Torsdag

Idag är jag ännu mer sugen på att resa. Varför? Ja, för att man vaknar på morgonen av regnet mot rutorna kanske. Eller för att man kollar hotell och flyg som aldrig förr och ändå vet att man inte kommer komma iväg i år för det är så mycket fotograjor man vill ha och ingen att resa med. Gah, jag måste. Jag vill ha jobb --> fotograjor + fotoresa!

Idag var det en kort dag i skolan, det var skönt, haha, 9-11, alldeles lagom ;P Försökte göra min GIS-uppsats hela eftermiddagen, men jag lovar, det går inte.

Jag ska snart göra om designen på bloggen hade jag tänkt, jag har några idéer, men inte tillräckligt med material, haha, nej, men nån gång, sen så jäklar.. haha..

I julklapp fick jag den här, det är en väldigt bra kompis.. När jag fotade mig själv förra veckan när jag klippt mig var den jääättebra, lite för bra, för det blev en jääkla massa bilder, haha..

image492

Cykelkorg

Idag har jag lite ont i huvudet, eller ja just nu har jag. Men har suttit och läst lite i atomfysikboken och inte konstigt man får ont i huvudet, detta är svårt.. Imorgon har vi "bara" labbgenomgång så får vila skallen lite hoppas jag, haha, vi börjar i af kl 9 istället för 8, en hel timmes sovmorgon, snacka skönt.

Det är lite tråkigt här i Lund, jag hittar inget kul att fota, varken natur här nära mig eller roligt smågrajor att fota makro på i mitt rum, det är inte det att jag är kräsen, jag kan fota det mesta, haha..

Som här: 2005 på väg hem från skolan en augustidag, oj där kom min cykelkorg ivägen, men bilden blev väl helt okej ändå? :P

image491

Kiwi

Bla bla bla.. Japp, jag har inget kul att säga, det har jag aldrig. Skulle iofs kunna berätta om skoldagen, men hur kul är det och läsa? Har i alla fall bokat in alla labbar nu i första labbperioden, bra, eller något. Blä, jag är trött, sur för hela min planering stack, haha..

Jag vill ha ett jobb till sommaren!! Jag är såå sugen på utomlands, ja både på att jobba utomlands och på ett jobb här hemma så man kan åka utomlands på semester. Vet dock inte vad som varit bäst. Vet bara att jag verkligen måste utomlands snart, jag håller på att bli galen, kanske därför jag känner mig helt sur varje dag? Haha, ja vem vet, var inte utomlands i somras ju, jag behöver nog solen varje sommar för att klara vintern :P Men men..

ICA Tuna här nere utanför huset är ändå helt okej, jag menar, 10 kiwis för 10 kr. Ett klipp!

image490

Kaka

Ny vecka igen då ja. Gud vad trött jag var idag, haha, men men. Vi skulle göra den första inlämningsuppgiften som visade sig vara skitsvår så det blev inget gjort. Vi var nere på geocentrum och fick några kurser vi kunde välja på, så det blir nog bra. Ska bli skönt när fysiken är över :P Kom fram till att det är 17 dagar kvar med föreläsningar, en dag med arbetsmarknadsdag och 2 labbgenomgångar, resten är labbveckor, shittos pomfrittos.

Yeah yeah, någon som vet när våren kommer? Jag vill ut och fota, min blogg dör när det inte är vår, jag är inte så bra på att hitta motiv i mitt tråkiga studentrum..

Men ibland dyker det upp något intressant, som idag när någon i korridoren hade bakat en kaka:

image489

Söndag

Ja då var det söndag igen. Helgen är över. Har jobbat bäda nätterna denna helgen så jag måste lägga mig tidigt ikväll, jag vill bara sova. I fredags jobbade jag på Mejeriet, har inte varit där sen jag såg Sonata Arctica där, hrm när var det? mars 06? något sånt.. Det väckte minnen iaf :D Bättre musik då än i fredags, haha :P Nej, men det var annan typ av musik nu så.. Anyways, jobbandet gick bra i alla fall..

