föra över lite Simpsonsavsnitt till min dator och sånt.

Tips på någon god drink man kan göra om man blandar med någon av dessa?

image203

Kvällshimlen

Blev ganska fint väder idag ändå. Iaf var det varmt :P Men men, nu är jag trött och mätt, har dock mycket tilltugg att käka om jag vill, och jag vill, men är mätt :P haha.. Har fotat när solen gått ner idag med, inte den finaste solnedgången jag sett, men ändå. Det ser alltid olika ut. Blev ca 200 bilder idag.

Lite himmelsbilder från ikväll:

image199

image200

image201

image202

Tråkigt väder

God middag.
Det är ingen sol idag. Surprise. Lär bli regn idag igen, men men. Så kan det gå.
Igår var det match ja, jag har smält det nu tror jag. Så himla störigt att de gör mål i 92:a minuten, fy fy fy vad lågt av dem. :( Men men, nästa match är borta mot AIK och hur kul är det på en skala? :(

Idag står inget speciellt på schemat, bara slappa idag igen. Känner för att göra något, men kan inte ge mig ut på en fotofärd i skåne heller för det tillåter inte vädret, tråkigt men sant. Nej, lite mat nu tack.

image198

Det finns inga ord...

...
Fan
2-3
FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Dyngsur är man med, men just nu bryr jag mig inte, 2-3.. Skit också. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN, helvetes jävla skit :'(

Det stod 2-2 fram till minut 92. FAN. 2 mins stopptid ju. Så typ 92:01 trycker dem in ett mål. FAN. Vi hade ett offsidemål innan med så om någon skulle vinna var det vi. Vi var hetast andra halvlek. Men vad blir det? 2-3, FY FAN! :'( Nej, hejdå..

Ni får ursäkta mitt språk, ni ska vara glad att jag inte skriver in allt jag tänker..

Fick iaf se Henke Larsson, men wow jag menar, pfft.. FAN

Semestersudoku

Tillbaka i Trelle. Skönt att ha pålitligt internet igen, haha.

Ikväll är det match; Trelleborgs FF - Helsingborgs IF ojoj, ska bli spännande. HEJA TRELLE!

Jag börjar bli lite hungrig nu. Kanske skulle ta och rota i kylen lite. Nej har inget vettigt att säga så lämnar det såhär.

Nu har jag gjort klart mitt semestersudoku, haha, duktigt va? :P
image196

Den här tidningen är väldigt bra. Funderar på att prenumerera.
image197

Kameror hit och dit

Jag vill lära mig hur systemkameror funkar. Innan funderade jag länge över vad jag skulle köpa för kamera. Om jag skulle köpa en långzoom eller en system. Självklart ville jag ha en system men hade ju inte så mycket pengar. Dessutom kostar det mycket mer med en massa objektiv och sånt hela tiden. Dessutom vet jag inte riktigt hur systemkameror fungerar. Men nu känner jag verkligen för en systemkamera. Finns det inget sånt "systemkamera för dummies" typ, så man kan få allt förklarat från början? :P Nej, så dålig är jag kanske inte, men nästan..

Men men, får väl vara nöjd med den långzoomen jag har. Har ju inget jobb eller något, så känns ganska orealistiskt att ha råd till en inom en snar framtid. Sorgligt men sant. Men när/om jag får något extrajobb eller något då ska jag spara till en. Känns liksom som, alla bra motiv man har och sånt borde man ta med en bättre kamera. Äh svårt att förklara. Men vill iaf ha en bra kamera.

Funderar på att köpa den där tidningen Digitalfoto och få lite inspiration. Men är där bra stuff för en som inte har en systemkamera? Ja, det är där väl? Har bara sett den på nätet så har inte bläddrat igenom någon än. Aja, hursomhelst, ska se fall jag köper en sån kanske.
Det blev en massa babblande märker jag.

För att fortsätta på temat foto och på temat jag alltid har (blommor) så kommer här dagens bild. Är inte hemma nu och har inte sladden med mig så blir inga nya bilder :P
image195

Tom buss

Midsommardagen idag då. Solen har varit framme lite men jag är trött ändå. Det var en trevlig dag igår. Var här i Höllviken och grillade med lite folk. Var jag, min pojkvän och tre av hans kompisar. Så jag var ensam tjej. Vi grillade istället för att ha en traditionell midsommarmiddag. Jag gillar inte sill iaf, men grillningen blev väldigt bra. Sen stack vi hem till någon av dem andra och hängde där tills vi stack till Malmö. Vi var på Heartbreak var jag aldrig varit innan. Det var ganska trevligt även om jag var ensam tjej. Var på rätt dansgolv hela kvällen dock, där med gamla låtar. Yes. Gillar inte direkt r'n'b och sånt.

