Äntligen

Äntligen, wow, ÄNTLIGEN, som jag har pluggat, varje dag hela dagarna i över en vecka.. Suttit i skolan över påsk och råpluggat, och nu äntligen över, gött! Nu har jag fyra dagars lov, great!

Bara ett litet hej

Nu ska jag vara nyttig tänkte jag och köpte frukt och grönsaker. Ojsan, hej godishyllan, blev ett geisha och Gott & blandat. Sen kommer pappa hit med ett påskägg och pizza. Tack.. haha :P

..Muntaplugg, snaaaaaaaaaaaart över..

Söndag?

Ja då var det söndag ja, har ingen kolla på dagarna längre, alla ser likadana ut.. Den här påsken har jag knappt märkt av. Förutom igår då vi letade kinderägg i skolan som en liten paus i pluggandet, haha, det var kul ;P Annars, så har jag tyvärr inte märkt något, tråkigt. Allting går ut på att plugga nu, jag håller på att bli galen. Men nu har jag 3,5 dagar kvar att plugga. Men shit, det räcker inte.. Skitsamma, inte hela världen om man inte klarar det, måste tänka så annars går jag snart in i väggen, haha, detta är jobbigt alltså..

Får gå och ta en svalkande dusch..
image532

Gud vad trött jag är

Gud vad trött jag är, i huvudet och helt allmänt, Varit i skolan mellan 9 och halv 6 och sen har bara tiden sprungit iväg.. Imorgon är det en likadan dag igen.. Jippi. Det ska bli så skönt när det är över, då ska jag ut och shoppa! :P haha..

Det är i alla fall tur att jag har mina sköna mjukisbrallor.. Imorgon ska de följa med till skolan, ja jag ska vara i skolan hela påsken :(
image530

Mätt som aldrig förr

Allting handlar om pluggande nu, tyvärr, så ursäkta för tråkiga inlägg.. Har suttit inne och pluggat typ hela dagen, sen var vi hos en kompis som fyller år imorgon.. Käkade en massa god marängsviss, jag är jäääättemätt nu.

Nu ska jag se klart Seinfeld, sen är det dags att sova, ännu en lång pluggdag imorgon..

Först käkade jag god lax och blev jättemätt sen på det marängsvissen, ojoj..
Haha, såg inte ut att vara så mycket potatis i verkligheten :P Men gott var det!
image529

Snö var det här ja..

Yes, då var det tisdag då. Ingen skola idag, ska sitta hemma och plugga, så måste köra igång med det nu. Måste dock ha lite sällskap i form av Simpsons.. Vill ha något att äta med, haha, men det får vänta ;P 

Vaknade och tittade ut och ser jättemycket snö, hur kul är det?

image528

Måndag hela veckan

Rapporten är i stort sett klara nu, ska bara läsas igenom. Nu kan då det riktiga pluggandet börja, usch.. Imorgon ska jag köra igång, har städat mitt skrivbord nu, så det blir till att sitta parkerad här hela dagen, dock behöver jag något ätbart under tiden (A) Det var slut på Geisha i affären innan idag så får gå och kolla dit imorgon, det är så gott :P Haha..

Ja usch, som det har snöat idag, vad är detta för väder egentligen?

image527

Snö?

Igår var det sol hela dagen..

Idag när jag gick till skolan var det sol, men blåste och var kallt..

Nu snöar det jättemycket.. Jag blir förvirrad.

Förövrigt så skrivs det labrapport just nu, den sista rapporten är långt ifrån klar..

SOL

Söndag igen. Veckorna går så snabbt och man kommer närmare och närmare muntorna nu, usch jag är helt orolig, inte kul.

Idag har det varit jättefint väder, sol heeela dagen, så jag och min kamera gick en liten promenad.. Dock inget roligt att fota, men trevligt att umgås med den lite ändå, haha ;P



image526


Schlagerfinal

Ja okej, då var det dags, schlagerfinal!

Jag känner mig inte alls inspirerad att sitta här och skriva hur det kommer gå faktiskt, men ja, jag kan ju försöka, tar ingenting i någon ordning eller så.. Inte lika lätt att veta var man ska börja heller när det inte är matcher som det var i andra chansen :P Aja.. Okej, jag börjar med att peta bort vilka som inte ska vinna..