Ja, min klippning, märks inte så mycket skillnad mer än att det är mycket kortare, haha, nej inte mycket, hade inte bra före-bild, så blir bara efterbild, som kanske inte hjälper så mycket ;P

När jag skulle fota hade jag ställt upp stativet och allt och fotade med den interna blixten, när jag fotat ett tag så kom jag på att jag hade en extern i väskan, haha, hur kan man missa det? Nu vill jag ha en blixt ännu mer än tidigare :P
image488

Städning

Då var det dags igen.. Mitt rum behöver städas. Men nu är det faktiskt bara kläder som ligger överallt och det är för att jag har tvättat, det måste ju torka nånstans, så inte mitt fel, men men, nu ska allt in i garderoben igen. Måste även plocka lite på skrivbordet, så på med Sonata Arctica så kör vi!

image16
Aaaaah, jag vill se dem igen!!

Torsdag

Idag var jag trött.. Okej, är fortfarande. Ska klippa mig halv 4, snälla dyra frisör ge mig en snygg frilla, fixa mitt jäkliga hår ;P

Förresten hade sån säkerhetsföreläsning igår, något som alla på universitetet måste ha eller något, eller det borde ju vara vi som labbar, anyway. Fick lära oss att man inte ska dricka fotogen ;P Eller ja, om man råkar få i sig det så never ever försök spy upp det, då hamnar det i lungorna och då har man en kemisk lunginflammation, illa illa :P Tur jag inte brukar dricka det..

Nej, man kanske skulle ta och plugga nu, så man ligger i fas och inte måste läsa hela kursboken innan muntorna, haha, ja, kanske det.. Om jag orkar, kan ju försöka.. :P


Onsdag

Oh, och så är det den där jäkla uppsatsen till min extrakurs som ska skrivas, det är ju riktigt svårt. "Bara" tre sidor, men jag vet ju faktiskt inget om ämnet och inte det lättaste att hitta heller, hrm, nej, vad ska jag göra åt detta? Fortsätta söka en jäkla massa på internet kanske.. Hoppas det hjälper.

Idag har jag varit ännu duktigare, tvättat två maskiner.. Och bränt mig på ugnsplåten, ajaj, stackars handled, svider än :(

Bild, eh ja.. väntar med det

Hej svej

Så trött jag var igår, trodde jag. Jag tänkte sova tidigt, la mig redan kl 22 och började läsa lite. Har börjat på boken 2 ggr innan man aldrig kommit så långt, så nu tänkte jag läsa hela :P Anyways, läste i en timme, sen var det dags att sova, men låg vaken i två timmar. När klockan var 1 hade jag fortfarande inte somnat, gaah, snacka om jobbigt, jag som var så trött.. Låg bara och tänkte på en jäkla massa på foto och sånt, men jag försökte stänga av hjärnan, varför går den alltid på högvarv när jag ligger där i min sköna säng?

Ännu en dag i skolan idag, fick köpt en av böckerna till kursen, 220 kr, lagom.
Sen var jag nere i stan, äntligen klackat om skorna och ÄNTLIGEN bokat klipptid, hallelulja, två saker att stryka från min to-do-list. Kollade lite på kläder med för det behöver jag verkligen, mina är så tråkiga, men hittade jag något eller? Nej, jag är så kass på att shoppa, jag behöver en personal shopper, haha, ser jättemycket folk med skitsnygga kläder, jag vet vad jag gillar, men hittar aldrig något själv, bla bla, inget stort problem men det är tråkigt att gå i tråkiga kläder..

image487

Attans

Jag trodde sömnsvårigheterna skulle försvinna när tentorna var över, men nu har jag haft svårt att sova några nätter i rad och samtidigt drömt jättemycket. Vet inte riktigt vad det är jag tänker på, skolan, boende, firrarna, fotande, jobbande, allting typ, men inget speciellt med det ändå, känns lite jobbigt..

Behöver i alla fall bara läsa fysik denna första halvan av terminen sen får vi göra vad vi vill. Eller nja, får väl se vad vi får göra, måste ner och snacka med folk på geocentrum och höra vad de tycker passar en meteorolog :P Jag som vill läsa spanska eller fotografering eller något ;P tror dock inte fotografering passar en meteorolog, haha, anyways så finns det inga såna kurser, inte ens spanska som börjar då, tro mig jag har kollat upp det.. Men om jag missat något så berätta gärna det för mig..