Vi stack därifrån vid halv 3 och gick och käkade kebab för att ta bussen 8 min över 3. Men såklart var den försenad. Tog typ en kvart innan den kom och då trodde man att den redan skulle vara full. Men där var typ 1 person på bussen. Skumt. Det började ljusna på bussen hem. Var sen tillbaka i Höllviken vid 10 i 4, då var det ljust. När vi gått hem hit sen var klockan 10 över 4 och då var det nästan dagsklart. Var i säng halv 5, för ljust i rummet. Men men, trevligt när det är ljusa dagar.

Hrm, nu är jag mätt för jag har krängt en massa ostbågar. Är ganska slö idag, vi ligger och kollar på Futurama. Det går att se om och om igen.

Han här ser lite skum ut:
image194

Midsommarafton

Jaja, midsommar nu igen då. Det står att det ska bli sol, men det ser mörkt ut, men jag tror ändå att det blir sol. Hoppas på det iaf. Men vad som händer idag är jag inte säker på dock. Blir antagligen grillning nånstans nångång, men inget planerat, ah, jag måste egentligen ha grajor planerade ett tag innan, men men, får väl hoppas på det bästa.

Haha, har ett sånt sommarsudoku med 32 st sudokus sammanflätade typ. Har gjort 9 st av dem änsålänge, kul va? :P

Ah, på måndag är det Trelleborg - Helsingborg.. ojoj, det ska bli spännande, stör mig bara på att Thylander och Persson är avstängda, men vi har en väldigt bra trupp så vi kan ersätta de flesta, men just Thylle behöver vi :P

Och yes, jag hittade en väska i Malmö igår, guttans. Hittade även lite annat, svart tubtopp (dock inte optimal), vitt halterneck och svart kjol. Hittade en vit tröja med som där var hål i och fanns inte fler i hela Malmö i min storlek, attans.

En annan sak som var kul igår. MIna kompisar när jag var mindre fyllde år igår. Pratar inte med dem ofta eller så. Men kommer alltid ihåg när dem fyller år. Iaf, så när jag gick till bussen så tänkte jag "hrm, tänk om dem sitter på bussen nu så jag får gratulera dem" och sen när jag går av bussen så sitter dem där, liksom ofta jag träffar dem på bussen, svar nej :P Haha, ja det kanske inte låter kul men det var skitcoolt tyckte jag.. Äh, shit the same..

Jag måste skicka detta inlägget nu innan internet flippar..

Blommor som vanligt:
image193

Tidigt

Jag tycker om att sova, jag vill sova lite mer. Men men, ska åka in till Höllviken och lämna lite grajor och sen in till Malmö. Men eftersom vi måste åka därifrån kl 3 till Lund och hämta grajor oh vara tillbaka i Höllviken vid 5 så måste jag åka såhär tidigt. Haha, det är inte lätt. Frågan är om man kommer hinna. Måste käka en ordentlig frukost (vilket jag håller på med nu) och så måste jag dricka upp mjölken och käka en massa jordgubbar. :/ Har allting packat och redo iaf, hoppas bara det inte är för kallt för leggins och sånt :P Ne, vi får hoppas på det bästa. Aja, jag behöver ju inte ta bussen 9.15 kan ju ta den 45 min senare men ja, kommer knappt hinna vara i Malmö då. Ja vilka bekymmer Knutte.

Inatt sov jag lite bättre iaf, men var ändå lite svårt att sova av nån anledning :S

Nej nu ska jag göra mig klar.

Update: Så, nu är jag klar, har lite tid över, ska bara borsta tänderna och stänga datorn. Det verkar förresten bli bra väder här imorgon trots allt, 16 grader och sol.. :P Inte jättebra, men allt är bättre än regn, och solen är alltid välkommen.

Bandet till min kamera, ingen rolig bild, men ändå.
image191
Lite sommardrinkar:
image192

CrazyCreek

Skitstörigt, jag kunde inte sova igår, låg vaken till kvart i 4. Jobbigt eller vad. Så jag fick ligga och tänka en massa istället, men ja, det var inget kul, ville hellre sova.