Sibel ska inte vinna, som sagt, ingen tråkig ballad. Nordman ska inte vinna för det är en dålig låt. Sjögren ska inte vinna för låten är inte tillräckligt bra, för mycket fjädrar och nej inte han. Frida ska inte vinna, jag gillar inte henne och hennes låt passar inte in i schlagern. Sen var det då Amy, hennes låt är okej, men hon är för ung. Och sen igen, ingen ballad, så nej till Sanna. Men hon sjunger bra och låten är bra för att vara ballad, jag tror hon kommer komma långt upp för alla vill väl inte ha fartfyllda låtar som jag :P

Sen är det då några till. Bengtzings låt är där som vanligt fart i, men jag tror inte den kommer vinna för det är fortfarande samma stil som innan och nej det går inte vägen. BWO däremot brukar ha med bra låtar, dock är årets låt inte lika stark som de tidigare, men den fastnar efter ett tag. Charlotte Perrelli då, den tror jag vinner, det känns som en schlager, kan inte säga så mycket om uppträdandet, men jag tror den vinner. Sen kommer vi då till min favorit, Rongedal :D Deras låt är bäst tycker jag, men vinner tror jag inte de lyckas med..

Jag är ganska trött idag så blev en förvirrande analys, men ja, Perrelli vinner nog.. Hon borde det i alla fall.

Okej om vi försöker oss på resultatet, vågar jag publicera det efter hur det fick förra veckan? (Haha vi får se imorgon om jag vågar ha inlägget kvar, haha)

Jag vill:
Rongedal
Perrelli
BWO
Bengtzing
Sanna
Amy
Sjögren
Frida
Nordman
Sibel

Men jag tror:
Perrelli
Sanna
BWO
Rongedal
Bengtzing
Sjögren
Amy
Nordman
Sibel
Frida

Haha, jag blir alltid uppspelt när jag börjat prata om det trots det inte kändes som jag hade inspiration när jag började inlägget ;P




UPDATE: Som det kan gå.. Grattis Perrelli!

Varför har jag glömt hälften?

Gah.. Gick upp lite tidigare idag så jag inte bara precis skulle hinna vad jag måste innan skolan. Fick tid till att packa lite nu när jag inte ska vara hemma över helgen och inte stressa något. Men nu när jag kom till skolan kommer jag på att jag typ glömt hälften av mina grajor, smidigt knutte. Ja, denna dagen började ju bra, men men..

Hoppas solen kommer fram idag, det behövs, det är ju trots allt fredag :D

Denna gången har jag i alla fall med mig motljusskydden, så inte bilderna ska bli lika katastrofala som de blev förra helgen, för hur kul är det?
image523

Plugg

Gah, nu blev jag på dåligt humör, jag som hade planerat denna kvällen så bra, men det slutade med att det blev mat, dusch och prat. Alltså inget pluggande, det var ju faktiskt det jag ville göra. Blää..

Men men, om 2 veckor är det munta, TVÅ VECKOR, det är ingenting, jag fattar ingenting, hur ska detta gå? Jag skulle sätta igång och skriva ikväll hade jag tänkt, men det hinner jag inte, och sen är det helg och det kommer det inte bli något gjort, knutte knutte, vad har du gett dig in på?

Tur att det finns schlager, you can do it..


Men som sagt, munta om två veckor, det betyder att dessa två böckerna ska plöjas igenom på två veckor. Så ja, därför bloggen har varit ganska seg den senaste tiden..
image522

Just a minute

Idga var en ännu tröttare dag än igår, helt slut efter dagens laboration, haha, blev inte ens något skrivande efteråt, men imorgon och fredag ska det skrivas som aldrig förr. Men men..

