Bli medlem

Nu är det reprisen på Criminal Minds som gick i fredags, yeees. Haha, efter det blir det att sova..

Har inte fått så mycket pluggat idag tyvärr haha, läste lite matte, aja, gör lite till imorgon förmiddag.

Okej, ni som ännu inte är medlem på gratisgen så bli det nu http://gratisgen.se/?ref=65095 gå in här och bli medlem och gör vad som står så kan du få en gratis pryl. Det är inte svårt och kostar ingenting. Det funkar, det är på riktigt :P Gå in och bli medlem så jag kan få min pryl gratis, haha, please, jag behöver :P

image359

Slappdag/Pluggdag

Sådär, gick av någon anledning upp halv 10 idag.. Kändes inte kul att sova mer, haha, ja, jag vet, skumt. Såg första avsnittet av säsong 4, Grey's Anatomy.. Var väl inget jättewowbörjan, men det blir nog bättre :P

Idag måste jag plugga, men har inte orkat börja än, ska nog steka upp en paket köttbullar och kasta frysen först, haha..

Jag undrar när bilderna från idag kommer upp, innan 12. Jag vet inte om jag vill se dem, jag tror bilderna är skitfula :/ Alltså dåligt tagna av mig, haha, men första gången jag fotar på det viset så hallå, någon bra bild blev där nog, hoppas det i alla fall.. IIIIIIH!

Ah, jag behöver en höstfotopromenad. Så många fina färger ute nu, men ljuset är inte så fint idag så det blir inte idag. Har aldrig varit mer sugen på en systemis, haha, jo det har jag..

Nej nu ska jag återgå till slappande, åh, måste plugga, orkar inte..

Just nu känns det som det kommer ta lång tid innan jag kommer röra öl eller något sådant igen.
image358

Trött som ett ösregn

Sådär, nu ska jag få sova..
Blev slagthuset igår, var inte så jätteroligt.. Mådde jättekonstigt under natten igår. Det var mystiskt, vill inte prata om det..

Vi sov i alla fall i Trelleborg, det var skönt. Åkte in till Nova Lund med mamma kvart i 11. Var pigg till en början men blev riktigt trött sen. Billigaste gången jag varit på Nova Lund i alla fall, 49 kr!! En borste och nagellacksborttagning var det enda jag fick med mig hem, kändes konstigt, inget shoppande alls, haha, så brukar det inte bli. När jag kom hem var klockan 4 och då sov jag till 9, skönt!

Sen skulle jag iväg och provjobba, så var tvungen att gå upp. Det gick i alla fall bra, haha, får se vi om jag får chansen att komma till steg 2 :P

Psychomaraton på fyran ju! Inte längesen jag såg dem och jag är skittrött, så jag ska nog sova nu. Uuuusch, jättemycket plugg imorgon..

Jag har inte hunnit ta höstbilder än, men en vårbild kommer här (av någon okänd anledning, trötthet kanske?).
image357

Stress

Åh nu blev det stressigt. Precis kommit ut ur duschen, jag är inte direkt torr. Dessutom trillade mitt duschdraperi ner, moget. Jag vet inte vad jag ska ha på mig idag. När jag ska ut klarar jag inte att ha jeans på mig, det blir så varmt, men har inget snyggt i kjolväg typ :/ Ja, vilket problem jag vet. Dessutom har jag inga bra skor heller. Åh :( Nej måste skynda skynda, blir i alla fall ingen mat för mig idag..

Fick en hostattack på föreläsningen idag, det var jobbigt.

Motivet var skitbra tyckte jag, med med en telefon mot örat i skymningstider och en snabb spindel fick jag inte bilden som jag ville ha..
image356

Sheisse

Shittos pomfrittos.

I onsdags när vi varit ute och firat mig, så kom jag hem och kollade min mail, hade fått sånt vanligt nyhetsbrev från olika ställen, haha. Så i alla fall, hade jag fått från ett ställe som sökte vimmelfotografer, ja, tänkte jag och funderade på att söka det. har ju letat extrajobb så. Så i måndags skickade jag iväg ansökan då. Igår ringde de och ville ha mig på intervju. Dit gick jag idag, var väldigt framåt, haha. Men ja, provjobb på lördag. AH, hur ska det gå? Är nervös. Tänk om de inte blir nöjda med bilderna, och tänk om jag får fnatt och blir jätteblyg och inte vågar fråga folk om de vill vara med på bild? Haha, oh my god. Aja, detta är väl bra, får se hur det går efter lördag..