Just det, skulle skriva ut mitt cv och köra ner på stan och lämna in det på lite ställen, men skrivaren var inte installerad så hade en jävla massa problem med det, men sen fick jag ut tre stycken så tog papperna slut, då gav jag upp. Ja vi har papper hemma, men orkade inte, gav mig ut istället.

Åh, mozzarellan är jättemöglig, fast jag tog lite ändå, inte där den var möglig utan där den var som vanligt, blev iaf en väääldigt god macka i mikron på grill. Tomatsås, mozzarella, tonfisk, skinka och tomat.

Dagens motion: Åkt rullor till stan och tillbaka. Tog en liten tur med kameran, hade tänkt fota fina Trelle, men ja, det var inte vanliga Trelle idag. Massa konstiga bilar och tält överallt, och ingen klar himmel med lysande solsken, så blev inga bilder, bättre att ta när det är bättre förhållande. Handlade två st grillspett med eftersom jag ska grilla med Sara och Emma ikväll. Trevligt. Men det var jättevarmt och åka och rullorna var tröga.

Dagens tråkiga:
Mina kära CrazyCreek har nog gjort sitt nu efter många års rullande. De skramlar när man åker, hjulen är snea, trots att jag vänt på dem nån gång, bromsen är jättesliten, är inte originalbromsen som man fick med. För att inte tala om bruntejpen jag måste ha på högran för att den ska hållas kvar. Spännet är ipaj där. Sen är dem väldigt slitna lite överallt också. Ingen bra rullning är där heller. Dags för nya!

image190

3 km

Haha, jag känner mig helt duktig. Har precis varit ute och sprungit en runda. Då ska ni veta att jag inte har bra kondition. Sprang här utanför mig, bor typ vid åkern, så sprang 3 km till en rosa himmel och klar halvmåne, det var faktiskt jätteskönt. Allting tog 20 min. Jag måste ha ökat tempot för i förrgår sprang jag 2,7 km på 20 min. Aja, skönt att det går bra ibland. Nu får jag vara nöjd med detta och vara beredd på att det går långsammare sen. Men ändå, wow Knutte, starkt jobbat. Min kondition har nog förbättrats lite lite sen jag började springa för nån vecka sen. Nice.

Har annars varit uppe och käkat hos min mamma idag. Hon fyller år den 14 juli, så hennes kille tar henne till flygplatsen på torsdagen och först då får hon reda på vart hon ska åka på resa över helgen. Alltså resa mellan torsdag-söndag. Nice, det vill jag med.

Nu är jag ännu mer sugen på att resa. Jag har redan skrivit en packningslista, faaaaaaall i fall man råkar få tag på en billig resa att hoppa på i sista minuten. Man får väl vara positiv? Haha..

Nu är jag sugen på att shoppa på torsdag med, hade bara tänkt ha en väska och sen softa runt i Malmö, men nej, nu är jag mer sugen på klänningar, tubtoppar och skor såklart! Attans Knutte, nej, en väska och kanske något linne, sen spara!

En av de senaste blombilderna:

image189

Dagens tema: Humlor

I wanna know, have you ever seeeeeen the rain..
-oh yes I have, säger jag då

Lyssnar på Smokie för tillfället, går inte att skriva utan att skriva ner texten, måste ju sjunga med.. haha, vilket bekymmer.

Har varit nere i stan nu och köpt mat till fiskarna, 166 kr gick det kalaset på, haha, blir ingen väska för mig i sommar då. Jo, jag måste ha en, ska köpa en på torsdag om jag hittar någon, den ska vara ganska stor, hrm, jag ska få plats med min kamera i sin kameraväska, iofs inte så stor, men den är typ 20x20x15, ska ju få plats med alla mina andra grajor med i den givetvis så om ni har något tips på någon snygg stor väska så säg till.

Nu försvann solen, jag som tänkte osäkra kameran i trädgården, aja, missar väl inget, har fotat varenda blomma och humla X antal ggr redan i år. Får ta en runda runt i Skåne nån gång i sommar och fota som aldrig förr, kombinera med en liten mysig picknik, vem är på?

Jag är varm nu, men har tråkigt, ska nog ta och fika lite nu, ingen middag förrän efter halv 7 idag så får trycka i mig några ballerina nu, mouhaha..

