Porträtt igen ja

Och de sista bilderna för den här gången på Sara. Gillar den vänstra bilden mest, den är cool. Gillar kombinationen av stocken och hennes armband och bakgrunden och allt.


What to do

Ja, det blev ganska många bilder från Indien, vet inte ens var jag ska börja. Har ju inte ens lagt upp bilderna på oss från Balkanresan i somras än, till det hade jag tänkt ha lite mer text och berättelse om hur resan var, innan har jag ju bara skrivit typ var vi var, vilket var meningen också. Men frågan är hur jag ska lägga upp det nu? Kanske köra Indienbilder först och sen nån gång berätta om Balkan, vad säger ni? Och ska jag köra berättelsebilderna eller "fin"bilderna.. Ja du Knutte, nu har du något att bita i.

Knutte & the Taj

Det blev sjukt många bilder från Indien, från alla möjliga kameror. Här kommer en från mobilen. Jag och Taj Mahal.


hemma

Då var man hemma nu då. Kom hem igår vid 14-tiden, gick verkligen jättesmidigt att ta sig hem, skönt. Sen på kvällen var jag på trerätters middag men jag var så jäkla trött så kunde inte njuta fullt ut :( Men men, nu är jag hemma iaf, alltså, jag ska inte säga för mycket om landet innan jag hunnit smälta det ordentligt, men snacka sjukt land, så många nya intryck och allt, shit mannen. Och bilder ja, gud ja, det finns det en del ;P

RSS 2.0