Lime?

Alltså herregud vad mitt rum ser ut, världens stökigaste, jag fattar inte hur det kan bli såhär på så kort tid.. Men det ligger kläder överallt och ända är garderoben helt full.. Detta är inte kul, jag vill ha en stor garderob så man har lite koll på vad fan man har för grajor egentligen :S Aja, jag måste i alla fall städa, men det är inte så kul, dessutom är jag hungrig.. Det regnar också idag, kul, nej, inte direkt..

Jag vet inte om jag ska jobba idag eller inte, fortfarande inte fått besked, ja, jag orkar snart inte vänta längre, hade varit bra att veta typ nu..


Vadå lime?
image510

Jag vill ha sommar

Ångest, fatta hur mycket det är i skolan nu eller och kommer vara hur länge som helst känns det som. Det är inte kul just nu, tänk om man fattat allt med, då hade det varit roligt.. Och så måste jag slipa på mitt cv och ringa och maila och fixa och shohej vad allt heter :P

Jag vill ha sommar i Trelle igen, tralala..
image509

Smoothie

Åh, allt är så tråkigt, skola skola skola, blää.. Ja, hela dagen har bara varit skola, sen har jag tvättat med, och nu borde jag plugga, jippi..

Åh nu har jag hicka med, var kom det ifrån?

I fredags gjorde vi i alla falls smoothies, det blev gott, speciellt den här med glass, mjölk och hallon/blåbär :D Stör mig på att min "studio" är mini och jag bara har den interna blixten :P

image508

Måndag

Ja då var det måndag igen då ja.. Blev klar med en labrapport idag, bara en kvar nu, haha, men snart börjar nästa labbvecka :/ Åh skolan är inte rolig nu.. Bara massa för mycket plugg hela tiden :/

Sol idag i alla fall, det är skönt, om det bara kan bli lite varmare med så blir jag glad :P

Passionsfrukt här.. Lite konstiga färger tycker jag dock.. min "minihemmastudio" är inte så bra ;P
image507

Söndag

Då var det söndag igen, och jag har tid att skriva lite innan maten är klar, haha.. Har inte haft tid eller ork att skriva på de senaste dagarna så vågar inte kolla min besökarstatistik haha.. :P

Sen sist så har jag iaf inte gjort så mycket ändå, skola skola skola, varit i stan lite och igår jobbade jag, eller inatt då, det gick ganska bra, men det är sån skillnad på klubbar, vad gäller folket, både typen och hur mycket där är :P

Idag är det konsert typ i malmö, jag vet inte ens hur de låter, spännande.. haha

Idag är det den 24 februari, inget speciellt datum, men hade bilder från förra året denna dagen, jääättemycket snö då ju, det är verkligen skillnad mot vad det är idag, här är det ingen snö alls och plussgrader.. Förra året var det storm och massor med snö, tog hur lång tid som helst att ta sig hem med bussen, satan vad jag frös :P

image506

Regn hej

Detta är inte kul längre, blää.. regn och grått är vädret dag ut och dag in. Jag vill fota!!

Och sen är det skola skola skola, jippi, deprimerande allting är nu, och sommarjobb? Eh, jaja.. Nu är det inte kul mer.. Åh, nej, hejdå, inte lönt att skriva om jag inte har något kul att skriva..

Just det, var ute lite igår, mellan 17-23, haha, lite ovanligt :P ute som i ute på klubb alltså, inte utomhus, haha :P Jaja skitsamma, det var trevligt, vi spelade kort.

Tar en gammal bild, såhär har dagen varit:
image388


Oh men va kul, efter varje kommentar jag svarar på så måste jag stänga ner hela jävla explorer, orkaaaa, jippi, nu hinner jag inte diska innan criminal minds..

ursäkta mig, men det är inte min idag

Måndag

Denna dagen har verkligen bara sprungit iväg.. Först skola, sen hem och laga mat.. Inte hunnit göra något annat och jag måste snart sova för jag är ganska trött, haha..

Åh det är så mycket man vill göra, men neejdå.. Blä, inte på bra humör idag, skitsamma..

