Sommar?

Ja det verkar nästan som det är sommar, dock får jag inte njuta av det då jag bara har huvudet ner i boken hela tiden. Det ska bli så skönt när det är över, är redan trött på det. Då ska jag få umgås med vädret, kameran och alla fysiker i 5 dagar i rad :D Det ska bli gött!

Ja, annars då? Nej, händer inget, nu ska jag dock snart käka lax. Ha en bra lördag.

Här kommer lite fler bilder av tulpanerna.. Tycker dem har en fin färg ;D
184358-593

Orkar inte plugga mer nu

Usch idag är jag trött igen. Jag blir galen på pluggandet. Har i alla fall varit i skolan lite idag och pluggat på extentor, även om inte extentorna gick så jättebra så var det skönt att träffa lite folk, haha. Tyvärr har jag inte orkat plugga mycket dock sen jag kom hem, sorgligt men sant, jag bara sitter här och har ångest och tänker över när jag ska hinna plugga allt, istället för att plugga, bra va? Nej men ändå. Har precis varit ute och sprungit en runda, jag får så ont i mina knän, det är ganska jobbigt, inte så roligt heller när det blåste en del, men men, skönt nu när det är gjort i alla fall.. Nu måste jag gå och duscha sen måste jag plugga med..

Här är lite mer raps som bor i Trelle.. Undrar om det kommer vara kvar när jag kommer hem igen.. Knappast va? Men men, det var fint så länge det varade..

image592

Plugg och blåst

Ja det var ganska fint väder idag igen, dock blåste det mycket mer idag, det blev väldigt kallt emellanåt, men men, skönt att kunna sitta ute och plugga i alla fall. Och som jag har varnat för så är det bara pluggsnack nu när det är mindre än en vecka till tentan.. Men bilder ska jag försöka hinna bjuda på varje dag..

Har jag sagt nån gång att jag gillar min hamnstad, Trelleborg? :D Ja det tror jag ni hört.. Och nästa söndag ska jag åka hem igen, men först väntar tentapluggande fram till tisdag, sen tyskland torsdag till lördag, sen på söndagen, då börjar sommaren i Trelle :P

image591

Plugg plugg

Det är det enda jag gör nu, pluggar och pluggar. Om exakt en vecka är det tenta. Usch, undrar hur det kommer gå, hoppas jag hinner läsa igenom allt innan dess, haha :S Idag har det varit fint väder och jag har fått lite färg då jag suttit ute och läst hela dagen, skönt det :D Till skillnad mot igår då det regnade HELA dagen, jag lovar, hela dagen.. Ja, nu har jag inget mer att skriva, imorgon blir det ännu mer pluggande..

Den här fina fjärilen bor på Öland..

184358-589

Redovisningen över ja

Jodå, redovisningen gick bra. Men var inte så jobbigt, blir helt annat när det känns som man kan det :P Men men.. Nu är det bara tentan som gäller. De är tydligen lite störda på instutitionen, haha, nej men, på schemat står det att det är omtenta 18 juni, men idag säger dem att det inte stämmer, att det inte finns någon förrän i augusti, hrm okej, moget att säga det nu, det kunde de ju sagt när kursen började.. Lycka till att jag klarar den på första.. Som vanligt i den här bloggen, en massa skolsnack. Och nu måste jag fortsätta plugga..

Här är lite Trellebilder, de klassiska vägarna/gångarna i Trelleborg som man gått på många ggr :P Skuggorna är det roliga i bilderna..

image588

Söndag

Ja alltså, det var det här med uppdatering. Jag har alldeles för mycket att plugga för att tänka ut något bra att skriva. Men kan ju säga att Eurovision igår inte gick som jag trodde. Armeniens låt har jag haft på huvudet hela dagen dock haha, men Rysslands var ju ingen höjdare, men som sagt, det är för att jag inte vill ha lugnare låtar, men men.. Sverige då? Nej, ingen kommentar..

Oh no, imorgon är det redovisning..

Har inte tid att leta och rota och hålla på med bilderna nu.. Tyvärr, det är ju det som är roligt.. Så ni får en ko-bild :D Surprise? Haha, men jag har ju varit på Öland och där finns det kor ;P

184358-587

Rosa tulpaner

Jobbet igår gick okej, dock var det som vanligt lite klydd, som att den enda klubben jag skulle fota på inte alls skulle ha någon fotograf igår, nehe okej, sa jag och fick gå tillbaka.. Annars gick det bra, de flesta ville vara med på bild..

