Nikon

Jag har en ny kamera till.. En Nikon D80, finally! Denna köpte jag i lördags samtidigt som kompaktkameran, jag behövde verkligen dem båda. Men denna är sötast, har invigt den lite, men det var så kallt ute på min fototur i måndags så blev inte så många bilder, behövde verkligen ett stativ, hittade ett sött litet vattenfall ;P
Anyway, här är min nya FINA kamera.

image440



Uppdatering
image573

Nikon D80

184358-576184358-578
Nikon AF-S DX 18-70mm 1:3.5-4.5

184358-580184358-581
Sigma 105mm f2.8 DG EX Macro

Canon

Vaknade tidigt imorse av att jag hade ont i magen, men det var där uppe vid solar plexus, det var väldigt skumt..

Projektet i skolan börjar gå framåt, känns bra :P Tänker inte vara kvar länge imorgon, måste in till Malmö and stuff..

Jag har en ny kompaktkamera nu. Den gamla har jag sagt adjö till, den var inte så bra. Men jag hoppas att min nya gör vad den ska. En Canon ixus 70. Den ska visa vad den går för i helgen hade jag tänkt..

image437

Alice Cooper's in the house

Japp, just nu är Alice Cooper inte mer än 100 m från mig. Ganska coolt att kunna säga att Alice Cooper spelar hos MIG. Haha, inte för att jag kommer lyssna, kostade lite mycket för det tycker jag. Men erkänn, lite coolt är det att han är hemma hos mig? Haha.. Ja alltså jag bor på studentboendet Sparta i Lund som har rockscenen Olympen, det är alltså där han kommer stå om någon timme, coolt va?

Alice Cooper's in the house!

Första låten jag tänker på när jag hör hans namn är Poison, vilken tänker ni på?

Haha, hittar ingen bra bild på honom..
image436

Bilden lånade jag från www.morar.hotnews.ro/2007/06/

Mat, mat, alltid mat

Alltså jag är ganska dålig. Jag gick upp kvart över 8, käkade en skål med mjölk och flingor. Går till skolan, käkar en mars kl 13.. Nu är klockan halv 5 och jag har inte ätit något mer.. Kanske dags för lite mat nu? Men den eviga frågan, "VAAAAAAAAAD?".. Det är skitsvårt att komma på mat att äta tycker jag, speciellt goda saker.. Attans, är så trött på korv nu..

Bild tagen igår i Lund of course.. Typ andra gången jag är i den parken, haha, bott här i ett år och varit där två ggr ;P
image435

Ankor

Började med det tredje projektet idag. Usch höstterminen börjar lida mot sitt slut, gud vad tiden går fort. Idag kom jag i alla fall hem vid 2, oj vad det var längesen vi slutade så tidigt :P Men imorgon ska vi på det igen..

Tog i alla fall tillfället i akt och åkte ner till parken här i Lund för att fota lite, kolla på ankor och få frisk luft. Shit vad det är kallt, och det var svagt ljus så fick inte så många bra bilder. I julklapp önskar jag mig en gorillapod.

Ganska tråkig bild, det händer inte så mycket, men jag ville visa vilka som höll mig sällskap innan idag..
image434

Godis är gott

Ja jobb igår med, det gick ganska bra, dock hittade jag inte till första stället direkt, haha :P Men till slut så..

Idag har jag pluggat liiiite grann, men jag behöver inte mer, eller jag tänker inte plugga mer, har bestämt att verkligen ha paus på helgerna nu eftersom jag pluggar så mycket i veckorna, alltså nej, man kan inte plugga hela tiden. Dock behövs det :(

Godis är gott :D Smaksatt vatten med.. Godiset är dock slut redan, haha..

image433

Jobbijobb

Sådär ja. Jobb igår, det var ganska trevligt, dock jobbade inte jag utan "lärde upp" en annan :P Idag ska jag dock jobba själv, hoppas det blir roligt men blir det nog :P No, hör dock att det regnar nu, attans, aja, jag klarar mig nog :P

Idag blev det god middag. Vitlöksbiff och potatisgratäng, det var gottigt. Potatisgratäng är jäkligt gott. Det är lätt och laga med, störigt bara att det tar en timme i ugnen, men det är det värt :D
image432

Skolveckan över

Då var denna skolveckan slut, vad jobbigt det varit. Värsta dagen idag med, fick två stycken inlämningsuppgifter, den ena är skitskum, usch inte roligt.