Avslutar med en blomma idag igen..

image505

Söndag

Idag skrivs det labbrapport. Shit alltså jag håller på att bli galen, sitter och lyssnar på schlager samtidigt, shit vad sugen jag blir på att dansa. Schlager är bäst, det gillar jag. Vill bara ut och dansa och sjunga. Synd att jag inte har någon som delar min åsikt om schlager så mycket, haha :P De flesta är "ja det är okej om det kommer någon låt då och då" men för mig ska det vara hela tiden.. ja, okej, annan lätt musik går bra att dansa till, alltså poppigt, aja, men men :P Helsingkrona nation har haft schlagerkvällar innan men jag har aldrig varit där, som sagt ingen som delar min "passion" ;P

Ah, tack schlager, nu är jag på bra humör :D

Nu är jag sugen på att fota blommor, snälla våren kooom!! Hittade denna bilden i arkivet, inte lagt märke till den så mycket innan..
image504

Oh yeah

Yes, lördag och melodifestival. Great! Jag gillade Just a minute, skitbra att den gick till final :D Sen resten har jag inget att säga om, Sanna är duktig men jag är inte för ballader. Skönt med att inte Carola gick vidare för att det var hon bara, men Andreas är bra!

Korridorsfest igår, det var roligt, har dock inte hunnit kolla bilderna så får se om det dyker upp några sen, haha..

Dagens mat och snacks: Kyckling med bacon, klyftpotatis och vitlökssås. Sen en massa onyttigt..
image503

Torsdag

Jag är trött.. Laboration efter laboration, har inte tid med bloggen :P Imorgon är det sista laborationen, sen ska jag tvätta sen är det korridorsfest, hörs till helgen maybe ;P

Tisdag

Idag är jag trött, trots sovmorgon :P Imorgon är jag med ledig, men ska skriva labbrapport så blir hela dagen i skolan ändå, aja bättre det än att behöva skriva labbrapporten själv i alla fall..

Nej om man skulle ta och lägga sig tidigt idag, jag orkar inte plugga något i alla fall, inte lönt, hade inte fått in någonting ändå..

Eh, ja, något annat kul har jag inte att säga, så återkommer nån annan gång!

image502

Pluggning pågår

Idag är det inget i skolan, imorgon är det däremot labb så idag är det en jäkla massa förberedelser, haha.. Just till labben imorgon är jag nog klar med förberedelserna, iaf läsandet, dock inte uppgiften, men har två labbar till i veckan som som förberedas, så lika bra att göra det nu så man kan börja skriva på rapporterna direkt..

Detta är inte så intressant att läsa kanske, haha, men det är det jag håller på med idag, Nuclear physics alltså..

Så såhär ser det ut i min säng idag:
image501
En jäkla massa papper..

Tradigt

Roligt att jag haft några unika besökare idag och igår även om jag inte uppdaterat på hela dagen och helgen, roligt. Vilka är ni som läser min blogg varje dag? :)

Jag har inte haft tid/ork eller lust att skriva något de senaste dagarna, inget kul som hänt och inga nya bilder att lägga upp så sorry.. Tro mig jag vill ha nya bilder att lägga upp.. Aja, vad har hänt sen sist då? Eh, ja, skolan som vanligt i fredags, sen var det vimmeljobb på kvällen, var inte så jättekul, men det gick, i lördags var det shoppingNova Lund och melodifestivalen (som äntligen börjat igen, oh yes jag gillar den) på kvällen, idag har jag pluggat och varit ute och sprungit en runda.. Haha, ja det har hänt en del ändå verkar det som :P

Kommentarerna är jag väldigt tacksam över men svarar imorgon (då jag är ledig, woho) men nu måste jag fortsätta plugga, måste jag iofs imorgon med, men ändå..

image500

Torsdag

Idag i skolan kom jag fram till att jag veeeerkligen måste plugga, har en massa att läsa och renskriva och läsa igenom gamla anteckningar, usch ja, men har läst lite nu iaf, bara 90% kvar :/

Sen var det det här med sommarjobb, jag blir deprimerad bara av att tänka på det, hittar inget på internet och jag är inte så duktig på att gå in i affärer och fråga.. Hur gör man? :P

Ja och nu har jag spenderat för mycket pluggtid i telefonm, smart Knutte smart..

image499

Trött

Jag vill ha sommar. Är trött på denna kylan nu, så tråkigt, man går helst inte ut liksom, nej solen kom fram nu. Man blir så mycket gladare av solen, känns som om all tid just nu går åt till att bara längta efter vårsolen, det är ju inte bra, men i nuet är det inte så kul, dessutom gillar jag inte kyla så synd jag kan inte vara glad :P Tror jag måste flytta söderut nån gång, haha..

