Godissugen

Usch för tråkiga skoldagar, men vi fick i alla fall sluta tidigare idag, yeah. Så jag tog mig en liten handletur, behövde mjölk och sånt. Dock glömde jag handla godis, känner mig på godishumör, haha, nej men känner mig sur så tycker jag förtjänar lite godis :P Ah, att orka springa ner och handla eller inte, det tar typ 2 min dit, precis utanför huset, behöver ingen jacka eller nånting, men är man lat så är man..

Dagens middag: Spagetti, bacon, pastasås och körsbärstomater, yeah! :D
image409

Bloggdesign and stuff

Blää, satt och försökte fixa utseendet på bloggen ett tag igår.. Det blev inte så bra som ni ser. Hittar absolut ingen bild på mig som blivit bra, jag är verkligen ful. Fast sen så är jag mest bakom kameran nuförtiden, men ändå, så svårt ska det väl inte vara? Innan var jag alltid med på bild, haha..

Och headern sen då, jag hittar inga bra bilder att trycka in, och är sämst på att designa tydligen, för bra blev det ju inte.. Aja, en förändring iaf, får fixa det snyggt nån gång när jag orkar, haha, har inte tid med detta egentligen..

Ligger i en liten bloggtorka just nu känner jag.. Vilket är ganska dåligt tajmat eftersom jag ser att där är ungefär 30(!!) unika besökare inne ibland, vilket är mycket för mig, men återkom gärna, jag ska försöka bättre mig :D

Denna bilden hade jag i headern innan, jag gillar den, men trött på den som header :P
image408

Fotboll är kul

Ojoj, SM-guld till Göteborg ja. 2-0 mot Trelleborg.

Sorgligt, men vi är kvar i allsvenskan, YEEEAH, great, kanon.

Haha, sista omgången var annars ganska rolig, nej men shit Helsingborg - Halmstad 9 - 0, hur är det möjligt? Shittos pomfrittos..

Jag vet att detta hände i söndags men har inte haft tid eller ork att nämna det, men det tål att nämnas, så bättre sent än aldrig.

Lång skoldag idag igen, jag hinner inte med något känns det som..

Bussturer usch

Oh dear god, inte bloggat sen torsdag, haha :P Jag har inte haft nån tid alls.. Var har denna helgen tagit vägen? I fredags var det skola på förmiddagen, sen åkte jag till Höllviken på eftermiddagen, sen var det att ta det lugnt på fredagkväll, skönt.

Tänkte sen på lördagen åka in till Malmö och kolla kamera, träningskläder och skor and stuff, men vad händer? Jo, de ringer mig och vill ha kameran (från jobbet) så jag måste åka in till Lund och lämna den till dem. Så där står jag halv 2 och måste åka och hämta nycklarna för att sen ta bussen igen från Höllviken till Malmö C, sen stadsbuss hem i Lund då, snabbt som aldrig förr upp på rummet och hämta kameran, ner igen till stadsbussen, ner till centralen och lämna kameran, köpa biljett i 190, hinner på tåget precis, siste man ombord. Ja, sen var det buss igen från Malmö till Höllviken. Blä, tjugo i 6 var klockan då, så onödigt, hela lördagen till buss buss buss. Ja, men sen på lördagkvällen skulle vi ut i Malmö, så då fick jag sätta mig på en buss igen, snacka om att jag var trött på det.

Ja, söndagen åkte jag BUSS till Trelleborg..
Imorse åkte jag BUSS till Lund..

Jag blir galen av alla bussturer.. Hade passat med en bussbild nu, men har ingen sådan tyvärr..

Kom till skolan och skulle skriva klart projektrapporten, men nejdå, vi skulle tydligen ha matte, så fick sitta efter skolan och skriva rapporten, klar lite i 9, hinner inte ens in i duschen innan CSI börjar, fick ta det i pausen, och nu är jag trött och arg, åh, har ingen lunch att ha med i skolan imorgon..

Gnäll gnäll var det här ja..

