CrazyCreek

Skitstörigt, jag kunde inte sova igår, låg vaken till kvart i 4. Jobbigt eller vad. Så jag fick ligga och tänka en massa istället, men ja, det var inget kul, ville hellre sova.

Just det, skulle skriva ut mitt cv och köra ner på stan och lämna in det på lite ställen, men skrivaren var inte installerad så hade en jävla massa problem med det, men sen fick jag ut tre stycken så tog papperna slut, då gav jag upp. Ja vi har papper hemma, men orkade inte, gav mig ut istället.

Åh, mozzarellan är jättemöglig, fast jag tog lite ändå, inte där den var möglig utan där den var som vanligt, blev iaf en väääldigt god macka i mikron på grill. Tomatsås, mozzarella, tonfisk, skinka och tomat.

Dagens motion: Åkt rullor till stan och tillbaka. Tog en liten tur med kameran, hade tänkt fota fina Trelle, men ja, det var inte vanliga Trelle idag. Massa konstiga bilar och tält överallt, och ingen klar himmel med lysande solsken, så blev inga bilder, bättre att ta när det är bättre förhållande. Handlade två st grillspett med eftersom jag ska grilla med Sara och Emma ikväll. Trevligt. Men det var jättevarmt och åka och rullorna var tröga.

Dagens tråkiga:
Mina kära CrazyCreek har nog gjort sitt nu efter många års rullande. De skramlar när man åker, hjulen är snea, trots att jag vänt på dem nån gång, bromsen är jättesliten, är inte originalbromsen som man fick med. För att inte tala om bruntejpen jag måste ha på högran för att den ska hållas kvar. Spännet är ipaj där. Sen är dem väldigt slitna lite överallt också. Ingen bra rullning är där heller. Dags för nya!

image190

Kommentarer
Postat av: Maria

vad söt du är på visningsbilden :)

2007-06-20 @ 17:47:43
URL: http://fashionstars.blogg.se
Postat av: Helena

Oj jobbigt att inte kunna sova! Ha en bra kväll!

2007-06-20 @ 19:10:07
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: mysan

oh är det svart att åka rullskridskor? :D
ser så hemskt roligt ut :)
svar: vi var där i hrupp elva förra sommaren :)
åkte ner den 29 aug o kom hem runt 12 sep.
kram

2007-06-20 @ 19:53:40
URL: http://filin.blogg.se
Postat av: Fröken Fredag

Verkar roligt att kunna åka på såna :)

2007-06-20 @ 21:14:04
URL: http://josfin.blogg.se
Postat av: Helena

Hoppas att du kan sova bättre inatt! Natti, natti!

2007-06-20 @ 22:30:33
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: Cassie

F-A-N vad coola bilder .:)

2007-06-20 @ 23:15:37
URL: http://blonde.webblogg.se
Postat av: Kejrinn

hehe, jo jag förstod det ;) jag vill förrästen kunna åka såna där, men jag känner inte för att vara gipsad 6 veckor, uh.

2007-06-21 @ 01:26:39
URL: http://khurre.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0