Inatt är det jobb, likaså imorgon..

Hrm imorgon då, ska kanske in till Malmö, får väl se.. Jag kommer vara trött imorgon i alla fall..

Jag längtar inte efter julen än, dock sommaren..
image431

Grattisdag

Idag är det 21 år sen min pojkvän föddes. GRATTIS på födelsedagen! Dessutom är det 20 år sen jag döptes till Emilie Cecilia Knutsson, grattis på namnsdagen till mig själv.

Jag blir så less, kollade på schemat för resten av tiden innan jul nu, OMG, detta kommer bli grymt jobbigt, jag vet inte hur jag ska klara det. Usch usch.. Två projekt ska hinnas med, dessutom en massa räknande och svara på frågor inför den stora muntan, jag är rädd nu.

Frasse ligger lite roligt..
image430

Badminton igen

Förmiddagen idag gick ganska snabbt. Pluggade i en timme, sen var det badminton i en timme, det var roligt idag igen :D Dock tog vi sönder en boll och ett rack, mindre smidigt. Efter det hem snabbt och duscha och käka. Efter det väntade typ världens längsta eftermiddag. Föreläsningen var jätteseg idag, åh vad jobbigt det var :P Aja, nu är det över i alla fall.

Jag orkar inte plugga något när jag kommer hem, orkar inte göra något alls. Men har i alla fall käkat, endast för att man måste, idag blev det varmrökt lax med potatis, det var ganska gott :P

Nu då? Hrm, ska slå mig ner framför tvn tror jag, japp så får det bli.. Hinner inte göra något annat om dagarna. Jag som måste in till banker och affärer, gaaah.

Undrar när det snön lägger sig igen, detta är typ vad vi får i Skåne, nej okej lite till kanske, tagen för några år sedan..
image426

Pastasallad

Oh dear god, dagens skoldag var seg.. En hel förmiddag utan att göra en enda uppgift, fy vad jobbigt. Blä, visst hade genomgång på en halvtimme typ, men ändå, jäklar. Nu börjar allt bli svårt.. Sen efter det en seeeg föreläsning. Just nu är det jättemycket i skolan, heldagar verkligen..

Idag fick jag nya möbler, yes. Stor säng (dock hård), ny skrivbordsstol, skrivbord och hurts. Yes, det är nice. Längtar efter att få testa sängen ;P Haha..

Och som pricken över i:et på denna skumma dagen fick jag äntligen gjort en modul till i GIS-kursen. Dessutom gjorde jag en pastasallad. Jag äter never ever sallad, men idag fick jag ett ryck. Skruvad pasta (haha), fetaost, tonfisk, tomat, gurka och vitlöksdressing, det var väldigt gott, det kommer jag äta igen. Bilden gör den inte riktigt rättvisa..
image425

Långa dagar..

Dagarna går så snabbt och ändå hinner jag inte med något. Varit i skolan hela dagen idag, sen blev det till att handla lite mat, hade tagit slut i skåpet :P Var även tvungen att städa. Tomorrow får jag ju nya möbler, haha, hoppas dem är bra :D Men ska bli skönt med en större säng :P

Nej nu måste jag gå och lägga mig..