Eller vi kan ta en bild på bilen från roadtripen, var roligare att åka i den, haha..
image399

Lång skoldag

Shit vad tiden gått fort. Varit i skolan från kvart över 9 till halv 6 idag. Kommer hem och måste fixa mat och så, som förövrigt inte var så gott. Ja och nu har klockan hunnit bli halv 9, tiden bara springer iväg, jag som har så mycket att plugga men så lite tid och framför allt ork, haha, nej.. Om en halvtimme börjar i alla fall csi, oh, sen är det skins efter det, jag tycker det är lite roligt, hahaha :P

Neeeeeej, plugga nu i en halvtimme då? Hrm, jag vet inte, lär sitta här till dess, nej plugga it is, skärpning nu!

Det är så mycket jag vill göra, jobba så jag kan få pengar, så jag kan köpa kamera och resa, och sen jobba lite till så man kan köpa lite till, och sen resa lite till och fora lite där, och sen plugga lite av det och lite av det.. Bla bla, det är så mycket man vill..

image398

Filmtips tack

Tradig dag i skolan igen ja.. Och fotat har jag inte gjort på länge, gah, jag vill, men inte haft tid. Jag vet inte var tiden tar vägen nuförtiden, sen när jag väl inte gör något så är jag trött, det är ganska mycket saker jag måste plugga nu också..

Inget jobb denna veckan i alla fall, men men, så kan det gå :P

Jag är sugen på att se någon bra film, ja inte just idag då, men till helgen kanske. Något tips på någon? Kvittar om det är någon ny eller gammal, antingen komedi eller rysare :D Eller någon som är konstig :D

Trött på allt

Lång dag igen. Jag orkar inte gör anågot när jag kommer hem. Allra minst sitta vid datorn, jobbigt. Vill bara krypa ner under täcket och kolla på tv hela dagen. Haha, ja inte lätt inte..

Nej nu ska jag gå igenom, ska nog plugga lite och kolla tv, återkommer när jag är på bättre humör..

Lång dag

Åh, äntligen hemma.
Idag har det verkligen varit en heldag. Vi skulle till Ringhals, så det gällde att gå upp tidigt. Vi körde i 4 minibussar, det var roligt, haha, men men, rundturen var inte så lång, men maten var god, haha, sen 2 h hem igen, det var lite segt. Men det var ganska roligt allt ändå. Men nu är jag trött, måste äta något snart, sen ska jag bara slänga mig framför tvn tror jag, haha :P Haha ja, och smart som jag var glömde jag mitt id-kort, smart knutte, smart, hade ju plockat fram allt och jag brukar ju alltid ha med mig det, men idag, neeejdå, det funkar inte för mig att gå upp så tidigt helt enkelt..

Åh, börjar tidigt imorgon igen..

Tv wiho

Ja, jag uppdaterar alltid sämst på helgerna, men jag umgås med min pojkvän då och han gillar inte att jag sitter vid datorn, haha :P
Men nu är han härifrån så nu kan jag blogga igen, haha :P

Jag har ont i magen idag, så jag ska nog bara sitta och studera min NYA TV. Yeees, äntligen har jag ny tv. (Begagnad, men ny för mig.) Den är dessutom snygg! En flatscreen, dock tjock-tv, widescreen, 29 tum typ. Yes, den passar så fint här inne så. Men så sköööönt med en fjärrkontroll och kunna ändra på ljudet, hallelulja!

Nu är det dock min dator som stör sig hela tiden :/

Suddade till det lite på den ena bilden så ni inte ska se hur jäkla dammigt där är, men bara lugn, jag ska fixa det nu.

image395

Lördag

Idag har jag varit och shoppat lite på Nova Lund. Fick tag på ett par svarta jeans, det behövde jag, haha.

Nu är jag mätt efter maten, det var ganska gott, ingen höjdare, eller så är jag bara nervös inför kvällens jobb. Jag tror på det senare. Är trött i benen med efter att ha shoppat hela dagen, haha. Och så sprang jag ju igår så känner lite i låren, haha, klen jag vet.

Neeeej nu ska jag vila ner mig, hej hej.