Jag tycker om att fota humlor, haha, så vi kör vidare på dagens tema som just råkar vara humlor, haha, kommer ett litet kollage med lite roliga humlor från förra veckan här i trädgården, ser nästan likadana ut I know, men humlor är fina. Den i mitten längst ner ser det ut som om han kommer med en orange vattenkanna, eller hur?

image188

Fint väder

Sol ute nu, skönt. Enligt smhi ska det vara 15 grader och regn här på midsommar, kul :( Nej.. attans. Aja får väl se om det händer något kul på midsommar, får sitta inne annars, haha :P

Måste ner i stan idag och handla fiskmat, men vad ska man ha på sig, liksom är det varmt eller kallt ute egentligen.. :S nej jag är fortfarande trött.. är lite sur med. Meen det tar vi nån annan dag.

Ah, jag vill resa, men ingen kan ju ffs :( Orka åka själv? Nej.. Men jag vill åka ju :/
Hrm, nej nu ska jag käka upp min frukost och se lite simpsons, sen måste jag nog ut i det fina vädret.


image187

TFF förlorade

Nu är klockan mycket, tio över 11. Ja tiden går snabbt. TFF förlorade idag, attans, 2-0 mot Elfsborg :( Inte bra. Dessutom två av våra bästa spelare avstängda nästa match mot Helsingborg, hur bra är det på en skala? Inte bra alls, attans. Så vi har kvar våra 11 poäng och ligger nu näst sist i tabellen. Bara för vi ska släppa in så mycket mål, några lag till på samma poäng ju. Aja..

Har umgåtts lite med Sara och Emma idag, vi såg matchen, alltid trevligt, umgås för lite nuförtiden tycker jag.

Imorgon är det en ny dag, då måste jag ner i stan och köpa fiskmat, men det tänker jag inte göra om det regnar, haha. Ska även käka lite hos min mamma, undrar vad det bjuds på där, haha :P

Tänkte sitta och göra lite kollage nu och kolla igenom bilderna jag inte rensat än, eller ja, lagt där de ska vara, men jag känner mig nog för trött för det. Jag är skitsugen på något gott att käka men har inget. Man kan väl inte gå och göra en macka på grillen i mikron nu? Mitt kl 23, haha :P Njä, Knutte, skärp dig. Fast kanske inte bra att lägga sig hungrig, hrm, jag får tänka lite till..

Jag missade första delen av Day Break idag, alltså det innan första reklamen, jag var ute och fotade lite så hade ingen koll på tiden alls, attans. Ska nog kolla på det på internet nu så man är med.. :P

Det var den här himlen som fick mig att missa första delen av Day Break idag, haha :P :

image186

Solsken

Fint väder idag. Sol är alltid bra.
Igår hittade jag ett jobb jag tänkte söka, och jag försökte söka men så flippade internet, och idag var jobbet borta, typiskt. Får väl hitta lite andra då. Men lättare sagt än gjort :(
Sitter iaf inte på golvet mer i Trelle nu, nu är den uppflyttad och det känns som gamla tider igen.
Nej måste skriva personliga brev och sånt nu, haha :P

image185

Sommarens första bok

Var trots allt väldigt varmt att sitta ute innan idag. Dock varit lite konstigt väder. Först skitvarmt, sen regn och sen sol igen. Aja, hoppas det blir lite stabilare snart. Och hoppas på bra väder till midsommar.

Har nu läst ut sommarens första bok, Stephen King - Det mörka tornet I, Revolvermannen. Den var väl bra, är dock 6 böcker kvar i serien som måste läsas. Men det är spännande så måste läsa tvåan nån gång. För övrigt är Stephen Kings böcker väldigt bra tycker jag. Brukar dock inte kunna koncentrera mig under terminerna när man måste plugga, haha, aja, sommar nu och då ska det läsas mer. Vilken nästa bok blir är jag inte säker på, antingen Stephen Kings Svarta huset eller hans Lisey's story där den sista då är på engelska. Hrm, får se, ska iaf inte börja på någon idag.


Söndag

Ännu en söndag. Söndag? Varför känns det som lördag? Jag måste nog ha ett jobb, ska man bara gå och lata sig i 10 veckor till? Nej jag behöver något att göra faktiskt, behöver pengar med för den delen. Gah, varför hittar jag inget och varför hör ingen av sig där man skickat in, bla bla. Tro man bara går in i en affär och frågar om de behöver hjälp när där inte är någon skylt eller något. Nej. Aja.. Hrm, lite finare väder idag, 20 grader och sol. Har ju varit regn ett tag nu, skönt med sol igen.

