Delhi

Indien Indien Indien, var ska man börja? Den 1 November kl 06.00 lokal tid landade vi i Delhi. Då hade vi flugit inom Moskva och hängt där i 4 h och knappt sovit något. Indien ligger 4,5 h före oss här i Sverige så klockan var egentligen läggdags enligt våra kroppar men nej, en ny dag i Indien hade ju precis börjat. Iaf, vi kom till vårt hotell i Delhi i en skruttig liten bil haha och vi bodde mitt i smeten, den hemska smeten, tuk tuks, kor och allt vad det fanns. Vi tog inte lång paus innan vi gav oss ut på stan.

Det finns sjukt mycket bilder och har inte tid eller ork att lägga upp alla, men ja, here's Delhi for you.

De första bilderna är på den gatan vi bodde på, ni kan nog förstå vilken chock vi fick när vi kom dit, det var en helt annan värld.


Överallt var det bilar, autorickshaws (tuk tuks), cykelrickshaws, kor, hästar och människor.


Efter vi hade gått ett tag första dagen gick vi förbi en massa frukt men visste sen innan att det enda vi skulle kunna äta var typ bananer. Och ja, det blev vår föda resten av resan..


Detta är Red Fort, typ Delhis enda sevärdhet. Här glodde folk jättemycket på oss och utsikten därifrån trappan ner på gatan var ett hav av människor, vi gick inte in där.


Här är New Delhis sevärdhet, Raj Ghat som är en park som är en minneslund för Gandhi. Det var tydligen här han kremerades.Flygresan till Indien

Ja då kommer med lite tur snart lite Indienbilder rulla in. Jag börjar med att visa lite bilder från planet, lite fula färger pga polfiltret men skit i det och kolla in de fina molnen och vår snygga Öresundsbro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


RSS 2.0