Idag är det plugg som gäller igen, igår gick verkligen inte bra, usch usch.. Så det är bara att köra igång pluggandet. Sen ikväll är det ju Eurovision-final :D Very nice måste jag säga :D

Ja alltså, haha, jag funderar på att döpa om bloggen till blom- och kobloggen eftersom det är typ det enda jag har bilder på, haha, sorry..

image586

Jag vill sova

Då var det fredag då och helg, fast jag fick ju i helg i onsdags, mouhaha :P Som vanligt står plugg på schemat idag, är redan trött på att sitta och läsa hela dagarna, men vad ska man göra. Har inte sovit så gott de senaste två nätterna heller, vet inte varför, skumt är det i alla fall :/ Jag gillar inte att sova när man inte ska, som typ på eftermiddagen och så, men jag måste nog göra det idag om jag ska orka jobba inatt..

Händer det något kul i helgen annars då? Ja förutom Eurovision på lördag :D

Här är katten Frasse. Bilden är tagen med ISO 1600, vilket jag inte tycker stör så jättemycket i just denna bilden..

184358-585

Torsdag

Pluggplugg, ja, pluggandet är ju roligt.. De två första kapitlen i boken var riktigt intressanta, men kapitel tre, uuuusch vad tradigt, soil soil soil hit och dit.. Hur blir en sten till? :P Hoppas nästa kapitel är roligare, det borde jag börja på idag men vet inte om jag orkar med det idag, höll ju på att somna sist.. Nedå..

Idag var det fint väder, inte för att jag var ute och njöt av det men det blev så jäkla varmt på mitt rum, så jag vet.. haha..

Oh yes, ikväll är det schlager igen, så jag måste ner och handla lite tilltugg :)

Har inte visat de andra kobilderna sen förra exkursionen vid Fäjemyren då de täckte gången vi gick på, haha.. Lägger ut dem nu eftersom det kommer nya kobilder senare från Ölandsresan ;P (Såklart, ni vet Öland har många kor, förra sommaren körde vi över till Öland, var där inte lång tid, tog en bild på en ko och stack, haha)

image583
Tagna med kompaktkameran..

Måste plugga

Jag är ju som sagt ledig idag och måste ägna dagen åt pluggande, men jag är inte så bra på det. Speciellt inte på att gå upp i tid, fast kl. 10 när jag är ledig är bra för att vara mig, haha :P Nu blir det frukost sen är det pluggande hela dagen, måste måste måste. Fattar inte hur det kan vara så svårt? Speciellt när de senaste gångerna jag har läst har det varit jätteintressant, men antar att det just nu finns roligare saker på datorn att göra, men men, synd, plugg it is, eller hur förtjänar jag lika godis nu i tentaperioden? :P

Och såg ni Manchester United igår? Vinnare, europas bästa klubblag, oh yes, det jag har sagt hela tiden :D Men det var alldeles för spännande, hatar straffar, klarar inte av att se det, men det var gött att de lyckades :D

Lite blommor från trädgården hemma i Trelleborg.. Jag tycker det är helt coolt hur bakgrunden kunde bli så grön i den understa bilden..

image582

Dessutom det här med märkning, tror jag också är en av dem som måste ha min bloggadress med. För om man söker på mitt namn på internet kommer man inte hit utan hittar mig istället på Miloo.se och sånt, så, ja, knutte.blogg.se på bilderna it is. Har sett många som har haft det helt snyggt och jag har tänkt på det innan med, men ja, nu är det såhär..

Långhelg

Oj, klockan är 16.. Haha, inte van vid att gå i skolan såhär länge känns det som, aja, det gör inget. För nu behöver vi inte gå dit på resten av veckan, det betyder alltså 4 hela lediga dagar nu, och på dem ska jag bara plugga som aldrig förr, är det tänkt iaf, men vi får väl se hur det blir med den saken.. Ska plugga lite snart, sen käka, sen plugga fram till Champions League-finalen. Dessa dagarna framöver kommer bli enformiga känner jag på mig..