Jag idag:

image394

Mat är gott

Yes box. Varit nere i stan en sväng, var en massa folk, bussen tog lång tid, haha. Fick mina flyers till morgondagens jobb i alla fall, alltid något. Haha.. Sen var det in på ICA och ständigt samma problem. Vad ska vi äta idag? Blev tillslut örtbiffar med lite potatis vi haft i ugnen och Jensens Bearnesås. Tyvärr glömde jag ta bild, attans, för det såg skitgott ut :D

Slänger in en bild på pizzan vi käkade förra veckan. Den var väldigt god den med. Vi gjorde den med ett pizzakit, ni vet sån man får degen och såsen färdig. På den hottade vi på lite kött, tzatzikisås och mozarella, mums. Ah, nu blev jag sugen pizza.

image393

Nu har jag sprungit

Alltså jag har så jäkla svårt att komma upp på morgonen, det är knappt sant, klockan ställde jag på halv 9, men ändå är jag inte uppe förrän 10. Åh, blir så arg på mig själv. Har jag något jag ska till så kommer jag upp, men inte bara för att gå upp tidigt, usch på mig.

MEN, idag tog jag mig i kragen och gick ut och sprang. Woho, äntligen, det var längesen, men jag måste verkligen träna, haha. Sprang inte så mycket, har världens sämsta kondis. I somras kunde jag springa 5 km, men nu får jag börja om från början igen, haha, hoppas jag kommer in i det snabbt igen. I alla fall så förvirrade jag runt mig i Lund lite, har aldrig varit där jag var, var ett litet äventyr. Fick i alla fall se nya delar av Lund. Aja, springningen avklarad i alla fall, great :D

Alltså min mobil gillar inte min dator, eller så är det tvärtom. Kan inte lägga in saker på datorn från mobil, som typ bilder. Och inte musik från datorn till mobilen, grr, de hittar inte varandra. Får ta minneskortet från mobilen och sätta i kameran och sen använda kameran för att lägga in bilderna i datorn. Så komplicerat ska det väl inte behöva vara? :P

Det är fint väder i alla fall..
image392

Tysklandsproblem

Oj, jag hade 71 unika besökare igår, rekord.. :D haha..
Hrm, torsdag, oh CSI Miami, ooooooooh, varför funkar inte min tv?


Haha, kom och tänkte på i skolan när vi åkte till Tyskland i nian. Först åkte vi som läste tyska på hösten. Men båten kunde inte gå i hamn av någon anledning så vi blev helt sena. Sen gick det ingen buss så vi fick GÅ hela vägen från Mukran till Sassnitz. Det var jobbigt.. Så vi fick inte så lång tid att gå i stan. Så vi fick åka en gång till på våren igen.

Men det blev problem då med, haha. När vi skulle åka hem igen från stan så kom det ingen buss. Så vi stod och väntade skitlänge, sen var det panik, så fick ringa en massa taxibilar som fick köra oss alla ca 60 elever till båten. Men ja, båten skulle ju snart gå, så vi fick kuta satan så vi inte skulle missa båten, haha, jag fick snacka en massa tyska i alla fall. Sen ville båten köra utan våra lärare. Jag kände mig bossig då för jag snackade med de på terminalen och räknade in alla elever. Ah, minnen ;P

OJOJ, gammal bild, från Tyskland den 5 juni 2003 :P (9 GRÖN)
image391

Sov för länge

Verkade vara en del som blev sugna på glass i förra inlägget, mouhaha, sorry ;P

Idga sov jag för länge, vaknade kl 8 och behövde gå på dass, då var jag pigg, men tänkte, sova lite till ändå kanske, och sover till halv 11, blä, jobbigt. Men satt uppe och pluggade lite igår, inte helt smart kanske eftersom jag borde lägga mig vid 23. Min dygnsrytm måste bättras på. :P

Snart dags för skola. Ska göra något nytt idag, tillämpningar, ingen aning vad dem tänkts sig med det. Förövrigt är det slut med föreläsningarna i en vecka typ, ska ha projekt igen.


Zlatans skor: Hans sons namn och födelsedatum. Alltså samma dag jag fyllde 19 ;P (Bild: Aftonbladet.se)
image390

Glass i stora lass

Jag har varit väldigt oeffektiv idag, bara surat på datorn känns det som, haha, men men, tur jag pluggade lite innan idag :/

Min tv funkar inte så har absolut inget att kolla på, har sett allt jag har på datorn flera ggr.

Men tog i alla fall lite glass. Hade 2 för 30 kr på ICA. Yes, så såna shoppade jag.. Kommer nu ihåg att jag aldrig mer ska köpa glass, visst det är gott, men jag är ingen glassmänniska. Är nästan väldigt sugen på dippandet jag hade igår. I och för sig är jag lite hungrig nu, kanske ska ta mer av det? (A) Haha, jag är ett hagg jag vet.