Nu är det idol och sen CSI Miami. Till det ska avnjutas:
image355

Fryser

Fick en digitalfoto idag, det var oväntat, trodde jag inte, september är ju inte slut än.

Nej nu fryser jag.

Jag har nog inget och säga idag, jag känner mig inte i stöt riktigt, har en jobbig hosta med, det är inte kul. Shit vad det kan vara jobbigt att börja 9 hela veckan när man är van vid 1, haha, dötrött hela dagen ju :P Ja jag måste börja lägga mig tidigare, men klarar mig inte ens på 8 timmar känns det som, haha..

Hrm, skulle skicka ett mail, men det gick inte(?), eller gjorde det det? Stod att det var skickat, men sen stod det att det inte gick fram, aja, gillar inte den nya hotmail live-grajen..

Står nån sida om hundporträtt i denna digitalfoto, sånt sammanträffande, jag som gav mig på det i lördags, haha.
image354

Mjukisbrallor

Jag brukar vara dålig på att ta på mig mjukisbrallor när jag kommer hem (trots att jag har en som alltid föregår med gott exempel, haha) men idag har jag tagit på mig dem redan, yes! Jag lär mig, haha :P

Skrev på rapporten i skolan, halva kvar nu, heeela dagen imorgon ska det skrivas.

Ja just det, åh, måste gå igenom lite bilder också och skicka iväg de bästa, glömmer det hela tiden. Sen SKA det göras, jag måste.

Dags att äta något nu, jag är hungrig. Och som mitt rum ser ut, måste städa idag tror jag. Men fattar inte hur det kunnat bli såhär, haha, jaja, städa sen då i alla fall.

Jag har nya tavlor, snygga va?
image353

Lång och seg dag typ

Oj ja, heldag i skolan. Segt. Men skönt att ha projektet klart, ja rapporten är ju inte skriven än, men en del av den, jaja, så är det i alla fall. Sen jag kom hem har jag bara segat, sett nya avsnittet av Prison Break och nya av Heroes, oh yeaaaaaaaah.

Nu är det idol. Ska käka lite budgetostbågar och dricka lite avslagen coca.

Funderar på att göra en hårinpackning sen för mitt hår är inte fint idag. Hrm, kommer jag orka? Knappast, måste lägga mig tidigt idag igen, börjar kvart över 9 imorgon igen, och oj vad trött jag var imorse, haha.

Den här söta saken hade skuttat in i min trädgård för att gratulera mig i lördags, gracias! ;D
image352

Börjar tidigt

Ah, börjar tidigt idag. Är så van vid att börja 13.15, men nu kommer jag börja 9.15 tre dagar i rad, haha, ja det är hårt.

Gjorde första delen på distanskursen igår, där är typ 8 delar, förutom examinationen då. Men men, skönt att ha första delen gjord iaf, haha, får se om jag hinner läsa kapitel 2 när jag kommer hem, men kommer vara trött, men ska försöka.

Förutom presentkort på systembolaget så fick jag denna Homer-öppnare. Yeah.
image351

Happy igen

Sådär, då var man tillbaka i Lund då ja. Sov i Trelle inatt, blev lättast så. Var och firade lite hos min mamma igårkväll efter TFF förlorat mot Kalmar.

Blev lite arg på södervärn sen, sär jag bytar buss. Bussen körde precis när jag stod brevid den så fick vänta i 20 min på nästa, grr, jag blev irriterad då.

Nu måste jag skynda mig och äta, snart skola ju.

Men sen kom jag hem och såg detta på tavlan i köket, då blev jag glad:

image350

Födelsedagen avklarad

Jaha, då var födelsedagen över då. En trevlig sådan. Firade först med lite släkt och sen med lite kompisar. Vädret blev jättebra sen, sol och allt, lika fint är det idag. Härligt.

Just det ja, så klart var jag på systemet igår.

Under helgen så har Nickelodeon tydligen SvampBob Fyrkant-maraton. För det visas hela tiden i alla fall, haha. Kul, ja det är det jag ser på idag. Jag har aldrig sett charmen med det, men hade inte sett så mycket då, haha, men nu tycker jag det är kul.

TFF - Kalmar idag. Jag ska inte dit, har ont i halsen så ser den i soffan istället, dessutom börjar jag bli trött på att alltid gå dit själv.