Undrar vem som vinner på lördag egentligen, schlagern alltså, vad annars. Jag har redan petat bort några från listan som inte borde vinna, ska inte säga mer "kommer" eller så, för ingen verkar tycka som jag. Men jag har mina faovriter i alla fall, hoppas alla som röstar håller med haha :P

I somras såg jag i alla fall Sanna Nielsen med flera i Trelleborg. Haha, det var ju inte jättekul, och hon var ganska långt borta.. Tur att jag hade en jäkla zoom :P Efter det så käkade jag en väldigt god pizza, och det var en helt sjukt skön sommarkväll. Hoppas det blir många såna i år..

image520


Hemmaaaaaa :D haha :P
image521

Tisdag igen

Gud vad trött jag är idag. Haft en labb idag, den var ganska tråkig faktiskt, ska inte gå in på detaljer, haha, men vi har redan fått gjort mycket på rapporterna så jag hoppas vi kan bli klara denna veckan, det hade varit så skönt, så kan man bara sikta in sig på pluggandet till muntan som jag förövrigt har fredagen den 28. USCH och fy säger jag om det..

Dessutom har jag fått en tandläkartid hemma i Trelleborg nu, ja väldigt intressant att veta, men speciellt när jag för knappt en vecka sen drömde att jag fick en, så fick jag en idag, kul :P Dock vet jag inte hur jag ska kunna gå på den kl 8 när jag börjar här kl 9 och bussen tar typ en timme, hrm, ja, det blir något att knepa på..

image519

Mallis

Alltså egentligen, jag vet inte vad jag gör i Sverige. Jag gillar inte vintern alls har jag kommit på. Förr gillade jag när det väl kom snö, men nu när det bara är kallt, blåsigt och jobbigt så är det inte kul alls. Jag går bara och är sur och deprimerad och längtar efter sommaren halva året. Det blir ju liksom bara ett halvt år per år som är roligt, och hur roligt är det? Nej, jag måste ta mig härifrån..

Jag måste snart till Mallorca igen, gah, jag vill, och tänk med min nya kamera, jag vill bara åka runt och se allt fint på den fina lilla ön.
image513

Söndag

Söndag, det kommer bli en lååång vecka nu.. Tre labbar, måndag, tisdag, onsdag, sen är det labbrapport resten av dagarna, usch nu är det snart dags för muntor, en jäkla massa pluggande väntar den närmaste tiden, men men, så kan det gå, efter det är det en helt annan kurs som väntar det ska bli kul, och så är ju våren på väg, det är så nice..

En av bilderna från min helg i Trelleborg, visst det var sol och det var skönt, men det var jäkligt svårt att få till bra bilder, hade en del bra motiv men det blev bara fel..
image518

Andra chansen

SOL, idag är det sol. Det är ju bra, hoppas det håller sig såhär länge nu :D Helst fram till muntorna och efter så man får energi till att plugga och efter muntorna även kan njuta av solen :P

Jag har inte hunnit ge en så analyserande rapport om vad jag tror kommer hända i kvällens andra chans som jag gjorde förra året. Men jag har inte hunnit tänka så mycket på det än. Men okej, jag kan ju försöka lite i alla fall.

Okej, första matchen, E-type & the Poodles - Line Of Fire mot Sibel - That Is Where I'll Go.. Ja, jag gillar inte lugna låtar så mycket så jag hoppas nog på E-types låt. Jag gillar att kunna sjunga med i låtarna. Dock lär Sibel nog få en del röster då jag tror många gillar den, så det kan bli jämnt.

Sen är det Ola - Love In Stereo mot Caracola - Smiling In Love här har nog Ola ganska många fans som röstar på honom, och jag hade hellre lyssnat på hans låt än den andra, faktiskt.. Men melodin till Caracola är ändå helt okej, dock är texten i refrängen ingen höjdare. Så här säger jag bestämt Ola.

Sen var det då Johnson & Häggkvist - One Love mot Nordman - I lågornas sken och här finns det inga tvivel, utan Johnsons låt går vidare, lätt. Finns inte mer att säga om det mer än att den är bättre.

De andra två låtarna som ska mötas är Thérèse Andersson - When You Need Me mot Suzzie Tapper - Visst finns mirakel. Jag tycker båda låtarna är ganska tråkiga men som innan, nej tack till lugna låtar, så Thérèse säger jag här.