Dessutom skulle jag vilja ha lite fint väder.. Jag börjar bli galen, har inte fotat på skitlänge, det känns :P
image424

Bloggen är skum

Bloggen är jätteskum. Det var med nöd och näppe efter x antal ggrs försök jag kunde logga in. Väl inne kan jag inte lägga upp någon bild. Jäkla problem det varit här de senaste dagarna, det är ju inte så roligt. Men men, då blir det ingen bild idag heller.

Idag har jag varit och shoppat lite på Nova Lund. Behövde ett par svarta stövlar och så blev det, skönt. Ville även ha benvärmare, men fanns inte ett enda par på hela stället, haha :P Snacka om slutsålt.

Nu är jag trött efter denna jobbiga helgen, nej inte jobbiga, men trött är jag i alla fall. Nu ska jag nog sova. God natt.

Skitbra

Ja, Uggla igår var skitbra :D Riktigt bra alltså. Var en del folk, meninte slutsålt tror jag. Men han var så bra :D Gillade när publiken fick sjunga För Kung och Fosterland. Sen såklart Tjena Alena och Trubaduren. Vittring var också bra, ja allt var bra. Fick inte så bra bilder med mobilen, men tog nån iaf, kan dock inte lägga in dem nu, så gör det senare.

Nej, nu ska här städas, trevlig lördag alles.

UGGLA

Då är dagen inne. 16 November, yes, idag är det MAGNUS UGGLA på KB som gäller. Oh yeah.

Jag vet inte vad jag ska ha på mig, jag har inget bra, attans attans. Halva min garderob är i Trelleborg märker jag så fort jag ska ut och letar efter kläder :/ Illa är det..

Hejdå, nu ska jag äta, sen fixa mig, sen är det dags. Adios.

Jag vill ha värme

Det var riktigt kallt ute imorse, brr, det var jobbigt, hade behövt långkallingar under, haha, men det funkar inte så bra under vissa jeans :P Vinter är inte kul..

Har varit och spelat badminton idag, haha, det var roligt, skönt att röra på sig :P Det gör jag för lite, men det visste jag redan, haha, det måste göras om.

Sommar hade inte varit helt fel nu, värme tack!
image423

Jag är så trött

Varit en lång dag idag igen. Varit i skolan från 9-16, snacka om segt. Bara vilat också sen jag kom hem, inte haft ork till något annat. Funderar på att gå och lägga mig redan nu. Ska upp jääättetidigt imorgon, haha :P Vi ska spela badminton klockan 9 :D Ska bli kul, men ojojOJ vad jag kommer vara trött alltså.. Nej, jag måste nog sova nu..

Snö har det börjat falla här nere med.. Dock inte så det lägger sig. Så här såg det ut för typ två år sen iaf..
image422

Lång dag

Det har varit en lång dag idag. Först började jag kl 9 med räkneövning i skolan. Tiden gick ganska fort, men uppgifterna var inte dem lättaste. Efter det hade vi föreläsning, lite om astronomi, jag var jäkligt trött, synd för jag gillar det i vanliga fall (dock inte haft föreläsninge om det innan). Efter skolan så har jag faktiskt pluggat, yeah, känns bra, har nu läst vad som ska i SM-boken. Dock fattar jag inte mycket för det :P


Klockan är redan 8, jag måste lägga mig tidigt idag ;P Vid 22 kanske, undrar om jag kan somna då..

Jag är sugen på kyckling. Ni vet sån Stinas kyckling, den såsen är den godaste som finns, gaaah, käkade det för någon dag sen. Jag blir helt galen och bara vräker i mig, men det är så gott, såsen är det godaste som sagt. Det är skyn från kyllingen som gör det, måste käka det snart igen ;P

184358-421

Nämen

Ja oj ja, jag har visst en blogg. Haha, har blivit ganska dåligt med uppdatering. Skyller på skolan. :P Jag har bloggen mest för att lägga upp mina bilder och så, men när jag har mycket i skolan hinner jag aldrig ta bilder och då är det inte roligt att uppdatera här, vill ju ha med bilder. Fast borde ju vara bättre med ett inlägg utan bilder än inget alls, men nej, så funkar inte jag. Dock blir detta ett inlägg utan bilder, mest för att skriva lite.