Jag måste snart köpa ett USB-minne. Jag vet dock inte vilket. Sen vet jag inte, 2 GB eller 4 GB, det är frågan. Något tips på något bra? Ja, och var ska man handla det? Funderar på ett från netonnet som dessutom var ganska snyggt, haha, vilket ju är det viktigaste, haha.

image348


image349

Jag kommer in på systemet

Yo. Jag har ont i halsen än.

Men, idag blir jag 20 år! YEAH.. Grattis till mig, hipp hipp hurra.


Nu måste jag göra taco och baka kladdkaka så det är redo till ikväll när det kommer lite folk. Hejdå allihopa, jag är 20 år. Tralala, ska man ta systemet idag eller? Jag är trött.

Alltså jag hittar ingen passande bild till idag. Hrm, okej vi tar denna. Liten sommarbild denna extremt gråa dag, haha, men men..
image347

Jag kommer inte in på systemet

Sådär, då var man i Trelle igen. Skönt att komma him, yeah.
Skolan var seg, hade ont i halsenoch sånt, orkade inte jobba helt 100 på projektet, alla var trötta.

En god middag blev det här hemma, fransyska, kroketter och gorgonzolasås, skitgott.

Jag har ont i lite huvudet nu, trodde jag skulle umgås idag, men jag verkar ha fel..

Första sparade bilden tagen med min gamla kompaktkamera. Nr 23. Haha, det var på den tiden då det spelades en jäkla massa kort i skolan, haha, så kan det gå.
image346

Ont i halsen

Noooooooooooo, vaknade av mig själv, kändes bra, tio minuter innan klockan ringde, MEN, ont i halsen :( Jag hatar att ha ont i halsen, det är det värsta som finns. Jäklar jäklar :( Speciellt inte denna helgen när jag fyller år och allt :( Då blir allt bara tråkigt, attans :( Nej, jag får ta och käka några Extra halstabletter, har en massa liggandes här. Gillar inte halstabletter heller men nej, jag vägrar ha ont imorgon :(

Imorgon blir jag 20 år..

Skola idag ju, ännu mer projekt, och innan dess ska jag hinna packa inför min helg i Trelle, hinna äta upp hela kylen, haha, nej, men nästan. Ska hinna ringa lite samtal och bestämma vilka kläder jag ska ha i helgen. Ja och gnälla över min hals :( Nej, jag borde sätta fart nu..

Jag gillar denna bilden, men något som inte stämmer i den ändå och synd att den är tagen med en kompaktkamera bara.
image344

Torsdag

Oj, sen uppdatering idag, haha, men skit i det.

Igår var det trevligt. Först avnjöt vi en god pizza här med kladdkaka till efterrätt. Vi drog oss sen bort till Rydbergs pub innan det var dags för Västgöta nation. Jag hade ingen jättebra dag, kände mig lite kass eller så, äh jag vet inte. Men det var ganska kul ändå för att vara en dålig dag. Sen blev jag bara sur på en massa saker. Men men, så kan det gå.

Idag var det en seg dag i skolan. Började med projektet idag som ska göras i matlab. Detta kommer bli jobbigt, haha, men vi fick nog rätt på första uppgiften nåt sådär idag. Skönt det. Har även börjat ordentligt på distanskursen, men frågan är om jag kommer hinna. För jobba en massa nu innan min riktiga kurs kör igång på riktigt och där är mycket och göra.

Måste packa med, Trelle tomorrow.

Fick presentkort på systembolaget, okej jag vet vart jag ska på lördag. Fick även två krukväxter jag måste ta hand om. Tack!

image343

Hej hej

Har börjat på distanskursen nu iaf, verkar roligt. Får fortsätta imorgon, är en timmes videoföreläsning som jag måste titta på.

Åh, jag väntade samtal igår mellan kvart över 8 till halv 9. Men ingen ringde, sen ringde något dolt nr under föreläsningen vid 4. Men inte ringt sen dess. Åh, vad ska jag nu göra då? :s

Haha på idol igår, så först läste jag på aftonbladet, "Vem lurar idoljuryn ikväll?" så fick man gissa på olika som varit med i idol innan. Sen nere i affären stod det i ett hörn på kvällspostensskylten typ "Se Måns lura juryn ikväll." Men kuuuul. Hade det inte varit roligare för alla i hela världen om ingen hade vetat om det och hade fått se det först på tvn? Jag gillar inte tidningar.

