bikes and snow

...cyklar och snö, på engelska. Haha, som Zlatan hade sagt :P Ja allihopa, snön fortsätter så tänkte visa lite bilder från då vi hade snö precis innan jul, shit mannen.. Cyklar gillar snö, eller? Haha, jag tycker det ser så roligt ut när snön lagt sig som hattar på sadlarna..


Vår/Vinter

Min dator är väldigt seg så det är lite jobbigt att fixa och hålla på med Indienbilderna och välja ut, har inte tid för det, men de kommer så småningom. Nu ska jag försöka lägga upp lite snöbilder istället, men jag är rädd att de flesta av er är jättetrötta på snön vid det här laget. Inte jag dock, jag menar, det är ju ändå vinter, då kan det likabra vara snö.

Första bilden nedan är från 2008-05-06 och den högra 2009-12-20.. Coolt va? Jag fascineras av våra årstider, det är nice..

Maj vs december..


Jaigur Fort

Det var riktigt gött att ha en egen bil med chaufför som bara körde oss precis vart vi ville, haha, det var skitnice. Efter vi varit på Amber Fort körde han upp oss till Jaigur Fort, vi var ganska sega allihopa nu och köpte små chipspåsar som vi gick runt och åt på, haha. Iaf, ganska coolt fort detta också, inte lika stort men högre upp på berget. På sista bilden har jag fotat några mynt, 1 rupees och 2 rupees, haha, skitcoola ju ;P


Aporna på Amber Fort

Ja när vi gick på Amber Fort såg vi lite apor. De första bilderna är precis utanför, vi stannade bilen och hottade ner lite bananer till dem. Och sen inne på fortet mitt på torget sprang det omkring en apa som hoppade upp på balkongen.

Amber Fort

Efter City Palace tog vi oss till Amber Fort. Det var ett riktigt stort ställe. Vi hade sett det från vägen dagen innan och tyckte väl inte det såg jätteroligt ut. Men shit vad stort det var, det tog aldrig slut och gångarna kunde man inte förstå sig på, vi gick vilse, haha..


City Palace i Jaipur

Efter vi kollat läget på Jantar Mantar så drog vi till City Palace som låg precis bredvid, finns väl inte så mycket att säga om det egentligen. Var inte jätteimponerande och det var svårt att koncentrera sig på vad som sades i freestylarna som vi fick gå omkring med som riktiga turister. Men det fanns en affär med massa sjalar och andra tygstycken som vi var inne i hur länge som helst. När vi var klara här så körde vår chaufför oss till en textilfabrik där de gjorde mattor och liknande, fastnade bland sjalar och brallor ett tag där med..

Jantar Mantar

Jag vet inte vilken dag jag snackar om nu, men iaf, dagen efter vi kom till Jaipur skulle vi kolla runt på dess sevärdheter. Vi började på Jantar Mantar som är ett ställe med en massa solur och grejor, väldigt intressant för oss meteorologer :D Det var ett gäng killar som följde efter oss, typ en hel skolklass.. Även ett gäng tjejer som var intressade och frågade om de ville bli fotade med oss, vi var väldigt poppis.
RSS 2.0