Jag skulle vilja fota lite mer människor, men har ingen som vill ställa upp som modell.. Någon som vill ställa upp nu när alla fina blommor blommar? ;P

Dock har jag fångat Boel på bild under Öland-veckan, haha.. Ja, hon är lika galen som hon ser ut ;P

image572

Tisdag

Pluggdag idag, trodde jag. Läste i förmiddags och det är helt intressant så var inte så jobbigt. Men sen skulle vi bort på studiebesök på MAX-lab, och jag trodde det skulle ta typ 1 h, men nädå, efter 2,5 h är man hemma igen, all pluggtid borta. Och nu har jag inte hunnit plugga sen dess för ska snart ner och hämta mitt pass. När jag är klar med det ska jag laga mat och sen äta mat. Sen ska jag ta den tiden jag har kvar till att plugga, måste läsa klart kapitel 2 idag.

Sen idag kl. 21 är det eurovision :D Första semifinalen, det missar ni väl inte? Inte jag i alla fall, funderar på att ta ett fotbad och käka pistagenötter, haha :P

Här är lite orkidéer som jag hittade borta på Öland förra veckan..
image571

Seg dator idag

Oh shit vad min dator är seg idag, var så igår med, helt sjukt. Dagens i-landsproblem, verkligen :P Aja, så kan det gå.. Idag har det varit skola och efter det bara varit en massa plugg typ.. Samma sak gäller imorgon, har 16 kapitel som ska läsas till den 3 juni, haha, lycka till Knutte.. Ska försöka ta mig igenom några imorgon, måste iaf läsa kapitel 2, usch det är så segt, men innan idag kände jag mig ändå ganska taggad, haha :P

Idag har det regnat, det är inte kul. Förra helgen var det stekhett och man kunde sitta ute på terrassen och käka god grillad mat, mums.. Typ som flintastek med potatisgratäng och tzatziki, med lite ramlösa skogshallon, oh yeah..
image570

Sådärja

Nu har jag äntligen fixat på designen här på bloggen. Har varit på gång vääääldigt länge. Det som saknades var en bild på mig och min kamera :P Kategorierna till höger har varit klara länge, men ville fixa allt på samma gång. Men men, än så länge funkar inte alla länkarna där, och har inte flyttat runt alla inlägg, men det kommer nån gång :P Nu är det dock såhär att jag har skitmycket jag måste plugga den närmaste tiden så kommer inte spendera så mycket tid vid den här bloggen, inte för att den gått på högvarv innan, men roligare nu när den ser bättre ut, anyways, skriver när jag hinner.

Alltså, i Trelleborg förra helgen såg jag den här påfågeln. Springer alltid omkring en massa såna, men är nog första gången jag ser en som har alla sina fjädrar uppfällda. Det var skitcoolt. Han försökte imponera på en brud också, men det gick inte så bra för honom. Han höll på att skaka och vifta på fjädrarna, men lyckades inte, stackarn..
image569

Lördag

Yes, då var det lördag igen. Ska till Höllviken och grilla idag, hoppas på bra väder. Har inte tid att skriva så mycket mer, men hoppas alla får en bra dag :D

Här är maten som bjöds på på sittningen förra fredagen, det var jättegott. Speciellt efterrätten som var så jäääkla god.
image563

Tja Skåne

Ja, nu är man tillbaka i Skåne och Lund igen, det känns skönt. Har varit en ganska rolig vecka på Öland med alla kursare. Dock varit något att göra hela tiden så är ganska trött nu, haha.

Körde från Lund vid halv 10 i måndags och tog några stopp på vägen för lunch. Stannade i Kalmar lite och handlade lunch för de kommande dagarna. Efter det var vi äntligen framme i Skogsby på Öland. Jag och tre meteorologer fick ett fint rum för oss själva :D Sen fick vi gå bort till Ölands folkhögskola och käka middag, det var gott, de hade väldigt bra mat där, husmanskost, jäkligt gott. Vi åt där varje kväll. På Tisdagen körde vi runt lite på södra Öland och kollade lite olika saker. Bland annat ner till Långe Jan..