Nu ska jag snart möta några kompisar så vi kan handla lite stuff vi behöver till pizzan, gott gott.

image342

Lillördag

God morgon.
Har haft många konstiga drömmar inatt, haha, inget jag kommer nämna, men skumt i alla fall. Sen när jag vaknade låg mitt lakan uppe vid huvudet, undrar vad jag har gjort i sömnen.

Fick inte så jättemycket gjort igår, inget av pluggandet i alla fall, ska göra så mycket jag hinner nu innan föreläsningen i eftermiddag.

Ikväll är det lillördag, blir lite utgång, även om jag känner mig trött nu, haha, men ska bli gott med hemmagjord pizza :D

Detta var längesen, 2004 på Kreta.
image341

Mycket att göra helt plötsligt

Lång dag idag, haha. Uppgifterna vi skulle göra var mycket jobbigare än förra veckans, haha. Inte lätt och på torsdag börjar vårt projekt. Yes. Imorgon ska jag umgås med folk från klassen, käka pizza och gå ut på någon nation. Jag fyller ju år på lördag och då är alla upptagna så firar mig imorgon istället. Det ska bli trevligt.

Nu har jag fått alla mina tre böcker på en och samma gång så nu kan jag börja plugga. Haha.. Idag måste jag:
Städa
Packa ihop kläder som ska tvättas
Renskriva inlämningsuppgift
Läsa statistisk mekanik
Börja på distanskursen
Laga mat (Köttfärsbiffar med något)
Handla mat

Kommer jag hinna? Frågan är nog snarare, kommer jag orka?
JA, just det, måste ägna 40 min åt Prison Break med, det nya avsnittet kom väl i USA igår? YEAHYEAH!

Ser roliga ut va? :/
image340

Himst

Usch man blir ju helt deprimerad om man går in på aftonbladet eller lyssnar på nyheterna nuförtiden. Det ska man inte behöva. Nej usch, vill inte ens prata om det. Hemskt.

Hade bara två timmars föreläsning, skönt, men gud vad jag inte fattar vad han snackar om. Dear god, detta blir svårt. Boken var i alla fall skickad idag, så nu kommer den förhoppningsvis snart. Yes.

Fortsätter på drinktemat då. Blue Lagoon.
image339

Måndag?

Aj min fot sov när jag vaknade, och typ benet också, men det hängde utanför sängen. Ah det gjorde ont, kunde knappt lyfta på det. Tur att man var så pass trött att man inte kände hela smärtan.

Imorse var jag trött, och är fortfarande, men känner mig piggare nu än jag gjorde hela dagen igår. Haha.. Okej, nu är det förmiddag, om man skulle ta och göra något vettigt innan föreläsningen i eftermiddag. Hrm, byta vatten till firrarna och läsa lite matte kanske? Ja, vi får se när jag orkar komma igång..

Den här boken är inte så intressant som den ser ut.. (hrm?) Jobbigt att läsa mattegrajor på engelska tycker jag.
image338

Temana? Tema:n?! The themes..

Sådär, nu när klockan snart är 10 har jag börjat piggna till lite. Haha, krävs väl två middagar för det. Haha, nej, måste plugga snart. OH, har choklad ju :D great.

Har planerat middagarna i veckan nu, skönt det. Men nu ska jag bara bestämma vilken dag allt ska komma på, man får se vad man är sugen på.

Lite drinkbilder från i fredags. Var som sagt teman vid de olika rummen. Första temat var Smurftema, så där fick vi en blå drink, hrm, ska inte säga något om den. Sen var det Idoltema, haha, fick en god drink där, där skulle vi sjunga och shota efteråt. Haha utbytesstudenterna här i korridoren är två st, en från mexico och en från canada (men som snackar franska) iaf, så skulle de sjunga "Kom igen Lena" haha, det var roligt. Sen var det mexicotema, tequila och nachos ;P Barnkalastema sen med en god röd drink och fiskedamm, ballonger och såpbubblor och allt, haha. Sen till vårt tema då som var beach, lite palmer här och där (som jag förövrigt inte tagit bort än, eftersom jag kommer ifrån palmernas stad - Trelleborg), drack en god drink ur en pineapple. Greatans!

image337

Jobbijobb

Ja, dags att uppdatera här nu. Har inte haft tid på nån dag, haha. Yeahyeah, korridorsfest i fredags, mycket trevligt var det. Hände väl inget extraordinärt värt att nämna. Kommer kanske bilder sen, har inte orkat gå igenom dem än.

