Tja Skåne

Ja, nu är man tillbaka i Skåne och Lund igen, det känns skönt. Har varit en ganska rolig vecka på Öland med alla kursare. Dock varit något att göra hela tiden så är ganska trött nu, haha.

Körde från Lund vid halv 10 i måndags och tog några stopp på vägen för lunch. Stannade i Kalmar lite och handlade lunch för de kommande dagarna. Efter det var vi äntligen framme i Skogsby på Öland. Jag och tre meteorologer fick ett fint rum för oss själva :D Sen fick vi gå bort till Ölands folkhögskola och käka middag, det var gott, de hade väldigt bra mat där, husmanskost, jäkligt gott. Vi åt där varje kväll. På Tisdagen körde vi runt lite på södra Öland och kollade lite olika saker. Bland annat ner till Långe Jan..

Ja, inte något speciellt som hände sen direkt. På Onsdagen och Torsdagen var det full rulle med projekten som vi kom dit för. Vår sak var ganska slapp och konstig, eller ja, mycket väntetid.. Har inget jätteroligt att berätta om det, bara interna saker som hände annars, haha, men men, nu är jag trött..

image562

Kommentarer
Postat av: Anonym

God kväll snäckan! HA en trevlig helg...kram på dig

2008-05-16 @ 22:22:55
URL: http://Blondis81.blogg.se
Postat av: maria

Tack. Riktigt fina bilder !

2008-05-17 @ 10:15:31
URL: http://marialundqvist.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0