Sommar och sol

Idag är det ganska blåsigt här nere i söder, men det väntar ändå en grillning med massa kompisar senare, ska bli skitkul att träffa folket igen.

Sommar sommar sommar! Igår åt jag frukost ute och toppade med lite jordgubbar, nu blir det jordgubbar varje dag för vi har ganska mycket av det, gott, kommer nog bli trött på det om jag känner mig själv rätt dock.

Igår var jag också en stund på stranden, dock glömde jag smörja mig vilket inte var helt bra. Nu ska jag städa mitt rum, ser ut som kriget med alla saker jag tagit med mig från Lund haha, och måste tvätta och bädda sängen och handla mat inför ikväll..

Shit har en massa bilder från midsommar också som ska fixas.. Nån annan dag.

Aja, här är en av de finaste byggnaderna i Lund:

Trelleboooorg

YES! Då var man tillbaka i Trelle över sommaren då :D Jag känner mig så glad, haha.. Kommer hem till en vindstilla liten håla och massa jordgubbar som väntar på en, gött.. Det var ganska så tomt i korridoren när jag åkte så inget att vara kvar för. Nu har jag installerat mig här hemma istället. Undrar hur lång tid det tar innan jag blir uttråkad haha.. Har inte så många att hänga med här tyvärr så kommer bli att jag åker till Malmö en del. Men ändå så skönt att vara hemma med friheten att gå ut på terrassen dag som natt.

En bild från midsommar, har en del att gå igenom sen kommer väl några fler upp här..

Dags för tenta

Klockan är 05.43 och jag studsade upp ur sängen precis som om det var en Mallisresa som väntade, men det är det tyvärr inte. Istället är det dags för Köpenhamn igen, dags för TENTA, har aldrig varit så exalterad för en tenta, haha, men kan vara för att efter den här tentan är det SOMMARLOV, så ja, 13.00 idag har jag officiellt sommarlov, aaaah, kan knappt bärga mig, det ska bli kul att göra den här tentan! SEE YA!

Glad midsommar


Juvestore

Fortfarande söndagen den 19 april. Efter vi gått runt och kollat lite i Turin blev vi lite trötta och blöta så vi satte oss och åt riktig god italiensk glass, mums.. Sen gick vi tillbaka till Juvestore och handlade lite, hehe..


Klima

Imorgon är det munta. Kursen heter Klima. Det som kursen handlar om har man läst så många ggr förr så man är lite less på det, men det är väldigt intressant så hade gärna velat kunna allting, men jag orkar inte sitta och plugga in det. Det kommer inte gå bra imorgon även om man hört allting förr, men ska spendera resten av kvällen åt att bara plugga plugga plugga, måste bita ihop, en kväll kvar..


Plugg plugg

Ja, tentaperioden då ja.. På onsdag har jag första muntan, haha, jag har knappt börjat plugga för det går inte, men nu väntar två dagar med intensivt pluggande så får vi se var detta slutar..


Turin

Jaha, så var det då söndag. Denna dagen skulle vi kolla in Turin men det var så jäkla dåligt väder så det var inte så roligt. Det regnade och regnade hela tiden.. Men det var en fin stad i alla fall måste jag säga.


Tisdag

Idag blir det grillning igen, hoppas det inte börjar regna bara.. Denna gången med fysikerna.

Förra måndagen var jag faktiskt ute och fotade, det var ett tag sen alltså, men fick fram en del bilder ändå, som vanligt på blommor haha..


Min helg

Det har varit en rolig helg. I fredags hängde jag med min fina korridor, några av folket som var kvar iaf, det var väldigt roligt, vi drog till Helsingkrona nation där det var schlagertema så vi dansade hela tiden, yes yes.. Nu är det dock bara jag och Boris kvar..

I lördags hängde jag med gamla Trelleborgare som också var trevligt, längesen man såg alla så alltid kul.

Igår då var det dags för grillning med utbytesstudenterna här i Lund, det är ju dags för dem att åka hem nu så det var ett litet goodbye-party, sorgligt..

Juventus - Inter

Så var det då dags. Vi mötte de andra Juvefansen och gick till Juvestore. Efter det åkte vi ut till Stadio Olimpico. Ingen jättestor arena, men allt större än Vångavallen haha.. Det var en sån härlig känsla när man kom in. Och sen när spelarna kom in och de spelade "Juve, storia de un grande amore" ååååååååh, det var gött.. Går inte att beskriva alltså. Jag var ju tvungen att ha på mina glasögon för att se något haha, det var jag inte van vid, men lätt värt det. Och så fick man ju se lilla Zlatan, också annorlunda jämfört med när han sprang på Vångavallen den där gången innan han åkte ut i Europa.. Tyvärr gjorde ju Inter ledningsmålet som inte var kul. Men fatta vad gött det var sen när Juve gjorde 1-1, oh yeah.. Finns inte mycket mer att säga, checka in bilderna.. Jag sög in stämningen så mycket jag kunde.


I Turin

Andra dagen så tog vi tåget från Milano till Turin, det var ju där det roliga skulle hända, nämligen fotbollsmatchen.. Väl framme så gick vi och åt jääättegod pizza. Efter det började det bli dåligt väder, men vi gick runt i Turin och kollade lite innan vi skulle möta upp resten av de svenska Juvefansen..


Italy igen

Efter vi varit och kollat på Piazza Duomo så gick vi vidare till Parco Sempione, jättefin park och vädret var så fint så vi tog en liten tupplur där i gräset, det var jättehärligt.. Efter det gick vi och åt god mat och sen började regna så vi drog hem, skulle ju upp tidigt dagen efter..

RSS 2.0