Sen igår var det då jobb på skolan. Mådde jätteilla när jag gick upp, ville bara sova. Men kom iväg och var på skolan vid halv 12 typ. Då var det dags att köra igång. Ut med alla grajor och börja starta grillar and shit. Sen hade man inte en lugn stund. Stod och grillade hamburgare och korv hela dagen lång. Alla bara "oooh, gratis" haha, ja, gratis är ju godast. Det var några lasershower för folk att se på, men tyvärr bara 165 platser per show så många som missade den. Synd om er. Men på den nästsista showen blev det lite katastrof för då gick brandlarmet och alla fick gå ut och brandkåren kom och sånt. Det var ju dock bara rökmaskinen som satt igång det, men vi kunde ju inte stänga av det ändå :/ Aja, klydd iaf. Efter många om och men kunde showen sedan go on..

Idag är jag jättetrött även om jag sovit 12 h inatt, hur funkar det?
Sen är jag lite arg på vissa grajor och vissa personer, men det är bara mitt eget fel tror jag, för inget att vara arg på lille vän..
Sen skulle jag vilja ha mina skolböcker snart, gah.
Sen skulle jag vilja ha några tavelkrokar och tavlor. Please.

Jag är bara tonåring i 5,5 dagar till. Om man då tänker att det är en halv dag kvar av denna. Ja du Knutte.. Snart börjar livet.. Haha, eller inte :P

image336

Äntligen fredag

Har sovit gott inatt tror jag. Ja det har jag nog. Nu är det snart skola, ska ha matteföreläsning till 16. Sen ska jag stanna kvar i skolan och sätta upp tält och sånt. Ska jobba där imorgon på kulturnatten så behövs massa förberedelser. När tälten är uppsatta och allt så är det hem snabbt och duscha och käka, sen blir det korridorsfest. Ska ha sån Tour de Chambre, typ, man ska vara med den man bor mittemot med och ha ett tema och drink, så ska man gå runt bland alla och sånt, yeah, det blir nog kul.

Så sen imorgon är det då jobb. Så på söndag ska jag sova länge, sen ska jag plugga hade jag tänkt, måste byta vatten till firrarna med, aja, adios.

image335

Torsdag

Åh, jag börjar bli less på allt redan. Vet inte om det är detta rummet som gör det eller vad det är. Känner mig depp. Jag är nog sällskapssjuk eller något. Visst har folk ute i korridoren, men ja, inte samma sak. Aja, så kan det gå..

Snart dags för skola idag igen, bara matlab. Så inte så jobbigt, men svårt.. Måste plugga matte idag, blev tydligen inget igår, haha :P Men men, nej nu är jag hungrig igen. Jag har ändå inget kul och skriva..

Denna söta dunbollen var inte lätt att fånga bra på bild. :P
image334

Hösten är här

Skitkallt idag, brr, behöver en bättre höstjacka verkligen. Mina svarta stövlar är omklackade så nu kan jag börja använda dem igen, eller ja, inte än, men snart ska jag det.

Idag ska jag plugga lite matte, läsa i kompendiet till jag somnar. Ska orka laga korvstroganoff med, nu, eller snart. Nej nu är det dags. Annars blir det försent och då kommer jag aldrig orka.

Ge mig recept please!

Positivt är i alla fall att jag har nytt salt- och pepparkar. Yes :P
image333

Trött, nu igen..

Ih, lång skoldag idag. Från kvart över 9 till 16. Haha.. Vi hade en massa matteuppgifter som skulle göras, sen på slutet av lektionen så sa dem en av uppgifterna som vi ska ha som inlämningsuppgift, så den ska lämnas in imorgon. Såhär ska det hålla på varje vecka. Aja, fick rätt på alla idag i alla fall, hoppas fortsättningen kommer gå lika bra. Sen hade vi matlab igen, en uppgift kvar där som är typ 5 ggr så stor som alla andra och 8 ggr så svår.. Men men, haha, får väl försöka mer.

Skulle vilja ha alla skolböcker snart så man kan börja plugga ordentligt. Fast ja, har ju en anledning att ha paus i det tills dem kommer nu, haha..

Nej, inget kul och säga idag, är trött nu.

