3 km

Haha, jag känner mig helt duktig. Har precis varit ute och sprungit en runda. Då ska ni veta att jag inte har bra kondition. Sprang här utanför mig, bor typ vid åkern, så sprang 3 km till en rosa himmel och klar halvmåne, det var faktiskt jätteskönt. Allting tog 20 min. Jag måste ha ökat tempot för i förrgår sprang jag 2,7 km på 20 min. Aja, skönt att det går bra ibland. Nu får jag vara nöjd med detta och vara beredd på att det går långsammare sen. Men ändå, wow Knutte, starkt jobbat. Min kondition har nog förbättrats lite lite sen jag började springa för nån vecka sen. Nice.

Har annars varit uppe och käkat hos min mamma idag. Hon fyller år den 14 juli, så hennes kille tar henne till flygplatsen på torsdagen och först då får hon reda på vart hon ska åka på resa över helgen. Alltså resa mellan torsdag-söndag. Nice, det vill jag med.

Nu är jag ännu mer sugen på att resa. Jag har redan skrivit en packningslista, faaaaaaall i fall man råkar få tag på en billig resa att hoppa på i sista minuten. Man får väl vara positiv? Haha..

Nu är jag sugen på att shoppa på torsdag med, hade bara tänkt ha en väska och sen softa runt i Malmö, men nej, nu är jag mer sugen på klänningar, tubtoppar och skor såklart! Attans Knutte, nej, en väska och kanske något linne, sen spara!

En av de senaste blombilderna:

image189

Kommentarer
Postat av: Kejrinn

finfin bild! jag kollade restresor idag, för skoj skull. åker snart till kina men planerar en restresa i sep. fan vad underbart!!

2007-06-19 @ 23:59:25
URL: http://khurre.blogg.se
Postat av: Kejrinn

jag satsar på att det är lite billigare i september, när alla skolbarn sitter i bänken igen ;) haha

2007-06-20 @ 00:56:09
URL: http://khurre.blogg.se
Postat av: angelica

fin blomma:)

2007-06-20 @ 01:08:45
URL: http://anjelique.blogg.se
Postat av: julia

okej, jag gillar dem med!

2007-06-20 @ 09:21:52
URL: http://juliiaas.blogg.se
Postat av: Anna Lindahl

Gud vilken fin blomma :)så sommrig, härlig sida :) ha en bra dag-kramiz från anna

2007-06-20 @ 10:26:52
URL: http://enoka.mikamusik.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0