Hrm, om man skulle börja skriva om något roligt här kanske.. något förslag? Vet inte vad jag ska ha för font på texten där jag copyrightar mina bilder heller, inte för stor, inte för ful :P

Utsikten från mitt rum en fin dag :P

image498

Var är snön?

Alltid samma problem med vad man ska äta om dagarna. I alla fall är det ett väldigt stort problem för mig, sämst på att komma på mat. Skulle handla kyckling igår, men den var typ slut, fattade inget, haha, skitsamma..

Tar en bild från arkivet för min dator är ovanligt seg idag, gryyyymt seg så jag håller på att gå i taket, inget funkar, dålig dator kallar jag det..

Anyway, jag tror inte det blir någon snö denna säsongen, även om jag bara vill ha vår nu så känns det konstigt om det inte kommer komma någon snö alls..

image422

Ny vecka

Ja då var det ny vecka igen, det är sjukt vad tiden går fort.. Det är lite skrämmande faktiskt, haha..

Idag var det möte på miloo.se så nu vet jag hur jag ska jobba denna månaden, hade hoppats på mer tid men vissa följde inte reglerna och skrek ut när de kunde när vi inte ens var på den dagen, anyway, fick tre dagar iaf..

Har inget annat kul att säga, skulle kunna babbla på om hur jobbig skolan är, men jag avstår :P

Ah, tänk när man kan fota blommor utomhus igen..

image496

Söndag

Helgen går så fort. Man har haft en helt jobbig vecka i skolan när man insett att den nuvarande kursen inte är lätt nånstans. Så kommer man till en fotolös helg, tradigt. Snart börjar ännu en jobbig vecka, blä, det är mycket eget arbete, en maaaassa läsande, usch jag undrar hur detta ska gå..

Jag vill fota!! När våren kommer, då jäklar ska jag fota.. Någon som vill bli fotad? Hörruni, vissa av mina kompisar, jag ska fota er, bara så ni är beredda på det, mouhaha :P Försökskaniner..

Sen är det det här med utrustning, jag har suttit och kollat runt på en massa fotosidor nu, gaah, det är mycket jag vill ha och göra. Batterigrepp behöver jag verkligen, jag klarar inte att fota vertikala bilder annars, och det är det jag tycker är roligast, eller fotar mest av typ, så jag ska bara jobba 7 kvällar till så har jag råd med ett sånt, haha.. Ja jag hade ju kunnat köpa ett nu med, men nej, jag måste förtjäna det..

Som den här, fick ju nästan kramp i armen, haha, och hålla helt stilla.. Nej, nästa köp: batterigrepp.
image495

Lördag

Lördag. Solen sken, skönt, men det blåste som aldrig förr, haha, storm var det här. Ja jag gav mig ut och försökte fota lite, men det gick inte, blä, så tråkigt, jag vill fota fina bilder snart, jag måste snart ha vår. Dessutom är det så kaaallt, jag blir galen typ, haha :P

Oh, idag ska det ätas fondue, det ska bli väääldigt gott :D

Dock många som var ute med sina hundar och gick på stranden :P Jag hade inte klarat att ha hund, haha, ger mig inte gärna ut i detta kalla vädret ;P

image494

Fredag

Yes, då var det äntligen helg igen då, haha. Hoppas att det blir bra väder denna helgen så man kan fota mycket, jag måste fota snart, jag får abstinens ju, haha, nej, skitsamma, men men, hoppas ni får en bra helg alla :D

Just det, handlade ju 4 GBs minneskort i helgen, då fick man med en liten minneskortläsare, skitbra, precis det jag skulle ha, som sagt, nu är det bara bra väder som gäller, sen jäklar :P
image493

RSS 2.0