Trelle is the shit!
image332

Måndag morgon

Blä kände mig helt konstig när jag la mig igår, trött, hungrig och allmänt less. Men har i alla fall sovit gott, inte vaknat någon gång, vaknade sen 1 minut innan klockan ringde. Lagom :P

Det har regnat hela förmiddagen också. Lite tråkigt, men men, hösten är på väg. Behöver egentligen göra en liten höstshopping, men måste verkligen spara mina pengar, men ja, man måste ju faktiskt ha skor och brallor. Aja. Det måste bli en tur på Nova Lund snart, oh yeah. Men mina helger är fulla nu ett tag. Nästa helg är det korridorsfest på fredagen, sen lite jobb i skolan på lördagen. Helgen efter det ska jag till Trelleborg, träffa kompisar på fredagen, sen på lördagen fyller jag år :D (den 22 september). Men helgen efter det då, haha, nej, vem vet.

image331

Sonntag

Söndag, snart dags för en ny skolvecka. Alltså blir denna kvällen nog till att räkna lite matte. Jag behöver de andra skolböckerna snart så jag kan börja på dem andra delarna i kursen och sånt. Men men, lär ta tid innan jag får dem, haha. Men please kom nu, men satan vad mycket pengar det blir.

Äta idag då? Alltid samma problem. Något med potatis, antingen nån fiskgraj eller kotlett :/ Nog mer sugen på fiskgrajen tror jag.. Hrm, är får tänka på det, men är hungrig nu, så får bestämma mig snart. Haha..

Bilden är tagen i Christiania..
image330

IKEA

Yes box. Nu är jag trött. Har varit på IKEA idag, haha, finally. Nejdå, men det var roligt. Alltid lika kul, haha. Hittade lite lådor jag behövde och värmeljus. Köpte även en ram, en som ska stå på hyllan, men ja, den funkar inte, får väl lämna tillbaka den, blev helt sur, jävla skit. Aja, så kan det gå. Men när kommer jag till IKEA nästa gång egentligen? Åker ju inte bara in för den heller, åh, IKEAstuff. Var även inne en sväng på Optimera och köpte tavelkrokar. Nu är man helt sugen på att skaffa villa så man kan inreda kök och badrum jääättelyxigt. Haha, snygga grajor.

Nu är det fotboll, heja heja, Sverige - Danmark. Kom igen nu ;P Roligt. Lite nachos och godis till det, oh yes. Ni står väl upp till nationalsången? ALLTID!

Haha, jag bara valde en bild helt random på datorn, det blev denna på mig när jag var liten. Haha, snygg frilla.

image329

Helg

Då var det lördag igen ja. Gick upp lite sent, men men, helg som sagt.

Idag blir det nog en sväng till IKEA, alltid lika roligt. Hrm, vad är det nu jag ska ha? Ja, som alltid värmeljus och sådant, sen en liten låda till smågrajor och kolla på ramar, och ja, lite allt möjligt. Om jag känner mig själv rätt kommer jag komma hem med en massa ljus, haha :P Men kan inte handla lika mycket som vanligt idag eftersom vi åker buss, haha, tur är väl det för jag har ljus så det räcker.

Alltså jag tror inte min födelsedag kommer bli rolig, haha, ingen kan nog umgås med mig. Mitt ena "gäng" är redan bortbjudna på annat, mitt andra "gäng" bor inte här nere, mitt tredje "gäng" ska på sittning and stuff, och det fjärde "gänget" umgås jag inte med så jättemycket att jag bara kan bjuda dem, äh komplicerat, hur som helst så kan ändå inte mina närmaste vänner komma, lite tråkigt. Aja, ska umgås med två dagen innan istället iaf, alltid något ;P Sen får vi se när det blir med resten..

Maaat nu tack!

En liten söt fjäril som jag hittade i trädgården i somras.
image328

Yes box, helg

AH, föreläsningen var på engelska. Jag fattade inget, inte för att det var på engelska men för att allting verkar svårt, oh dear god, vad har jag gett mig in på? Haha, aja, antar att det inte är lätt att bli meteorolog.

Hrm, när jag har fönstret öppet så hör jag den rösten i bussen som säger vart man är. Haha, ni vet. Den stannar ute på hållplatsen och jag hör den då, äh ni fattar va? Shit the same, lite roligt.

Mat ikväll då? Alltid lika svårt. Ge mig lite recept tack!

Oh yes, nu har vi och göra hela helgen. Scrubs is the shit.
image327

Fredag

Ja då var det äntligen fredag igen. Har en liten skoldag kvar sen är det helg på riktigt. Vi ska börja med SM idag, statistisk mekanik. Undrar hur det är egentligen, men roligt med inte bara matte hela tiden i alla fall.