Jag funderar på lite olika sommarmotiv, hrm, vill fota lite, men ja, är på samma ställen alltid så blir inga nya motiv typ, haha :P Aja, får komma på något.

Jag måste springa igen, har varit regn och inte haft tid på kvällarna när jag skullat springa de senaste dagarna så har inte blivit något, aja, får väl se hur det är ikväll då.

Nu ska jag sätta mig i solen och läsa lite tror jag, eller får se hur varmt det är, ska iaf ut och känna på vädret :P haha.. hejdå

Här kommer iaf en liten humla som surrade omkring i trädgården häromdan:

image184

Åka buss billigt

Grattis till alla studenter igår, ni såg ut att ha det lika kul som jag hade det förra året. Lycka till alles.

Ja igår var det student, jag vill också ta studenten, bara en gång till, haha, det var kul att se alla vara så glada för man vet precis hur kul det var :P Jaja, det var nice. Vill inte prata för mycket om det då blir man helt nostalgisk and stuff. Idag är det iaf 1 år sen man stod där på trappan själv. Herregud, det var tider det.

Det regnar idag, kul, nee.. Ska snart dra iväg och köpa Sommarkortet så man kan åka buss billigt och mycket i sommar, sen ska vi till Höllviken, är där till måndag typ. Jag är helt trött.

Måste flytta på datorn från golvet nu så vi kan byta vatten till fiskarna, inte så lämpligt att den står precis nedanför när vi ska slabba med vatten. Nej nu ska jag käka, duscha och byta vatten sen hejdå trelle för den här helgen.. :S Jag är trött..

Dagens kollage iaf:
image183

Jag tycker om Mallis

God morgon/middag.
Det regnar och är bara 12 grader. Stackars studenterna idag. Förra året när jag tog studenten var det iaf sol då och då och inte kallt. Hoppas det är uppehåll när ni springer ut på trappan och åker på flaket. Jobbigt om det regnar då.
Ja herregud, är det redan ett år sen man tog studenten nu, satan vad tiden går snabbt. Vad har jag gjort sen studenten då? Jo nån vecka efter studenten så åkte jag, Maria och Maria till Mallorca, närmare bestämt Palma Nova/Magaluf, vi hade en väldigt trevlig och härlig vecka där nere.

Efter det var det mer sommar och då bara jag slappade, solade och badade och umgicks.
Sen var det dags för att börja skolan igen. Den 31 augusti var det upprop i Kårhuset på Lunds Tekniska Högskola. (Bara upprop där, går inte på tekniska.) Sen den förste september började skolan på allvar, då var det FYS001 som var den första kursen man läste på Lunds Universitet. I samband med första tentan så flyttade man även till ett korridorrum på Sparta i Lund. Flyttade in den 1/11 och hade första tentan den 3/11. Så de första dagarna satt jag där i mitt kala och kalla rum på sängen och pluggade som aldrig förr. Hade ju varken tv eller dator så var bara tid till pluggandet. Sen var första tentan avklarad.

Sen fortsatte det rulla på, hade nu tagit 10 p fysik och 10 återstod. Nu blir det ointressant och inget kul som hände, men dem tog jag iaf, så första kursen avklarad. Hrm, vad hände sen då? Ja det har ju varit jul och sånt, inget direkt spännande som hänt. Mene, ja, sen köpte jag min kamera. Sene, jao, nu har jag tagit 20 p Matte också och nu är jag inne på ett sommarlov till. Det har gått snabbt jao. Men oj vad tråkigt egentligen, inte gjort något kul typ, haha, jo det har varit kul, men kommer inte ihåg något speciellt så. Får ju inte glömma när TFF vann mot MFF, det var med skönt.

Nej vad långt detta blev.. :P Jag vill iaf resa i år med, annars får jag panik, senaste året jag inte var utomlands var 92, alltså har jag varit utomlands varje år sen 93 :P Så jag vill ut i år igen!! Var jag har varit?
93 Mallorca - Alcudia
94 Mallorca - Alcudia
95 Mallorca - Alcudia
96 Mallorca - Alcudia
97 Mallorca - Alcudia
98 Mallorca - Alcudia
99 Mallorca - Alcudia
00 Cypern - Ayia Napa
01 Mallorca - Alcudia
02 Mallorca - Alcudia
03 Mallorca - Alcudia
04 Kreta - Chania
05 Mallorca - Alcudia
06 Mallorca - Palma Nova / Magaluf

Ja jag tycker om Mallorca, jag vill dit igen, känner mig nästan hemma där, haha :P

Haha, intressant iblägg detta blev då Knutte..