Kanske ska ta lite om helgen? I fredags var jag i Höllviken. I lördags var jag med en kompis som man inte sett sen i somras (Roadtripen, yeah). Gick lite på stan, lagade lite mat, drog sen på förfest och sen vidare till KB. Det var trevligt. Men, jag skulle ju sova i Trelleborg, men smartass som jag är så glömde jag ju mina nycklar, så jag fick sova hos min kompis, det var snällt iaf :P Sen var det söndag och då var jag och pappa ute och hälsade på farmor och farfar, det var med trevligt.


Sen käkade vi god middag, fransyska, kroketter och gorgonzolasås. Alltså att göra den såsen kostar 25 kr (till 2 pers)! Shit, sås är skitdyrt :P Satt och snackade en jäkla massa om kamera, så nu är jag sugen som aldrig förr.

Sov i Trelleborg i söndags, hemma i min sköna säng, 10 h blev det, haha, lagom ;P

Sen var det kallt när man skulle till Lund och skolan, och skoskav har jag med, aaaaah.


Blogg klyddade igår så kunde inte skicka iväg något inlägg :S Så det får bli idag istället. Skrev detta igår så kanske lite fel om dagarna hit och dit, aja, whatever..


Drömma kan man alltid

En liten shoppingtur hade inte varit helt fel. Mössa och andra vinterkläder måste införskaffas. Skor med, mina trillar snart ihop ;P Så ett par svarta stövlar måste jag ha. Sen lite andra kläder är aldrig fel. Typ träningskläder med.

Sen en systemkamera och en kompaktkamera, en bärbar dator med. Något jag verkligen vill ha, dock ligger det en bit in i framtiden, för jag är en fattig student..

Ja, drömma kan man alltid göra ;P
image420

Akustik

Okej, ännu en skoldag borta. Var svårt att komma upp idag. Håller på att skriva en labbrapport nu, men det är skitsvårt, gah, jag måste få rätt på denna nu, jag blir galen snart. Akustik, stämgafflar, svängande strängar, resonans med mera. Man skulle antecknat lite flitigare.. Jäklar Knutte, vad har du nu ställt till med :P Nej, nu får jag återgå, jag måste, kom igen Knutte för fn, kämpa nu..

Det är kallt ute nuförtiden, jag måste skaffa en mössa..

image419

Lång dag

Lång dag i skolan. Lite jobbiga uppgifter på räknestugan idag. Dessutom inte beredd på att börja på den nya delkursen idag. Mycket på en gång. Haha, sen inte beredd på att det skulle vara så stökigt på mitt rum när jag kom hem, lite nya saker, bland annat tv-bord..

Måste verkligen skriva labbrapporten idag, verkligen verkligen, ja, det måste jag. Snart. Ska först ta det lite lugnt till, sen ska jag sätta igång. Lovar. :P


Höstbild, har varit höst länge nu, färgerna har man sett länge, men det gör inget..
image418

Missade Sonata..

Aj jag har ont i magen, fattar inte varför, bara kom sådär poff, moget..

Jag känner mig en aning deppig idag, varför då? Joo för igår spelade Sonata Arctica här i Lund och jag var inte där. :( Känns tungt. Typ att de är i samma stad som mig och jag är inte ens där, hur känns det? Gah! Men men, så kan det gå när man inte har någon att gå med :( Sorgligt men sant..