Förra fredagen så beställde jag böckerna vi skulle ha. Men så i onsdags så säger de att vi ska ha en annan bok. Ja så jag avbeställde böckerna då, och den vi skulle ha var slut. Men så igår säger de att det var rätt från början. Så jag fick beställa om. Nu kommer det ju ta skitlång tid innan dem kommer :( Störigt eller vad. Aja, den kommer väl nån gång, men man vill gärna hänga med från början. Har beställt en annan bok från ett annat ställe med till min distanskurs, så så fort den kommer kan jag börja med den kursen. Yeah, intressant.

Men men, nej, lite mat nu hade inte suttit helt fel.

image326

Trötter

Ih, trött idag igen. Drömde om akvarium, katter och bomber. Ja en massa, först var det en jobbig dröm men sen såg jag ett stort fint fridfullt akvarium, haha. Yeahyeah..

Jag är törstig. Men har inget att dricka typ. Mjölk har jag bara till mat, men om man bara vill dricka något, jag är trött på vatten. Aja, får väl handla något sen annars blir jag galen. Måste ändå handla salt och peppar, haha.. :P

Ja, okej, nu ska jag nog ta och städa lite och sen jobba med min distanskurs, om jag orkar..

image325

Jobbigt

Dagen började med att jag var väldigt trött när klockan ringde, gick och la mig lite väl sent för att orka gå upp kl 9 igen. Men gick upp 10 i alla fall. Frös om fötterna gjorde jag med, mitt varma täcke hade stuckit från mig :P

Men men, sen var det en vanlig förmiddag, sen när jag går till skolan känner jag att det är en gnälldag på väg, äh, kändes jobbigt, fick lite ont i huvudet och nej, något som inte stämde. Jobbigt med såna dagar. Blev lite trött på allting, dessutom jättesugen på en kamera med greatans objektiv.

Trodde jag hade lite bra bilder, men så går jag igenom alla och där är typ ingen som är bra.. Jag är helt enkelt ingen fotograf, jädrar. Aja.. skit i det :( Jag vill resa med..

Jag vet inte vad jag ska äta idag. Men något ska jag hitta. Sen ska jag krypa ner under täcket och se på Desperate Housewives tills det är läggdags. Maybe vaknar man upp till en bättre dag.

image324

Snabb dag

Denna dagen har gått snabbt. Gick upp kl 9 som jag sagt innan och sen bara man väntade på skolan kl 13. Ja, sen slutade vi halv 5, så fick handlat och sånt, var hemma fem. Tog en liten paus och började laga mat och åt runt 18-tiden. Sen har tiden bara sprungit iväg. Pappa kom hit en sväng på fika och jag satte upp duschdraperi och sånt. Ja och nu är klockan 22:22. Hallå ja, snabb dag eller vad? Har ju inte ens hunnit kolla på tv, haha, jag brukar hinna det kl 21 varje dag då de bästa programmen går. Visst, känns bra att ha lite och göra, men har ju inte gjort något idag ändå. Haha, aja :/

Så, och göra nu då? Kolla lite tv och så, sen sova så man kan gå upp tidigt imorgon med :P

image323

Ingen bra dag

Denna dagen började bra. Gick upp redan kl 9. Ojoj, hade tänkt springa, men pyjamasen var så skön. Käkade två tonfiskmackor till frukost. Dock är jag nu trött på att alltid dricka vanligt kranvatten så jag handlade lite mjölk på vägen hem. Ja, änsålänge har inte dagen slutat så kan inte säga att den slutade bra. 

Skoldagen slutade inte bra. Haha, jag var så irriterad. Vi började med att gå igenom lite matlab idag. Ja, anyway så på slutet så ska man kryssa av vilka uppgifter man gjort och så. Vi blev klara typ 16, så visade vi första uppgiften så skulle vi bara lägga till en sak sen skulle han komma igen. Och där var två st handledare i rummet.

Men men, sen glömde dem iaf oss, så när klockan var typ fem i halv fick han som lovat kommat tillbaka onda blickar från mig. JA, han hade glömt oss. Herregud, där var liksom ingen annan där men ändå glömde han oss. Äh, är för arg för att orka förklara helt, men hur kunde han glömma oss. Jag blev arg. Men men, har iaf kommit hem och varit och handlat och så.

Nu ska jag käka fiskpinnar, det har jag väntat på länge.

image322

Måndag fortfarande

Fick en digitalfoto med posten innan idag, väldigt udda att jag inte börjat läsa den ännu. Men jag har kollat på Desperata hemmafruar och då behöver man inte tänka så mycket. :P Nejdå, dem är roliga.