Ja, inte något speciellt som hände sen direkt. På Onsdagen och Torsdagen var det full rulle med projekten som vi kom dit för. Vår sak var ganska slapp och konstig, eller ja, mycket väntetid.. Har inget jätteroligt att berätta om det, bara interna saker som hände annars, haha, men men, nu är jag trött..

image562

Öland, here I come

Japp, som rubriken lyder så är det Öland som gäller imorgon. Ska dit på exkursion med skolan så kommer inte hem förrän fredagkväll, alltså inget bloggande och inga bilder fram till dess..

Nu i helgen har jag varit i Trelle och fotat jääättemycket, haha, vet inte hur mycket som blev bra, men fyllde några minneskort iaf.. Men jag har inte hunnit packa så mycket, så hinner inte ens gå igenom dem innan jag åker, alltså måste jag vänta 5 dar innan jag kan kolla på dem, inte hunnit kolla igenom bilderna sen sittningen i fredags heller, illa.. Och på tal om packningen, haha, jag får inte plats med mer :( Och då har jag inte ens börjat med kläderna än.. Hur blir vädret på Öland i veckan? Usch nej.. Dessutom har det varit jättefint väder nu i helgen så mina axlar är ganska röda, stackars dem som ska bära en supertung ryggsäck imorgon :(

Ja och till fotboll nu då.. Av 4 intressanta fotbollshänder idag var det bara 1 som var bra. Det var att Manchester United vann Premier League :D Och det är ju suveränt. Sen till de dåliga. Trelleborg förlorade idag IGEN, mot Helsingborg. Ingen kommentar. Sen till en ganska tråkig sak, Andreas Isaksson, trelleborgaren, landslagsmålvakten, släppte in 8 (!!!!!!!) mål, 8 mål, 8, 8, 8, jag kan inte fatta det, 8 mål.. Vad gick fel? Isak du är bättre än så, dock inte sett målen så vet inte om det var ditt fel, men snälla Manchester City varför hjälpte ni inte honom? Nu när han äntligen fick chansen att spela igen.. Och sen till en ännu tråkigare sak, Reading åker tyvärr ur Premier League och får alltså spela i The Championship nästa år.. Sorgligt men sant :( Aja, detta var dagens fotboll..

Nu måste jag fortsätta packa, men visar en bild som ni får studera den närmaste veckan. Detta är vad som syns från trädgården hemma i Trelle, gult, en massa raps, jättehärligt..

image561

Hej hå

Yes, då var det lördag då. Härligt väder idag igen. Jag vet, jag är själv förvånad över att jag gick upp kl. 8 idag när jag var ute igår och la mig kvart i 3. Men är man pigg så är, dock brukar jag aldrig vara pigg kl. 8 när det är skoldagar. Aja, ska inte klaga. Men det var väldigt roligt igår, haha, precis min musiksmak, gick ju inte att lämna dansgolvet nån gång, bra låtar hela tiden..

Ska åka hem till Trelle och njuta av solen nu. Imorgon är det match och den får man inte missa..

Nu ska jag ut bland alla blommor..
image560

Äntligen helg

OMG, alltså det är så jäkla skönt väder. Både idag och igår har det varit över 20 grader. Har gått i shorts och linne och bara njutit. Till och med vindarna är varma, så skönt. Man vet inte riktigt vad man ska göra dock i det fina vädret. Om man ligger och solar blir det nästan för varmt eftersom det inte blåser något där, men gud vad skönt det är i alla fall.. Och alla träd blommor så fint, det är nice.

Just nu håller jag på att tvätta, sen måste jag gå och göra mig klar för ikväll ska jag på sittning. Alltid samma problem med vad man ska ha på sig. Är inte så sugen på att sätta på mig något svart nu när det är så fint väder, men det lär väl bli det, hrm, aja får se.. Ha en trevlig helg alles!

Jaha, snällt, nu kan jag inte ladda upp några bilder..

8 Maj

Ojojoj, sånt härligt väder det har varit idag. Hett som attans. Gick i shorts idag, bara ben och det var varmt ändå, härligt. Synd bara att man var tvungen att sitta inne i skolan största delen av dagen, men ändå.. hann med lite njutning i eftermiddag i alla fall..

Jag är så trött nu, har varit inne i Malmö och sett på fotboll och nu måste jag öva inför redovisningen imorgon..