Hade kanske passat med en liten fin sommarbild här då, tar en från Mallis förra året:
image182

Homer and the gang

Håller på att lägga över mina grajor nu, men det är typ 60 GB som jag ska ha och mitt enda verktyg är ett USB-minne på 2 GB, så detta kommer ta låååång tid. Hade dock varit skönt att få över allt så man kan flytta upp datorn på bordet. Grr..
Har annars kommit fram till nu att jag har 22 st shotglas. Det ni! 4 st med Homer som jag köpt på Mallorca, 4 st fina från Duka, vet inte märket, 4 st i plast som blinkar när man slår dem i bordet, 4 st som man fick till något spel och 6 st med nån västernsnubbe på.

Ett av mina Homer-shotglas:

image178
Nedan mina två glas. De översta bilderna är ett glas och det understa ett, men det fattar ni :P
image179

Bla bla..

God middag.
Jag är trött idag igen. Sitter på golvet för tillfälligt, lite jobbigt är det. Den andra datorn är fortfarande kvar där denna ska stå och bla bla bla ointressant. Men än så funkar inte nätverket och kan inte koppla in datorn och tvn.. Attans..

Jag vet inte vad som händer idag, jag orkar inte bara sega, vill göra något av detta lovet. Attans.. Hrm, ska nog rensa lite mer bland bilderna. La in alla 600 bilder från den senaste veckan. Så ja det ska rensas och arkiveras. Kör igång med det nu hade jag tänkt. Lite jobbigt på golvet bara, inte så ergonomiskt.

Muffinsen som bakades häromdan. Där är vanliga med hallon i, chokladmuffins med after eight och chokladmuffins med mörk choklad.. :P

image177

Datorn is back

Tjofallera..
Idag har det inte varit lika varmt vilket var skönt eftersom man kunde sova gott i svalkan. Eller ja, inte hettan iaf :P Har varit en liten runda på Maxi idag och sedan kört till Lund för att hämta min dator och lite annat stuff. Matade fiskarna så de klarar sig ett bra tag framöver. Stackars dem som måste vara där helt ensamma.

Sen jag kom hem från Lund har jag försökt att fixa min dator. Koppla in den till tvn och föra över grajor från den andra datorn. Men tror ni något funkar? Nej, inget funkar. Datorn hittar inte tvn, fattar inte varför, funkar med den andra datorn. Nätverket är det också bara problem med, hittar inte varandra så kan inte föra över mina grajor, störigt.

H'r kommer lite bilder på pizzan som vi gjorde och åt igår. På den ena halvan är det stark korv, jalapeno och mozzarella. Den andra halvan är delad i två delar, den ena med vanlig ost, tonfisk och bacon och den andra med bacon, stark korv och mozzarella, kan ju säga att allting var riktigt gott. Är sugen på att göra det snart igen.

image176

Pizzakit

image175

Utsikten härifrån. Lite vindkraftkraft, en åker och lite traktorspår. Härligt :P

Nej nu blir jag snart arg om jag inte får tag på min dator, jag bara hoppas på bilderna.

Ah, vi gjorde pizza idag. Hade ett sånt pizzakit och stoppade på lite egna grajor. Man fick med deg och tomatsås. Alltså det blev skitgott. Snabbt och enkelt var det med.

Har varit en runda på Dalabadet idag och badat. Det blåste en del så man klarade att ligga och sola ett tag innan man stektes, tur det :P Men nu ska det tydligen inte vara så varmt mer, typ 19 grader imorgon jämfört med dagens 26.. :P Men men, nu är jag iaf mätt efter pizzan, så om nån timme när maten lagt sig blir det en springtur. Dags för det igen. Kanske får ta en extra lång så man kan få bort maten, haha :P

Somrigt

Tänkte göra det lite somrigt, kubb och glass och hav och en liten blombild fick komma med i detta kollage. Det hör sommaren till.

image174

Idag har det varit intressanta matcher. Trelleborg vann mot Gefle med 3-2. Vi borde gjort några fler mål, haha, men ja, annars en helt okej match. Bra att vi fick med oss tre poäng bara lite synd att vi släpper in så mcyket mål :P aja.. Malmoe vann också idag, bra det. Skoog gjorde mål och det gjorde han bra, synd att han inte fått spela så mycket, men nu jävlar, hoppas han håller sig hel nu :P Bra att de tog 3 poäng med så Brommapojkarna inte fick några poäng, bra för oss här nere i tabellen.. Haha, jag får solsting av denna värmeeeen. Nej dags att käka nyplockade jordgubbar. Direkt från trädgården. Mums och adjö.