Jag har inga roliga bilder och det är jättetråkigt..
Mitt armband har i alla fall gått isönder, det är jättestörigt, har haft det på mig varje dag sen jag köpte det känns det som, det är från Mallorca 2005, jag gillar/gillade det.
image482

No pics

Fredag, idag har jag faktiskt städat mitt rum, det är skönt när det är rent, haha. Just nu hör jag hur det regnar utanför, det ska tydligen blåsa mycket imorgon så verkar inte bli någon fotorunda som jag hade tänkt. Dock känner jag inte till Lund så bra heller, vet inte var man ska ge sig ut och fota, har ju ingen bil iheller att köra nånstans och hitta något trevligt place. Någon som vet något fint här i krokarna? Haha, nu är jag helt sugen på att fota porträtt och djurporträtt, det brukar jag inte vara, men har varit det ikväll, så när våren kommer måste jag börja fota folk :D Måste leta upp några försökskaniner med eftersom jag inte gjort det förr, men men, roligt..

Har tyvärr inga nya bilder att lägga upp tråkigt nog, men ser att ni varit 16 st och besökt bloggen idag utan att jag skrivit idag eller igår, igår hela 32. Det är många för att vara min blogg, vilka är ni och varför kommer ni hit? :P Roligt, men sorry har inga bilder än, men fortsätt spana, det ska komma ;P


Yes

YES! Mattetentan godkänd, fysikmuntan godkänd. ÄNTLIGEN. Nu kan jag ha paus och göra precis vad jag vill.. Vad har jag då gjort sen muntan? Haha, ja ingenting, men det gör inget, har i alla fall inte känt att jag måste plugga :P Imorgon ska jag plugga igen dock, lite till min extrakurs, men inte lika jobbigt och inte lika viktigt, anyway, nu är HT07 done. Det är great.

Vad ska man mer göra imorgon då? Städa, byta vatten till fiskarna, fota, läsa eller tvätta? Får väl se..

Minns ni julen? Det var inte längesen, men nu plötsligt är den borta igen. Denna bilden som inte ville laddas upp häromdan, men här är den iaf. Dock är julstämningen helt borta för mig..
image480

Nervös

Omg, jag är så sjukt nervös. Hur ska detta gå? Det känns i hela kroppen hur nervös jag är, aaaaaaaaaaaah, snälla ge mig lätta frågor, eller i alla fall frågor jag kan och inga följdfrågor, men kl 16 är det över. Usch hur ska jag klara mig tills dess?

Hejdå julpynt

Hoppas alla haft en trevlig helg, själv har man varit utan, haha, men men, just nu känns det väldigt dåligt, pluggandet alltså, inte som om jag kommer klara det, 104 jäkla frågor.. Aja..

Idag är det tjugondaknut, alltså, har Knut namnsdag, så jag har nästan namnsdag. Heter Knutsson och blivit kallad för Knut sen fyran så jag tar åt mig, haha ;P

Anyway, 13 januari, 20 dagar sen julafton typ, alltså hejdå julgranen!

[Bild som blogg.se inte vill ladda upp]

Lördag?

Är det lördag idag? För lördagar brukar man märka att det är för då är man ledig, men ack jag har varit i skolan hela dagen, ja till 4 i alla fall. Har pluggat hemma med, blä, min hjärna får verkligen jobba alltså. Gud vad skönt det ska bli med paus sen nån gång, haha..

Söndag imorgon, skola igen.. GAH!

Ja, detta kanske skulle ta och bli en matblogg..
Dagens middag: Kött (kommer inte ihåg vad för), hemmagjorda klyftpotatisar igen och hemmagjord chilisås, det var riktigt gott alltså, wow, vad jag lyckades ;P

image479

Ser inte så exotiskt ut sittandes framför datorn med en tidning som underlägg, haha :P

Film

Oh vad jag var trött imorse, ställde klockan på 8 men gick inte upp förrän kl 10. Shit vad segt det var. Sen var det iväg till skolan och gå igenom lite muntafrågor. När klockan var 4 var jag så jäääkla trött och seg så det gick inte mer. Då gick jag hem och har bara varit allmänt trött sen dess :/ Har dock käkat godis och kollat på en bra film..