Så fint det var i skogen i tisdags, ännu en gång bara en bild med kompaktkameran..
image559

Men åh

Snälla lilla Trelleborg, hur kan ni göra två självmål i samma halvlek? Jag trodde att ni var på G nu.. På söndag när jag ska se er är det bäst för er att ni tar emot Helsingborg som aldrig förr och slår dem stort. Eller det räcker med att slå dem, behöver inte vara stort :P Åh, Trelle då..

Ja, okej.. I alla fall, det har varit fint väder idag igen, very skönt :D Idag blev det även grillning i parken med alla andra fotografer på jobb, trevligt med korv, haha :P

En ganska tråkig bild, men som vanligt, bättre än inget..
image558

Tisdag

Idag var det sista dagen på Knivsåsen, nu är allt klart. Det var jättebra väder idag, skitvarmt verkligen. Det var ganska jobbigt faktiskt, för var ju tvungen att ha långbyxor så man inte fick fästingar och såna är jag jäkligt rädd för, usch usch usch.. Slutade tidigt där också så hade stor del av eftermiddagen fri, gött. Då handlade jag lite saker som stått på min handlelista ett tag, haha..

Imorgon lär vi sitta inne hela dagen, men skönt i alla fall att det är fint väder, det gillar vi..

En bild från förra veckan nån gång..

image557

Måndag

Trodde vi skulle gå till fyra idag men ack vad fel vi hade. Fick sluta kl 12, det var ganska skönt. Då var det dags för lunch i solen och sedan pluggande i solen till halv 4. Ja, blev tyvärr inte jättemycket pluggande, haha :P

Hrm, ja, som sagt, varit fint väder idag igen, det är skönt det :D Tog en liten springtur med, men nu på kvällen, kan inte springa på dan i värmen alltså haha..

Imorgon är det exkursion igen, sista dagen på Knivsåsen..

En lite grönare bild idag än igår.. Visst är det härligt att bara rulla runt i det gröna gräset? :P haha..
image556

Söndag

Idag har det varit fint väder här i Lund. Var i botaniska trädgården ett tag och försökte plugga men det gick inte så bra. Vet inte varför jag aldrig varit där innan. Men dit ska jag med min kamera någon dag snart. Dock är det en jobbig vecka i skolan nu, går 9-16 alla dagar utom fredag, men men :/ Hoppas på bra väder ändå..

Hittade denna synen på väg hem från botaniska. Dock var det bara kompaktkameran jag hade med mig, så ja, bättre än inget.. Det var mycket finare väder där vi var.. Dessa molnen hann inte dölja solen när jag var ute iaf :P

image555

Korridorsfest pågår

Ja som rubriken lyder. Därför inget kul att skriva.. Hoppas alla har/har haft en trevlig kväll..

Bjuder på en bild istället..
image554

Köpenhamn

Idag fick jag gå upp tidigare än jag brukar göra ens när jag ska till skolan, haha :P Har varit inne i Köpenhamn idag och gått runt och sånt. En del roliga grajor som hände som jag inte tänker ta upp här, haha, men det var trevligt. Dock svårt att hitta ett café som inte var fullt :P Kul att öva lite på danskan med, haha, jag är inte så duktig. Och tråkigt nog regnade det jättemycket på eftermiddagen.. Men men.. Nu är det fredagkväll, det är skönt..

En annan bild som är dagen vid Knivsåsen, dock denna gången med den stora kameran och inte kompakten :P

image553

Dagen efter Valborg..

Yes, god dag på er alla och nu är det äntligen MAJ! Nu kommer våren tror man, så vaknar man och kollar ut, regn regn och ännu mer regn. :P Aja, så kan det gå..

Hur firade ni alla Valborg? Själv jobbade jag som en tok. Först nere i parken bland typ alla som bor i Lund, den var smockad. Men var väldigt roligt att gå runt och fota folket och umgås. Sen på kvällen fick jag springa runt och fota på hela 5 klubbar. Jag blev grymt trött i mina ben vill jag lova, ojoj, men fotande är ju kul och det är typ vad jag gjorde hela dagen igår..

För er som var i Lund, eller ja, ni andra med som vill veta vad som hände här, gå in på Miloo.se och checka läget..
Bilden på första sidan på allt folk är det jag som tagit.. Mycket nöje! :P
image552

RSS 2.0