Solnedgång

Här är iaf gårdagens solnedång, var svårt att välja vilken bild jag skulle ha eftersom färgerna är galna på denna datorn :P

image173

Varmt

Ah, ännu en varm dag. Man vet ju inte vart man ska ta vägen. Vill bara slänga sig i en pool. Vad skönt det hade varit. Synd då att man inte har någon. Många år som vi snackat om pool, men det blir aldrig, haha, alltid "inte i år iaf" nänä, men hur lönt är det nu när man är typ 20 då :P Aja.. haha, får bada i en liten liten balja, ja så fötterna får plats. Men hur kul är det? Nu är jag varm. Har cyklat en runda bort till Willys, faktiskt skönt när man cyklar, för jobbigt att bara ligga stilla. Det fläktar inte mycket iheller, aldrig när man behöver det :P Aja, nej får väl sysselsätta sig här inne istället, baka lite muffins och så :D haha :P får se hur det går.. Nej nu ska jag försöka lägga in lite bilder, adios. Åh, adios, jag vill till Mallorca :(

Det är typ 28 grader i skuggan och 42 i solen :/

Snabba humlor

Back in Trelle. Det är skönt att vara hemma. Har varit ute hela dagen i solen och är skitvaaarm. Har legat lite på stranden och så. Fått lite färg, men det får räcka, ska inte överanstränga mitt kära skinn nu :P Iaf som sagt hemma i Trelle, men vet inte vad jag/vi ska göra. Det är varmt i hela huset. Solen står på. Ja det är nerrullat, men det är ändå skitvarmt här inne. Har en massa humlor ute i trädgården som jag försökte fota, men tror ni de kan vara stilla? För det kan dem inte. Har lyckats fånga några bilder, men haha, de flyttar sig från blomma till blomma hela tiden. Lala, snart kommer min dator hit så då kan jag lägga in några bilder. Nej nu är jag för varm för att sitta här. Adios.

Fint väder

God kväll. Har inte blivit något bloggande på ett tag, har ju varit så fint väder. :D
Iaf, i torsdags var det student hos Alice :D Grattis! Hoppas du hade en trevlig student och roade dig som aldrig förr :D Sen har det inte hänt så mycket, varit ute i det fina vädert. Idag tog jag ett dopp i havet, var väldigt skönt faktiskt, inte så kallt som jag trodde det skulle vara.

Jag kan inte lägga in några bilder, det är lite tråkigt faktiskt. Oj nu blev jag trött. Iaf, fortfarande inget kul att säga. Hrm..

TFF spelar igen på måndag ja, alltid något. Nej ingen fantasi alls. SKa försöka lägga in bilder nu, som datorn verkar vägra, sen kanske jag återkommer med något roligt. Eller inte..

YEEES

YES! Muntan avklarad. Nice, fick inte ens 7 uppgifter, fick bara 4, attjoooo, attjooo, men han sa att jag var klart godkänd och att det gick snabbt så :P Men men, nice! Så då är första året på Universitet avklarat, 20 poäng fysik, 20 poäng matte och 5 poäng typ naturkunskap :P YES, nice. Nu är det sommarlov :D

Vad fint väder det är ute, skitvarmt ju, men man kan inte ta vara på det här i Lund, så man kanske skulle åka till kusten? Ne, nu ska jag njuta, adios!

Congratz

Ah, munta imorgon, ångest, jag kan inte typ 30 av 68 bevis, hoppas jag får dem jag kan då, annars är det katastrof, jag orkar inte trycka in fler heller, jaevlar..

Nu är det fotboll. Nationalsång, dags att stå upp. Nationaldag är fint tycker jag.

Emma Ström fyller år idag, congratz! Han en trevlig Mallorcafärd till helgen, jag är avundsjuk.
Haha, hittade några bilder från nian nu, men tror inte hon blir glad om jag lägger ut en bild på henne från då, haha :P Haha, tar denna från nån gång i år.. Grattis igen på 20-årsdagen :D

image51

Jag har inget roligt att skriva idag, men men, dags att plugga.