Kunde inte bestämma mig för vilken smak jag skulle ta idag heller, så det blev båda :D

image389

Regn

Hej igen. Då var denna skoldagen över. Massa matteuppgifter som räknades bara typ, förstod en del, känns skönt, haha :P Men var lite stressad imorse, inte så bra, aja, fick pluggat lite i alla fall.

Åh, jag vet inte vad jag ska äta idag, alltid samma problem..

Och regnar det gör det verkligen. Men det öser inte, bara håller i länge. Regnade när jag la mig, när jag vaknade, gick till skolan och när jag gick hem från skolan. Ja, nu är hösten här, på riktigt. Jag behöver bättre skor, inte kul att bli blöt om fötterna, haha.

image388

Usch stackars Sunds :(

Ajajaj.. Stackars Sundsgymnasiet.. Och stackars Vellinge kommun och folktandvården och allt annat som brunnit. 50-70 miljoner kr har gått upp i rök. Jag har inte gått där själv, men det är ju faktiskt grannkommunen, så lite synd tycker man om dem. Man vet ju folk som går där liksom.
När vi skulle ta studenten, för 1 år sen och typ 4 månader sen. Ja, då brann Strandbaden ner, ett annat vad ska man säga, stor graj för Vellinge kommun. Och nu brinner skolan! Sundseleverna går liksom till Strandbaden för att festa, såklart på studenten med, men nääädå, den brinner ner. Stackars er. Hade det varit jag hade jag nästan med gått upp i rök.

Jag gick upp halv 10 idag, wow. Men det regnar och regnar. Gjorde det när jag la mig med, har det gjort det hela natten? Nu när jag är vaken så tidigt borde jag göra något nyttigt. När jag kollade mig i spegeln igår var det liksom OHMYGOD jag måste börja hårdträna. Men, det regnar, jag vill inte skitta ner mina fina skor, haha. Sorry, så vi får skjuta upp det lite till... hrm...

Nej, man kanske skulle ta och plugga denna förmiddag? :P

En passande bild.. *-) Men då tar jag en från inatt, eftersom jag kommer tänka på det hela dagen.. Tagen från Trelleborgs Allehandas hemsida, (fotograf: Christer Berg, som förövrigt varit min lärare en gång i tiden)
image387

Mätt

Åh, jobbigt, min tv är verkligen helt störd, inget House för mig idag, dock hade jag redan sett avsnittet. Men kl 21 på kvällarna är det jag och serierna som gäller. Aja..

Idag blev en gammal goding till middag, haha. Kotlett med potatis och brunsås. Jag vet inte om jag gillar kotlett eller inte, men idag var det gott i alla fall.

Efter det käkade jag morötter och gurka med Ceasardipp, hade inte testat den dippen innan, men den funkade väldigt bra till detta tycker jag. Till det drack jag Ramlösa med smak av Persimon och grape. Mycket gott. Men oj vad mätt jag var. Satt och krängde gurkan och det konstant i 40 min (under tiden jag såg nyaste Heroes-avsnittet).

image386

Sablans tv

God eftermiddag people.
Började tidigt idag, jobbigt, kvart över 9. Men jag la mig faktiskt kvart i 11 igår, dock hade jag inte somnat när klockan blev 12 :S Störigt.

Min tv börjar få fnatt, den stänger av sig när den vill, och så tar det ett tag innan jag kan starta den igen, men sen stänger den av sig själv ändå :( Gah, jobbigt, jag kollar mycket på tv, jag behöver den, haha, inte kul att gå ut och sätta sig i köket :(

Nu är det höst och kallt och jobbigt, brr. Men det är ganska fint ute..

image385

Ny vecka

Yo.. Ja, då var denna helgen över, alltså en ny måndag, jobbigt.
Jobbandet gick bra i förrgår, var skitkallt ute dock, brr, kallt och gå hem.

