Hej svej

Tjabba.. Då var det onsdag.. Nya kurser har börjat, och min blogg är lika död som vanligt, jag är ledsen men det verkar inte som om det kommer livas upp heller, ingen lust alls, men tänker inte lägga ner den, skriver in lite då och då.. Det är lite jobbigt att jag bara kan se mina 20 senaste kommentarer, kan inte se de andra och svara på dem :/ Det har gjort mig lite mer opepp också, får försöka fixa det på något vis, skumt är det iaf..

JA, okej, var ska jag börja? Fotboll kanske.. 1-1 spelade TFF mot MFF i söndags, har fortfarande inte kollat på klipp sen matchen så ska göra det sen. Men ikväll är det en ny match som gäller, Häcken - Trelleborg, tre poäng tack, det vill man ju alltid ha, HEJA TRELLE!

Ja, och så klart.. Hemma från ITALIEN är man då.. Hade en jättebra resa. Kollade ju på Juventus - Inter, fatta coolt eller, ja, jag är glad att jag gjorde den resan iaf.. Kanske kommer in en reseberättelse nån gång, men ja, får se när jag har tid för det :P

Visar en bild från flyget ner iaf.. Ni vet jag pluggar ju meteorologi och nu när man lärt sig lite mer är det skitcoolt att flyga uppe bland molnen, jag var helt exalterad när jag såg alla moln, det är så coolt alltså..


TFF is the shit

Japp, allsvenskan har dragit igång, än så länge har TFF lyckats skrapa ihop 2 poäng, men denna veckan blir det fler, eller hur?

Det var skönt att vara tillbaka på Vångavallen igen.. Premiärmatchen TFF - BP slutade ju dock 0-0, men det var premiär, så, vi får se hur det blir i resten av matcherna då..

YEEEEEEEEEES

YEEEEEEEEEEEES! Vi fick biljetter..

Nästa vecka, 17-20 April kommer jag vara i ITALIEN.. Närmare bestämt Milano och Turin.

Jag kommer tyvärr missa MFF - TFF, årets match för Trelle, den 19:e.. men, den 18:e.. Gissa vad jag gör då?

JUVENTUS - INTER

HALLELUJAAAAAAAAAAH, äntligen har vi fått biljetter, fattar ni eller? JUVENTUS - INTER, fatta hur coolt det är, woho, idag är jag glad..

RSS 2.0