Attans

Åh, ångest, jaevla munta. Igår lärde jag mig iaf typ 30 st av bevisen. Idag tänkte jag ta 20 till för att imorgon ta de sista 20. Men nej nej nej, lärde mig typ ingen idag, kanske 5 eller 7 något. Nej nej usch. Tänkte ha onsdagen till att repetera, men detta kommer inte gå. De sista 40 bevisen är skitsvåra :/
Var iaf i Malmö idag och köpte studentpresent och sånt och sen var det hem och körde hem en runda till Trelle och hämtade lite grajor, sen var det CSI och Day Break och sen kl 23 tog vi en springtur :D haha, nej du jag gillar inte detta tangentbordet, sorry du :P
Nu sitter jag iaf här och borstar, kommer inte kunna sova, den där muntan skapar en väldigt stor ångest hos mig. Inatt hade jag till och med en dröm om det, uuuusch. Hoppas jag sover gott inatt då. Ne, dags att borsta klart, sen bingen.

Hahaha

Oh dear God, vilken match. Haha, vi spelar ju skitbra. Sen tappar vi det. Det står 3-3, jag vet Sverige vinner med 3-0 :P
Först leder vi med 3-0 sen kämpar Danmark på och vi bytar bryr oss inte, utan skiter i och byta trötta spelare. Isället blir det 3-3. Sen är det någon som är dum och slår med knytnäven på vår stackars Rosenberg. Då blir han utvisad och vi får straff. Då kommer en galen dansk in och slår på domaren, då avbryts matchen och sen vinner vi med 3-0. Ja jag vet att ni vet, men jag pratar med mig själv nu. Haha, vilken match :P Roligt. Men synd om Danmark faktiskt. Ligger under med 3-0 och kämpar och fåt 3-3, sen blir det katastrof, synd om de riktiga supportrarna och de spelare som inte slog Rosenberg :P Jaja, så kan det gå.

Min pojkvän kom hem idag så vi har inrett hans rum på nytt. In med en ny säng, eller ja, den han har haft där borta, upp med halsdukar (fula sådana ;P) dvd-hylla och tavlor och sånt på väggarna. Tvn har flyttats och ja, spegeln ska flyttas imorgon.
Idag har vi varit ute och sprungit en runda i Höllviken. Ojoj, vad det bra det gick. Haha, jag är förvånad. Brukar inte springa så långt och kände mig mycket piggare (trots skoskav) och inte alls så trött. Bra bra. Nej nu ska jag snart sova. Har grymt mycket att plugga på, uschi :(

Ne, gotta go, mitt hår är blött och droppar på mina lår, det är kallt, haha, adios :P

Omg..

Oh dear god. Jag klarade tentan, med 4 poängs marginal. Jag hade alltså inte behövt göra inlämningsuppgifterna (dock bra träning), men ändå. Nice, jag klarade tentan. Så ja, nu väntar pluggande för fullt fram till torsdag för då är det munta, för än är det inte över, kursen är inte avklarad förrän både tenta och munta är godkänd. Så imrogon är det shoppande, för det har jag redan bestämt, sen söndag, måndag, tisdag och onsdag blir det att trycka in dessa 68 #!%&¤? bevis. Lycka till Knutte.

Aah, stackars mina hälar sån skoskav jag har och gud vad jag är trött nu. Har mest segat hela dagen men är ändå skittrött nu.

Är skönt att vara back in Trelle :D

Nu skulle jag vilja sova, men hade nog inte kunnat somna nu faktiskt :/ Hrm, får planera vad jag ska ha på mig imorgon då eller något *-) och vilka skor skulle passa till dessa skoskav :(

Trött

Idag är jag trött.. Igen. Försökte springa igår men mådde skitilla så får testa ikväll igen. Idag har jag bara suttit och väntat på att tiden ska gå. Har kollat på några avsnitt Planet Earth och tagit ett fotbad :D Väntar på att klockan ska bli 17 så man kan gå och kolla på tentan och sånt. Ska nog gå lite tidigare och se om jag se de små ankungarna precis vid skolan :D Isf ska de bli fotade :D Sen ska jag iaf åka hem till Trelle :P Skönt, äntligen! Nu ska jag se ett avsnitt Planet Earth till tror jag, sen ska jag studera fiskarna tills jag ska dra :P haha, men här är så tråkigt nu, har ingen mat iheller :P haha..
Åh, jag måste bränna ner alla mina bilder innan datorn får åka hem, haha, annars kommer de säkert försvinna, och det hade varit katasrof :P Aja, hejdå!

RSS 2.0