Igår satt jag inne och pluggade lite. Haha, det behövs verkligen. Vi gjorde en hemmagjord pizza, mums, alltid lika gott :P

Idag måste jag plugga lite till, börjar kvart över 1 som vanligt, ja, så man kanske skulle ta och plugga tills dess då? Alltså jag är skitdålig på att plugga på förmiddagen, jag pluggar bäst på kvällen när det har blivit mörkt.. :/

Jag får låna kameran från jobbet, så testade den lite igår, blev jätteskumma bilder på solen, förutom denna, typ den enda som blev bra. Det är en Nikon D50, annars känns den bra och fota med, men blev lite besviken på bilderna, haha, aja, har ju bara testat den från fönstret och mot himlen och träden typ. Dessutom har jag inte fotat med system innan :P
image384

Svinkallt

Ja, okej, Sverige vann i alla fall. Bra det.
Ah, jag ska jobba inatt, börjar bli nervös, ih, hoppas det går bra. Men det gör det nog, har ju gjort det innan, och det är nog de bästa ställena idag, det kommer gå bra eller hur? Haha, jaaa, det måste. Äh, nej skit i det nu..

Idag har jag pluggat lite, kändes skönt, haha, nej, men jag var tvungen.

Gick en liten höstrunda innan idag med, fint väder, men svinkallt.

Hittade en katt på vägen. Satt på den här stubben jättelänge och fokuserade på något, haha. Jag vill med ha en katt.
image383

Lugn kväll

Äntligen fredag!
Idag ska jag bara ta det lugnt. Har käkat taco och nu är det tv som gäller. Längesen jag tog det helt lugnt en fredag. Blir dock ingen lugn lördag, då är det jobb igen som gäller.

Hrm, nej inget annat kul och säga idag, har varit skola som vanligt, läraren var lite sen, inget annat spännande ;P

Jag har tydligen ingen bra bild att lägga in här, sorgligt men sant..
Hrm, så får ta en i repris då.. Fina svanar från i våras..
image82

Tradigt

Usch skolan var jobbig idag. Fattade absolut ingenting, alltså, detta kommer inte gå bra :/ hade tänkt läsa lite nu när jag kom hem, men tappade helt suget, uuuuusch säger jag bara..

Känner mig inte på så bra humör idag, det är kallt ute med..

Jag vill ut och resa. Det var jättelängesen nu, åh, bort från kalla Sverige.
image382

Tråkblogg

Har inte fått något vettigt gjort idag heller.. Haha, så kan det gå..

Hrm, jag måste ändra lite på min blogg känner jag, några förslag på vad jag ska göra? Både förbättra innehållet och utseendet, så hjälp mig nu tack! :P

Jag har i alla fall skaffat mig ett USB-minne nu, eller ja, pengarna till den fick jag när jag fyllde år, så jag fick det när jag fyllde år kan man säga, haha. Det blev ett på 2 GB, har nog ingen nytta av ett större. Såhär ser det ut:
image381

God morgon

Åh vad jag är dålig. Ställde klockan på halv 9, för jag måste lära mig gå upp tidigt även om jag börjar sent. Men ja, jag kommer inte till medvetandet förrän vid kvart över 10, och då studsar jag upp. Visst jag drömde lite skumt inatt så kanske därför allt kändes så stört. Men ibland när klockan ringer så hittar mitt huvud på någon historia att slå ihop med väckarklockan, ja, jag fattar det inte själv, går inte beskriva, känner mig bara helt borta. Äh, nu är jag vaken i alla fall, dock inte så pigg, haha.

Nej, det blir en uppiggande dusch nu, men till vilken musik? Hrm, har inte alls mycket bra musik på min dator längre, inget nytt alls, aja, får se vad jag hittar.

God morgon och välkommen till denna onsdag.

Denna bilden var inte meningen att jag skulle fotografera men den blev som den blev, typ..
image377

Möte

Har varit ännu en lång dag. Först skola kl 9. Då var det räkneövning, inte jättesvåra uppgifter, fattade en del när man kom in i det. Sen var det fysikföreläsning, och jag fattade ingenting så var inte på andra delen, hade inte gett mig något ändå. Läraren var 20 min försenad så allting blev uppskjutet och det orkade jag inte med.

Sen drog jag och handlade, lagade sedan spagetti och köttfärssås, blev inte som hemma :P Haha, men första försöket :P 

Kl 19 var det möte för det stället jag fotar lite, var ganska allmänt, visste det mesta redan, men något bra fick man nog in.