Across the Universe.. Sett den? Gillar ni Beatles så se den, det är en liten musikal typ eller vad man ska säga, med en kärlekshistoria såklart :P Jag gillade den iaf ;P

Imorgon är det lördag, då ska jag vara i skolan hela dagen, jippi.. Dags att sova nu alltså :( Hoppas det går bättre idag än igår..

Tända ljus hade jag med, det måste man ha.. Jag har skitmånga, kan inte ha allt tänt samtidigt, det får inte plats :P Men dessa finns på mitt nattduksbord iaf:

image478
Bilden på godiset blev inte så bra, tog den i alla hast, men gott var det ;P

Det gick nog..

Ja tentan gick nog bra igår. Har i alla fall rätt svar på 3 uppgifter. Och på två stycken har jag halva rätt. Och den sista försökte jag inte ens på. Men som vanligt så på dem man hade halvt rätt på stör man sig skitmycket på att man inte gjorde som man tänkte, gaah, aja, hoppas bara jag klarar det ändå, men troligen så gör jag det, hoppas jag inte gjort mycket fel så jag får avdrag :P Får se på måndag, då får vi nog reda på det.

Anyway, ingen tid att glädjas åt en avklarad tenta, nej för idag har det varit plugg igen. På onsdag är det munta, och fy vad jobbigt säger jag bara, 95 frågor i kvantmekanik, statistisk mekanik och elektrostatik som man ska kunna svara på. Statistisk mekaniken är skitsvår, oh dear god säger jag bara.. Jag undrar hur detta ska gå :S

Jag har i alla fall tagit mig tid till att laga mat idag, det måste man ju faktiskt.. Detta är inte från idag men åt samma sak ;P God marinerad kyckling, hemmagjorda klyftpotatisar och hemmagjord tzatziki, jättegott ;D

image477

Tentaaa

Aaaaaah, snart är det dags. Tentaaaaan, omg omg. Hur ska detta gå? Satt och pluggade igår och nu känns det inte som om jag kan göra så mycket mer, lite mer jag ska titta på och trycka in men sen får det vara bra. Usch, så vad ska jag göra nu i 1,5 h? Det är ju ångest att snart ha tenta och inte plugga. Även om jag känner att jag kan det rätt bra så känns det som jag borde plugga eftersom jag inte kan allt. Gaaaaah, nej jag kan det inte bra, men så bra det går.

Och jag är skittrött, smart att vara det idag. Jobbigt jobbigt.

Snääälla ge mig en snäll tenta, please please. Shit vad skönt om man klarat den. Hallelulja ta det lugnt nu. Det kommer gå, eller hur? Ja klart.. Ho, men inte hela världen om jag inte klarar den eller hur? Nej, det är det ju inte.

Dags att andas, ta det lugnt, kolla igenom det en sista gång, på med lite bra musik, ner till klassisarna och käka lunch så hjälps vi åt med att ta bort ångesten och blir nervösa tillsammans, haha. Jag behöver en god lunch..

Jag och min kompis:
image476

Tenta imorgon..

Som vanligt går jag upp alldeles för sent. Har ju mycket att plugga, eller ja, tenta imorgon. Shittos pomfrittos, dock inte nervös än, men imorgon då jäklar kommer jag vara nervös. Tänk vad skönt om man klarar den, hallelulja, ingen mer matte.

Ja, idag går jag i alla fall igenom gamla extentor, det går ganska bra, men det är svårt att veta om man gör tillräckligt på uppgifterna. Liksom 6 uppgifter med 5 poäng vardera. Alltså ska man ha full pott på tre. Men jättelätt att bara få 3 eller 4 poäng ju även om man får fram rätt svar.. Och jag är ganska slarvig, så ja, äh jag får hoppas och verkligen tänka. Ska ha med mig lite gott iaf, mouhaha, ska ju sitta där mellan 14-20, men hoppas jag inte behöver hela tiden. En banan, kanelbullar (hemmagjorda från lördags), godis som jag köpte igår och vatten, haha, ja då går det nog bra? Vad brukar ni ha med er på era tentor för att få ut allt från hjärnan? :P

