Blå som stål

Ååååh, på söndag är det match igen, Trelleborgs FF - Brommapojkarna, första matchen i Allsvenskan för den här säsongen, ååh, det ska bli så kul att stå där igen. Dock undrar jag om jag kommer se något då jag inte har linser och inte tänker använda glasögon, aja, ska stå där och känna in stämningen iaf, haha..

Här är iaf den nya TFF-låten:

BLÅ SOM STÅL
Vid min sida det står, sommar, vinter och vår
hur än vinderna går, är det blått där jag står

Vi ska skörda i år, all den viljan vi sår
hur än vinderna går, är det blått där vi står

Och när palmerna, dem vajar i stan
där står TFF på rad
Här kommer stolta granna pågar
från sveriges gummimetropol

som slåss för framgång och för seger
med vilja blå som stål

Hej svej

Plugga plugga plugga..
Ja det är det jag gör, och när jag inte gör det hänger jag med mitt kära järngäng och meteorologer eller min alldeles fantastiska korridor! Så lilla bloggen hamnar längst ner på priolistan.. Hallå, jag umgås inte ens med min kamera nästan..

Hade munta i onsdags i satellitmeteorologi, då pratade vi om en sån här satellitbild nedan.. Just denna bilden är fin, den är från 22 september 2007 18.00, alltså när jag var 20 år, 1 timme och 10 minuter :P

Tisdag

Idag blev man fattig ganska fort, tjoff så var pengarna borta, kursböcker alltså, det är dyrt, har haft tur som inte har behövt köpa någon ny förrän nu denna terminen..

Och mitt huvud gör ont idag igen, jag som måste plugga, ska dock försöka lite nu när det känns bättre än innan, sen hoppas jag fan att det är borta imorgon.

Och fota, åååh det var så längesen, har inte haft tid ju, skitstörigt. Men idag har det varit fint väder, eller ja, solen har skinit men det har blåst jättemycket, det var lite jobbigt.


TJA

Då var det söndag. Trevligt. Melodifestivalen igår, ja det gick ju bra, ja rätt låt vann, haha..

Idag då har jag hängt ute i soffan i köket med en massa töntar från korridoren, speciellt Jonathan, han är inte klok, men han är ju 08:a så vad förväntar man sig.. Däremot Boris, det är grajor det. Sen finns det ju Pellman, ja, han är okej..

Tråkigt

Hade planerat denna dagen så bra, skulle gå upp tidigt och plugga hela dagen och sen gå på sittning med korridoren igen eftersom en annan i korridoren fyller år. Men hur gick det? Jo jag gick upp tidigt, men hade ont i halsen och huvudet så har vilat hela dagen istället, jäkla skit när jag var så inställd på att plugga har det inte gått. Och sittningen med, får gå dit och äta och ta det lugnt, synd, men men, vad ska man göra?

Ja, snön har kommit tillbaka..


God dag

Hallå, jag tycker inte det är roligt att euron ska stå så högt nu, speciellt inte när man ska utomlands, nej nej, det är inte bra :(

Jag har inte tid för den här bloggen verkar det som, och har ju inte fotat på jättelänge, för ja, ni vet alla hur tråkigt vädret har varit och det är det jag styrs efter :P Men kan ju visa en gammal bild iaf från november..


RSS 2.0