Jag är sugen på något att käka, något att snacksa, ha, nej, jag vet inte vad. Hrm.. Har lite chilinötter och sånt, men är sugen på något gott.

Snart kommer de tre första säsongerna av Srcubs på posten med, då blir det maraton.

Pengarna går åt snabbt när man precis börjat skolan, blir runt 1000 kr till kurslitteratur och så ska hyran betalas igen. Det som är bra med studentkorridor (finns det nån annan typ av korridor?) att man bara betalar hyra för 9 månader.

HERREGUUUD, jag har aldrig haft många besökare, i förrgår hade jag 14 unika. Så kollar jag nu och hade 44 st igår och redan uppe i 40 idag, haha, var kommer ni ifrån? :D Roligt roligt.. :D

En gammal bild, men ser lika gott ut för det. Stora goda jordgubbar.
image321

Första riktiga skoldagen

Ja, då var första riktiga skoldagen avklarad då. Satt från 13.15 till 16 och lyssnade på matteföreläsning. Dock var det mest repetition från förra kursen vi läste. Men men, det var lika segt för det. Nejdå. Kommer gå 13.15 till 16 alla dagar utom tisdagar då jag går från 9.15 till 16.

Det börjar bli lite mer jämnt i korridoren nu. Innan var vi 3 killar och 10 tjejer. Nu är vi 6 killar och 7 tjejer :P Haha..

Jag har börjat se Desperate Housewives från början. Yes, ska se ett nu hade jag tänkt. :D

Hade inget att göra innan skolan..
image320

Roligt

Lite "roliga" saker här.
Fjärrkontrollen till min tv funkar inte längre. Jag kan alltså inte ändra volymen, eftersom det inte finns nån sån knapp på tvn. Dock är ljudet i ganska bra nivå för det mesta. Förutom när det ösregnar, det hörs mycket på mina fönster, alltså hör jag inte tvn för regnet. Inte kul.

En annan sak. Min fisk är trött på att vara brud, hon håller just nu på att bli kille. Helsant. Svärdbärare kan ändra sig till hane om de vill. Eller rättare sagt om de känner att det är alldeles för många honor i karet. Dock kan de inte föröka sig. Men ändå, hon har nu börjat låta ett svärd växa ut. Moget.

image319

Yes box

Ja, okej, vad har hänt sen sist? Fotboll igår. MFF - TFF 0-0. Som sagt, vi ska vara nöjda med en poäng och att vi höll nollan. Från vårt håll var det en bra match tyckte jag. En poäng är bättre än ingen och ja, nej det var bra. Dock hade vi kunnat vinna. Det var ganska kul på matchen med. Dock blir jag lite irriterad på vissa grajor men det skiter vi i nu..

Sen igår hade jag ett litet hemmaspa, haha :P Dusch först med body scrub och sånt, sen hårinpackning och ansiktsmask. Efter det ett fotbad och sen på med en fotkräm. Just det, en bodylotion med doft av lavendel med. Kände mig ganska ren efteråt. Dippade även lite gurka och morötter. En genomkörare till kroppen nu efter att rummet fått en. Nu är nog jag väldigt redo för den här höstterminen. Let's go!

Friidrotten är nu över. Jahaja. En medalj till Sverige. Men det gör mig inte så mycket. Vi hade många topp 8 placeringar som de nämnde och det är jättebra. Men annars är det jobbigt att det är över, har ju kollat på det varje dag nu ju, härligt att ha det i bakgrunden hela tiden. Nej, OS nästa år, ojojOJ vad jag kommer vara osocial ;P

Malmö by night. Varning, tagen med handhållen kamera och ISO1000. Brusigt.

image318

Lördag

Ja då var det lördag igen. En dag i skolan, sen helg, lönt eller :P Aja..
Friidrotten idag är inte lika rolig, mest massa gång. Men igår, ojoj, såg ni 200-metersfinalen för damer? Wow, som Felix vann, gud vad härligt att se, som hon sprang, nice.

Idag är det fotboll.. Malmö FF - Trelleborgs FF. Hoppas Trelle kan vinna denna match med, men ja, är nog inte så troligt, men vi får hålla tummarna på att inte släppa in några mål och sikta på en poäng. Heja Trelle!

Stockholm i mitt hjärta.
image317

RSS 2.0