Valborg

Ja okej, då var det Valborg igen. Här i Lund börjar man tydligen firandet redan på förmiddagen, kl. 10 är det samling i parken. Fråga mig inte hur det går till, jag bara följer strömmen i år. Haha, hemma, på den gamla goda tiden var det bål som gällde, men jag tror inte det existerar här. Haha, ändå är det bara 40 min med bil hemifrån :P Haha, aja, dessa studenter är inte kloka. Ikväll ska jag i alla fall jobba, vet dock inte vilka klubbar än, hoppas bara folket är på bra humör och det blir kul.

Ha en trevlig Valborg alles! Ja, grattis Kungen :D

Här är något jag hittade i trädgården hemma i Trelleborg, dock vet jag inte vad det är för något..

image551

Maskros

Yes, idag är jag ledig och solen skiner, skitbra :D Då är bara frågan hur man ska ta till vara på det här? Måste ner och hämta mitt pass, men det är skitlångt och jag har ingen cykel, för långt att gå. Dessutom är det inte så kul om jag springer dit och ser ut som ett pucko när jag kommer in på polisen. Och inte kul att gå ner och springa hem, för oj vilken uppförsbacke det är hem sen :P Vilket problem va? Aja, det löser väl sig. Nu blir det frulle, sen ska jag nog ut i det fina vädret och läsa lite.

Nu är det fullt med maskrosor ute, det måste betyda att våren är här för att stanna va? :P

image550

Otrevlig geting

Idag var det som sagt bara en kort dag i skolan, skönt det. Speciellt när det är fint väder. Men trots det fina vädret vet jag inte vad jag ska göra. Har varit ute och gått en runda med kameran nu, men det gick fort och nu är jag back igen, tråkigt att gå själv, det är inte kul enligt mig. Så vad ska man göra? Någon med något förslag? Det finns inte så mycket roligt att fotografera i Lund så det går tyvärr bort, tradigt nog.


Dock tog jag en sväng inom Tunaparken och hittade en otrevlig geting, otrevlig då den inte ville posa för mig..

image549

Söndag

Har inte blivit så mycket uppdaterande, har varit hemma i Trelle i helgen så. Anyways, nu är jag back in Lund. Går bara imorgonförmiddag sen är man ledig resten av veckan, här snackar vi lyx :D Haha..

Bowlade igår med lite gamla gymnasiekompisar, trevligt att träffas igen, dock gick själva bowlingen inte så bra för mig, haha, ska inte säga vad jag fick i första serien, usch Knutte då.. Sen idag var det fotboll, TFF tog 3 poäng mot Hammarby, skitbra! :D Det var dem verkligen värda.

Bild tagen på exkursionen häromdagen med kompaktkameran..
image548

Exkursionen

Haha, det var kul på exkursionen.. Vi höll till p åen myr och checkade läget och åt lunch och sådant, vi satt brevid en äng med en del kor. När vi sen skulle dra hem så, haha, så gick korna mot oss och ställde sig mitt i vägen. Först stod det två stycken som gick att gå förbi, men sen när några stycken kommit förbi så går en ko och ställer sig tvärs över den lilla vägen, haha,  det var skitkul. De andra fick vänta på att den flyttade sig. Men sen när jag skulle fota så började han ju gå såklart. Skitsamma, låter kanske inte så kul, men det var det. Blev inte så bra bilder på det, men ändå, jag gillar kor.

image547

Torsdag

Ja, sorry, har inte haft tid att skriva på länge, har haft en lång to-do-list :P Har i alla fall hunnit fixa pass, varit hos tandläkaren och varit hemma i Trelle en del och sånt trevligt. Haft en exkursion till idag, haha, det var kul, tar det imorgon med tillhörande bilder..