På lördag är det nästa jobb. På ett ställe som har premiär, Lundia heter det. Dit ska även Günther and the sunshine girls. Haha, roligt.

image376

Kom alla mina små kycklingar

Nån som känner igen det här?: "Åh, shit, redan halv 2, varför la jag mig inte tidigare, nu kommer jag aldrig orka gå upp imorgon, om jag inte somnar nu kommer jag bara sova i 6 timmar." Alltså jag la mig vid 12, men somnade aldrig, och så blev det bara värre och värre.. Men men, nu har jag sovit och gått upp i alla fall, och ja, jag är trött, skittrött. Moget, idag när det är en lång dag, först räkneövning, sen fysik, sen hem och handla och laga mat, sen en liten paus innan det är ett litet möte. Kommer väl hem vid halv 9. Jag vill bara sova nu!

Måste drasta nu, adios.

image375

Påfågelhuvud

Måndag igen då ja. Hade en ganska vild natt. Haha, drömde att jag sprang genom hela Trelleborg utan att stanna och en massa skumma saker, går inte att förklara, jag var ganska mycket under vattnet med, eh, ja okej.

Då var denna skoldagen över då, idag var det matte på schemat, vi har 7 st inlämningsuppgifter kvar, känns mycket, men det funkar.

Åh, jag är köksvakt, eller jag var det förra veckan, och då är det storstädning som gäller på söndagen, och eftersom jag kom hem vid 9 igår så tar jag städningen idag, har gjort det mesta utom att tvätta golvet och sånt, så det måste snart göras. Mitt rum behöver också städas väääldigt mycket, haha, dags att sätta igång kanske.

Här är ett påfågelhuvud, nära, jag vet, haha, sorry.
image374

Höstbilder

Ja då var man tillbaka i Lund då. Helgen har gått jättesnabbt. Visst, det har veckan också, tiden går jättesnabbt nuförtiden, haha..

TFF spelade 0-0 idag mot AIK, yeees. Jättebra. Bra också att BP inte tog några poäng, fördel för oss. Kom igen nu Trelle, vi måste hålla oss kvar, vinna är det som gäller nu.

Frågan är om man ska kolla på en videoföreläsning nu, eller om man ska gå och slänga sig i sängen och kolla på James Bond. Hrm.. Ja det tål att tänkas på..

Hoppas det blir lika bra väder imorgon som i fredags. Men det är nog slut på det nu, eller?
image370

image371

Nobelpristagare och påfåglar

Ojdå, jag hann visst inte uppdatera igår, sorgligt. Först var det skola. Hade föreläsning till kl 15, sen var det dags för seminarie. Vi lyssnade på Frank, ja ni vet Frank Wilczek, nobelpristagaren i fysik 2004. Det ni.. :P

Efter det begav jag mig till Höllviken där jag käkade. Hade knappt någon paus innan vi begav oss in till Malmö. Först till några kompisar som käkade skitmycket, sen till Buddha Lounge, men jag var bara trött hela tiden.. Haha.. :P

Nu har jag kommit hem till Trelle, varit en runda nere i stan, fint väder idag, yes. Hittade en väldigt trevlig rabatt. Många fina blommor med bin och sånt. Fina fjärilar och lite påfåglar som sprang omkring, haha, det var nice för mig och kameran. Dock hade jag inte mycket minne kvar på minneskortet till kameran, jäklar! Haha..

Nu är det MFF på tvn, sen är det 20-årsfest. Åh, måste plugga med..

image369

Jobbigt jobb

Oh dear god vad jobbigt jobbet var igår, gah, vet inte om jag ska skriva här, haha, men ingen ville bli fotad typ, skitsvårt att få ihop 30 bilder, oh dear god. Haha, det var segt. Usch då fick jag en dålig vibb och bryr mig inte längre. Men det är ju kul när det är på andra ställen sen, hoppas jag, gah, jobbigt, känner mig helt kass med.. Nej skit i det nu..

Många som ska skita i skolan idag, ska jag med det? Nej, jag tror jag går dit ändå, även om jag fattar nada.. Går dit om jag hinner, är precis nyduschad och måste klä på mig och äta, haha, ja det kan ta längre tid än det låter ;P

Jag och min kamera vill på promenad, oh igår förmiddag, wow vilket väder det var här då, varmt och soligt och vindställa och hela köret. Synd man var tvungen att sitta inne och räkna hela dagen, men ändå, wow!