Usch jag behöver nog lite luft, känner mig helt seg, vill inte att plugga..
Såhär såg det ut i lördags under pluggandet; Hallonsaft (men jordgubbs är godare), nybakade kanelbullar och en massa papper..
image475

Jag är hungrig

Då var det dags igen. En lång skoldag, 9.15 till 16.00. Usch, nu är jag helt slut. Men fick i alla fall in lite mer i skallen vilket känns bra, nu orkar jag inte plugga mer, men blir nog lite grann till ikväll. Och vädret är med skittråkigt, en massa slask. Dessutom har jag ont på mitt ögonlock, fick det igår, ja typ ett dygn sen kanske, det känns lite svullet, men fattar inte vad jag gjort med det, nej jag har inte gjort något, men ont gör det ändå.

Ja fick tillbaka en labrapport idag, jag hade klarat den bättre än väntat, då blev jag glad. Bara två rapporter kvar att få tillbaka innan den delen av kursen är färdig.

Jag är sugen på något gott att äta, men jag orkar inte. Annat var det förra helgen. Fransyska med hasselbackspotatis och rödvinssås, ja, hemmalagat, jag kan om jag bara orkar ;P
image474

Back i Lund

Då var man tillbaka i Lund igen då. Ganska skönt, men nu är det närmare tentan. Köket är lika skabbigt som vanligt. Ingen tar undan efter det, det är ganska tråkigt faktiskt. Mitt rum har jag kanske saknat lite, men inte köket något alls. De flesta fiskarna lever med, två stycken som är borta, dock var den ena en gamling som varit med ända sen jag skaffade akvariumet slutet på augusti 2006, så ja, hon har varit med länge.

Iaf söndag idag, jag måste plugga. Orkar inte. Men jag måste. Känner i alla fall ingen panik över tentan nu, men känner inte att jag kan det för det. Nej, nu är det dags att plugga, tur jag har Simpsons som sällskap.

image472

Kinamat

Snö och halt är det här idag. Hoppas jag inte halkar imorgon när jag ska tillbaka till Lund..

Har tyvärr ingen rolig bild att dela med mig av idag, kan istället dela med mig av middagen. Kinamat, jättegott, men nu är jag jättemätt.

image470

Ljus

Fredag igen. Idag har jag inte heller gjort något speciellt kul. Det kommer ta lång tid innan jag kan göra det eftersom det bara är plugg som gäller. Men men, så kan det gå. Ska bli så skönt när det är över. Då ska jag läsa om alla digitalfoto jag har hade jag tänkt :P Haha..

Det är typ alltid mörkt nuförtiden, det är så tråkigt, jag vill ha sommar och sol..

Men lite mysigt är det att tända massa ljus..
image469

Kallt

Idag gick jag nästan upp i en bra tid, dock inte börjat med pluggandet förrän nu. Shit alltså snart är lovet slut och ännu en termin börjar. Dock börjar min med tenta och hur kul är det?

Det börjar bli riktigt kallt med. Bara -3 grader men i och med att det blåser är det jättejobbigt, nej jag gillar inte kyla. Men snö är kul.

Har visat denna innan, men nu är den i svartvitt. Vilken är bäst?
image468

Pluggdag

Idag gick jag upp tidigt, redan kvart över 8. Har pluggat nu i två timmar med, känns bra att ha pluggat men kan inte det för det :P
Terminen som börjar nu kommer jag börja 8.15 VARJE dag, herregud, hur ska jag klara det? Denna terminen har vi börjar 13.15 liksom, som tidigast 9.15, jag måste börja lägga mig tidigt.

Jag måste ner i stan.. Orkar inte, men måste boka klipptid, mitt hår är är inte fint nu.

Idag snöar det här :D Dock kommer det ju inte lägga sig om jag känner Skåne rätt ;P

image467

Hej 2008

Välkommen 2008, du är nu nutid :P Ja, hejdå 2007, det var kul att ha dig här. Det var en tråkig sommar du bjöd på, men annars var det trevligt.

Idag är det bara att ta det lugnt, även om jag måste plugga så är det första dagen på 2008 så tänker jag inte röra skolböckerna, däremot imorgon ska jag räkna som aldrig förr.

Nej, dags för snö nu? Blir det snö i år? Här har vi lite frost från förra året (igår).
image466

RSS 2.0