Alltså, det går så dåligt för Trelleborgs FF, alltså, det är inte kul.. Förlåt men vi har spelat mot de "lätta" lagen, de som vi ska kunna ta poäng mot om vi ska klara oss kvar, och hur går det? GAH, för fan Trelle :(

image546

Måndag

Ja måndag då ja. Gick upp tidigt för tandläkaren 8.10. Det gick snabbt och bra, när klockan var halv 9 stod jag redan på Karbingatan och väntade på bussen, haha. Aja, in till Lund och skolan var det, men det gick långsamt i den gamla bussen :P

Trelle Trelle Trelle, vad gör ni? 1-2, naj naj, ni borde vunnit. Men som ni kämpade på, det var bra, men naj, 3 pinnar ville vi ha :(

Söndag

Söndag igen då ja. Jag skulle skriva igår men glömde helt bort det, haha, illa :P Aja, igår var det iaf fint väder, det var skönt, var nere i stan lite och shoppade, haha, dock inte så mycket. Sen på kvällen var det dags för jobb igen, skulle jobba på två ställen, men det första stället hade inte öppet, jag fattade inget, dörrarna var låsta, hoppas de inte flyttat på det, men den vanliga dörren var stängd iaf :/ Aja, det gick bra på det andra stället iaf..

Nu ska jag till Trelleborg iaf, ska till tandläkaren där imorgonbitti, ett jäkla farande kommer det bli då jag ska till skolan i Lund imorgon med :P

image545

Fredag

Japp, då var det fredag igen, det är ju ganska skönt. Idag var det en väldigt kort dag i skolan, typ 1 h och en kvart, det var jag inte beredd på. Men det var bra, så efter det stack vi och badade :D Haha, det var skitkul. Var meningen vi skulle simma, men blev mest en massa lek, haha, shit vad många år yngre man blev där i en timme. Vågmaskinen var igång också och man skrattade skitmycket haha, och sen åkte vi kasebana, det var också roligt, gick skitfort på sina ställen, haha, aja, en bra fredag iaf, nu ska vi baka kladdkaka, guttans :D

Haha, här är en liten bildserie som jag hittade på datorn. Jag vet inte vad jag försökte göra, dansa lite roligt runt den, men det gick inte så bra, till slut ramlade jag, haha.. Det var en väldigt rolig exkursion på gymnasiet, haha..

image544

Är dagen redan slut?

Denna dagen har gått jääättefort. Skolan till 16, var nära att somna, förläsaren är så långsam så man inte fattar vad han snackar om, haha.. Men det var förmiddagen det, på eftermiddagen var det massa räknande och det funkade bra. I alla fall, var hemma kvart över 4 någon gång. Då gick jag och handlade och fixade lite. Sen ut och sprang en liten runda, sen duscha, sen torka, sen laga mat, sen äta och sen en liten paus. Nu har klockan redan hunnit bli över 9, sheisse vad fort tiden går. Men imorgon är det fredag och då är det i alla fall bara förmiddagen i skolan..

Här har vi varit på exkursion några dagar. Dock inte inne i skogen utan på åsen precis brevid. En väldigt dålig bild, tog inte så god tid på mig och dessutom med kompaktkameran, ville dock bara visa hur fint det var men det blev inte så bra haha. Hade jag fått bestämma hade jag legat på marken med min stora kamera och haft det bra, haha :P

image542

Ännu en dag

Hrm, denna dagen gick också fort. Idag har vi haft redovisning i skolan, det gick bra, och nu är det över, haha, bra det. Imorgon är det ännu en exkursionsdag, hoppas att det inte blir så länge bara, men men :P

I söndags var jag på hemmamatch TFF - MFF, det var härligt att vara tillbaka på Vångavallen igen, dock kallt, haha. Matchen blev 0-0,  men det var kul att se Trelle igen.

Har inget annat kul att säga, så god natt :P

image541

Oh yes

Haha det är helt sjukt vad musik kan göra en glad. Idag har vi varit på exkursion och sådant, orkar inte dra allt nu. Eller ja okej. Vi var iaf vid Knivsåsen idag och hade lite kul. Haha. Det var helt okej väder med rätt kläder. Haha, i alla fall så var det sol och ganska varmt. Men när vi skulle ta bussen hem vid halv 3 så börjar det HAGLA som aldrig förr, herregud säger jag bara, haha.. Aja, sen stack jag på stan och tog en trevlig fika med en gammal gymnasiekompis, nice.

Ja, nu sitter jag här och går igenom det som ska redovisas imorgon, orkar inte mer just nu, får trycka in det ikväll. Av någon anledning funkar det inte att spela upp ett PowerPoint-bildspel på min dator. Very skumt tycker jag, haha, har startat om och sånt så fattar nada, aja, inte det viktigaste.