Gammal Mallorcabild, från 2002, tagen med en 1.3 Megapixel digital kompaktkamera, haha, det ni. Var kanske här jag fick upp mitt fotointresse?
image368

Pluggning hit och dit

Ja, jag har inget kul och säga, haha. Snart måste man söka kurser till nästa termin. Liksom redan? Vi började ju precis, haha. Men men, vet ju redan vilken kurs man ska läsa, men om man ska ha någon extrakurs måste man tänka ut det snabbt, haha.

Ska jobba ikväll igen, börjar kl 00.00, haha, känns skumt att säga att man ska jobba på natten. Ska först underhålla mig på Rydbergs pub till dess, lite mat och sånt. Men jag råkade äta här hemma med, haha, får se om jag orkar käka sen då :P Men men, jag är trött och jag behöver plugga. Där är många i klassen som inte ska till skolan imorgon, men jag vet inte hur jag ska göra, får se hur trött jag är. Gah, måste nog plugga nu..

image367

Mycket och göra fortfarande

Det är ganska roligt att ha mycket och göra. Jag har haft för mycket bara sitta hemma och gör inget. Nu har jag varit uppbokad några helger och sånt. Nu börjar det hända grajor. Nu till helgen är det ännu en uppbokad helg. Fredag ska vi till Buddha Lounge i Malmö och på Lördag ska vi på 20-årsfest. Ja, inget pluggande denna helgen heller. Haha, fast just nu är jag sugen på en riktig slappehelg, haha.

Ska jobba imorgon igen förresten, dock bara en klubb, men det är väl lagom. Inte så mycket ställen att vara på Onsdagar, då ska man bara hitta dit med. Hrm..

Har försökt plugga lite idag, läst ett kapitel i GIS-boken. Men gud vad tiden springer iväg. Brukar inte plugga efter 9 då det brukar börja bra program på tvn då, så då börjar min kväll. Men knappt hunnit med något idag, iofs såg jag det nyaste avsnittet prison break och heroes, så 80 min som gick där, men ändååååå, jag gjorde ju det samtidigt som jag åt och sånt, och lite paus måste man få ha, anyway, inte hunnit plugga idag. Och imorgon ska både en matte- och en fysikinlämningsuppgift in. Ja, det är inte lätt det här..

Back till House!

image366

Tiden springer iväg

Gud vad denna dagen gick snabbt då. Haha, var hemma från skolan vid lite 6, var ju tvungna att göra klar projektet. Sen var jag och handlade, sen lagade jag mat och käkade. Såg även det nyaste avsnittet Desperate.. Sen var klockan halv 9. Jahaja, var tog tiden vägen? Nu är det CSI och jag har inte hunnit plugga idag. Ska nog läsa lite i mattekompendiet sen dock, det måste jag göra, för räkneövning imorgon, segt.

Usch jag är helt trött alltid nu igen, haha, måste ut och springa snart igen.

Ah, jag är så sugen på godis :P Vet inte vart jag ska ta vägen, haha. Har budgetostbågar men inte sugen på det, är törstig med, gah, jobbigt. :P

Nej, jag ska inte klaga.. Det har varit en skum dag.. Vet inte vad jag ska säga. Eh, nej jag behöver inte säga något..

Mallorca is the shit, det känns som mitt andra hem, haha, låter sjukt jag vet, men jag har en viss connection till det stället.. Jag vill dit nu! Jag är sugen på att åka ut och resa snart :(

Senaste Mallorca-besöket:
image361


image365


image363

Snart skola

God morgon och god middag.
Skönt att man är tillbaka med att börja kvart över 1, haha, fast kvart över 9 imorgon igen. I alla fall skönt att få sova ut.

Idag är det matte i skolan sen ska vi försöka göra klart projektet, det är i stort sätt bara finslipning som behövs nu. Ska bli skönt när det är klart. Sen blir det pluggande efter skolan, men jobbigt när det börjar bli kväll, haha, då är man redan så slö.

Nej, nu ska jag se ett avsnitt Simpsons, som vanligt, haha.
image360

RSS 2.0