Såg i alla fall dem förra året, det var tider det..
image415


image416


image417

Söndag

Ja då var det söndag igen då ja :P Tiden går fort.
Igår tog jag det bara lugnt hela dagen, eller okej, pluggade lite. Måste skriva en jobbig labrapport, blä, skitjobbig, vet inte vad jag ska skriva :/
Fick jobbat lite i fredags med. Första stället var det jättemycket folk på medan det andra inte var så mycket alls :P Aja, fick ihop mina bilder iaf, great, även om det står fel namn på hemsidan :S aja :P

Idag då? Softar i sängen som aldrig förr :P Ska käka Stinas kyckling sen, yes, längesen, det är så gott :D

Hösten är kvar i Lund i alla fall..
image413

Kompaktkamera

Jag behöver en ny kompaktkamera, den jag har nu är så dålig så jag inte ens vill ha med mig den någonstans. Den har dock varit mig väldigt trogen, verkligen, tack för vår tid tillsammans kära vän.. :P

image403


Jag behöver som sagt en ny, men vilken? Djungeln är så stor, haha, den kommer till största delen att användas som festkamera liksom, så det är blixtbilderna som jag kommer använda mig av, och sen får den gärna vara liten och stor display på den.. Så vilken ska jag välja?
image402
(Bild lånad från www.scandinavienphoto.se)

Digitalfoto

Den här nya Digitalfoto kom på besök i min brevlåda i förrgår. Trevligt värre. (Shit redan gått en månad sen förra.)
Den verkar väldigt bra denna månad ;P Har inte hunnit läsa igenom den än, har först en massa skolböcker som ska plöjas, haha, men snaaaart min vän, då ska vi umgås, haha..

image410

BLI MEDLEM

Okej allihopa. Ni är många där ute som har provat på Gratisgenerationen. Men även många som inte har gjort det.. Så ni som inte har gjort det. Det är enkelt. Gå in och bli medlem här. Se till att det är mitt nr som står efter så det är jag som värvat er. 65095 är numret :P Iaf, nu är det enkelt.. Skaffa 1 poäng, det är enkelt. Kolla där man tjänar poäng, man kan göra GRATISsaker, bli medlem på två ställen helt gratis.

Sen ska ni värva 7 st vänner som också ska skaffa ett poäng, alltså bli medlem på ett ställe. När dina 7 värvade vänner gjort det får du en GRATIS pryl. Bra va? Jag har fixat tre stycken. Så om fyra stycken till kan bli medlem och skaffa ett poäng får jag sen välja en pryl jag vill ha. Det är inte lätt att välja, vad vill jag ha? 500 kr på MQ, säsong 1 och 2 av Desperate Housewives, 5 biobiljetter, 500 kr på CDON eller 25 tialotter? Det finns mer att välja mellan. Så kom igen, bli medlem HÄÄÄR! När man värvat 7 st kan man värva 13 st till och få en pryl till ;P

image412

Bild lånad från: http://gratisgen.se/?ref=65095

Halloween?

Jag har typ helt missat att det är Halloween-tider. Många som snackar om Halloween-fester och utklädnader och pumpor och vad mer som hör till Halloween. Men jag tror jag skiter i Halloween i år.. haha, jag har inte tid känns det som.

Halloweenbilder från 2005..
Första bilden, kommer inte ihåg vad det var, men något värden gjort som en söt pumpa, påhittigt. Andra bilden, haha, där "dansar" jag med scream, bilden är ful men rolig så jag gjorde den jääätteliten, haha ;P
image400

image401

Bott här i 1 år

God morgon.
Idag är jag trött igen :P Haha, 1 November, ojoj, idag har jag bott här i ett år, shittos, redan. Här var redan möblerat när jag flyttade hit.  Jag skulle dessutom ha tenta två dagar senare, så när jag flyttade hit tog jag med lite kläder och andra nödvändigheter och satt i sängen och pluggade. Haha, ingen tv och ingen dator, här var så tomt inne, haha. Så där satt jag helt ensam i ett nästan tomt rum och hade tentaångest, usch ja :P

Ja, jag har ingen bra bild att visa på mitt rum, för här verkar alltid vara stökigt..

Dock har jag nu firrar som sällskap..
image411

RSS 2.0