Det var fint väder när jag kom till Trelle i söndags :D
image539

Sur?

Ja, alltså den senaste tiden har jag inte varit på så bra humör, har mest bara varit sur, så jag behövde något för att pigga upp mig. Och såhär nån gång på våren brukar man plocka fram de gamla Gyllene Tider låtarna som påminner en om sommaren, och som alltid så fixar dem det. Kommer jag någonsin tröttna på "Sommartider"? Nej, jag tror inte det.



När kommer sommaren?

Alltså jag är ledsen men bloggen är inte alls rolig längre. För det första klyddar bara explorer så går inte så bra att göra något, för det andra så händer det absolut INGET kul nuförtiden och känner mig nästan deprimerad. Och hur kul är det för HappyKnutte att skriva om? Haha, för det är HappyKnutte som jag är egentligen och vill inte att alla ska tro att jag är en sur person, för egentligen är jag inte det.. haha :P Annars så har jag inga roliga bilder att visa heller då vädret är tråkigt och Lund inte har något fint att fota, så det blir inte så mycket här inne, men vill inte att ni få som ändå läser ska sluta läsa.. Men men..

Lite kul att TFF tog ett poäng idag, bättre än inget. På söndag däremot är det riktiga grajor TFF - MFF, favorit i repris från förra året eller? ;P Heja Trelle!

När kommer sommaren?
image537

Söndag..

Då var det söndag igen. Igår jobbade jag, det var ganska kul, många som ville vara med på bild, det är så det ska vara. Idag har jag varit på Nova Lund och shoppat, skaffat en del jag behöver, dock fortfarande mer jag behöver, haha..

Förövrigt så har ju fotbollsallsvenskan börjat igen, inte tagit upp den här bara, men men, ja premiären för TFF var mot Örebro förra veckan. Såg den på tv, och fy tusan vad dåliga vi var, usch usch, förlorade med 1-0. Idag däremot var det hemmapremiär, dock var jag inte på den då det inte kändes lönt att åka dit, anyways, så vann vi med 3-1 :D Very good, nu börjar det likna något. Vi har alltid svårt med att göra mål, men ja, nu har vi ju Prahl och Westerberg, kan det bli bättre? ;P

Jag vill ha lite bättre väder, typ NU! Längtar efter en massa fototillfällen.. Håller på att spara ihop mina jobbepengar och annat för att skaffa lite trevliga fotograjor, det behövs, snälla våren kom på riktigt..

Man kan få till snygga bilder även med det tråkiga vädret, dock är jag inte så haj på det..
image535

Fredag

Just det, det här med bloggen, hade nästan glömt bort dig.. Haha, nejdå.. Idag är det tacokväll, det är gott det, men det går att äta på många olika sätt, ändå många som gillar det ;P Aja, gott är det i alla fall..

Jag vet inte om jag ska jobba imorgon, hade gärna velat veta det nu, hade varit roligt, aja vi får väl se.. Annars har jag inget roligt att komma med mer än att det verkar som om våren är på väg :D

Har ni sett mannen på våra frimärken? Det är väl trevligt. Dock är det inte ofta nuförtiden man skickar vanliga brev, inte jag i alla fall :P Allting ska mailas nuförtiden, men ibland är det skönt med papper man kan ta på, haha :P
image534

Hej April

Ursäkta den dåliga uppdateringen den senaste tiden men har varit jättemycket i skolan, sen har jag haft paus och varit hemma, men nu är dags igen då. Ny månad, ny kurs och nya jobbtider. Vi är då inne i april, just idag är det jättefint väder, nästan så man inte ska ha vinterjackan imorgon, ja snälla låt detta hålla i sig. Sen ny kurs, ekosystemanalys, verkar också helt okej, inte kommit så långt än, men ska på lite exkursioner, bland annat till Öland. Nya jobbtider, ja möte ikväll så ska försöka få mycket jobb denna månaden när det förhoppningsvis är ganska lugnt i skolan.

Var ute på en fototur i måndags, vädret var jätteskönt, men katastrofalt fotoväder, aja, man får verkligen utmana sig själv..
image533

RSS 2.0