Okej, sen då, i sista duellen kommer Johnson & Häggkvist garanterat gå vidare, den är helt enkelt den bättre av dem. Den andra duellen däremot är svårare, Blir det E-type mot Ola eller Sibel mot Ola? Mja, shit det är svårt, men ja slutligen går nog Ola vidare, eller? Jag hoppas på det iaf, sen vad Sverige tycker är aldrig lätt att veta..

Förövrigt tycker jag cupsystemet är väldigt orättvist, Carola lär gå vidare utan problem och med rätt. Bland de andra fyra är de dock väldigt hård konkurrens och svårt att gå vidare. Så jag tycker de ska återgå till det gamla vanliga, men men..



UPDATE: FY FAN VAD DÅLIGT!! Sämsta någonsin.. Inte alls vad jag trodde och det borde blivit, jävlar..





Blommorna börjar visa sig..
image517

Jag vill ha vår

Ingen sol idag heller men det var ändå ganska skönt ute, det är tack vare att det inte blåser..

Fredag och helg, min helg började dock i onsdags, skönt det.. Men jag har mycket jag måste plugga, ska helst ha läst all atomfysik innan måndag, shittos, hur ska det gå?

Lite blommor kan man se här och var, så våren är nog på väg sakta men säkert :P

image516

Solnedgång

Oh yes, kan ju säga att jag inte var beredd på att vakna upp i Trelle imorse, lite förvirrad var jag, men det kändes bra ändå att sova hemma :D Idag har jag försökt plugga men det har inte gått så bra, har varit ute lite i Gislöv och försökt fota, men det blåste som attans och solen var inte så snäll, så inget att hänga i julgranen direkt :P

Det är inte så lätt att svara på kommentarer på denna datorn, för det första är här inte bekvämt att sitta, för det andra går det lååångsamt, ja och för det tredje så går det knappt att svara.. Skitsamma, svarar när jag kommer till en normal dator, haha.. :P

Som jag skrev igår, det känns nice att se solnedgången varje kväll..

image515

Trelle

Oh yes, då är man i Trelle igen. Har inte varit här sen jullovet, jättelängesen ju, haha.. Har långhelg nu, eller ja, lång plugghelg, så då kunde man lika bra åka hem, det är nice. Hoppas på bra väder imorgon så jag kan fota lite, som idag hade varit bra tack! Jag är jättetrött idag med, hjälper inte med min stora godispåse heller, haha, nej, det blir nog att lägga sig tidigt idag skulle jag tippa på..

Det är nice att se solnedgången varje kväll med..
image514

Idag är det dock tisdag

Jag var så trött igår att när jag skrev rubriken trodde jag det var tisdag, men det är ju idag!

Ännu en lång skoldag idag iaf, bla bla, kul och veta, men det är ganska kul i skolan, skrattar mycket med mina roliga klassisar iaf, haha :P

Imorse var det jättefint väder, lite snö och sol, jag var inte ens arg för att det hade snöat, haha :P Jag som bara vill ha vår, men det var helt fint imorse :P

Bilden är tagen med min mobil och det var myyyycket finare i verkligheten :P
image512

Lång tisdag

Ja denna dagen var så lång. Skolan mellan 8-17, shittos pomfrittos, sen hem snabbt och käka sen dra på möte. Hemma vid tjugo i nio, då fick jag koka spagetti till morgondagens lunch, sen kl 21 var det csi.. Ja, sen har tiden sprungit iväg medan jag inte gjort någonting, jag fattar inte.. Aja, nu ska jag se klart seinfeld sen ska jag sova, det väntar ännu en lång dag imorgon :P

Hallå, det är den tredje mars men ändå snöar det, moget..

Söndag

Ja och då var denna helgen med över, tiden går så fort nuförtiden. Men det är så tråkigt att det bara är skolan i huvudet på en hela tiden, gah, blir snart galen.

Jag glömmer bort den här bloggen nu när jag inte har några nya bilder att visa, det är lite tråkigt, men men.. Jaha, vad ska vi bjuda på idag då?..

Jag vill ha sommar igen!! Denna bilden är från Uppsala, första gången jag var där i somras på vår lilla roadtrip :D
image511

RSS 2.0