Nu drar vi

Äntligen. I torsdags var det munta och så fort det var över var det dags att börja packa. Idag drar vi till Indien, kan inte riktigt fatta det faktiskt, men coolt ska det bli. Där är över 30 grader just nu med, shit mannen.. :P


Hejdå Sverige, hellooooooooo INDIAAAAAA :D

...

2 dagar kvar till munta, 4 dagar kvar till Indien..

Happy

Nästsista porträttbilderna som ligger på lager. Får ta och fota lite mer snart, blir sugen på det nu när jag ser bilderna, hehe.


En vecka kvar..

Om en vecka vid den här tiden är jag i INDIEN! Fatta vad coolt. Jag kan verkligen inte att förstå att jag ska dit och att det bara är en vecka kvar, helt sjukt.

Har munta på torsdag som man sitter och pluggar till dag ut och dag in nu så det blir på fredag som man får packa och fixa allt, stressigt men kul. Åh längtar!

Sommar?

Åh kolla vilka bilder jag hittade bland bilderna från i somras. Åh, grillning! Det hade suttit fint nu.


Skola igen

En vecka av lov har gått, minst sagt väldigt skönt. Dags för skola igen då ja. Dock bara en vecka, hehe, sen är det lov igen, dock tentaplugg. Här är utsikten från längst bak i salen.. Ska inte till detta stället idag dock, skönt det, usch, den salen är inte bra.


Botaniska

Var ute och gick en promenad förra fredagen, det var en varm och skön höstdag och gick inom botaniska trädgården här i Lund. Det satt två killar på gräset och spelade schack, såg jätteskönt ut där bland alla blommor. Undrar hur länge till man kan sitta ute utan jacka egentligen.. Eller tror förresten det är kört redan, varit skitkallt nu i veckan.


Midsommarkänsla

Nedan är lite bilder på min kompis Johanna från midsommar. Hon ska även med på vår nästa resa :) Iaf, jag kan verkligen inte bestämma mig för vilken bild som är bäst trots att de alla är ganska lika.. Klicka för större bild. Vilken är bäst?


Windy

En av favoriterna från sessionen med Sara.


Lund city

Lund är ganska fint ändå, även på hösten.


Sara

Det var skitkul att fota Sara i somras faktiskt. Vi umgås inte så ofta längre men det blev mycket skratt. Förr var hon min bästa kompis. Vi bodde 7 meter från varandra och umgicks hela tiden, haha, det var tider det.


Porträtt

Lite mer porträttbilder.


Time for fall again..

Ja då var det höst igen då. Färgglatt ute, massa löv på marken och framför allt; kallt och blåsigt.


Sara på Dalabadet

Längesen jag visade lite porträtt i bloggen, kan bero på att jag aldrig fotar det. Jag har försökt börja men har nog samtidigt börjat inse att det inte är något för mig, jag är nog trots allt den där naturfotografen, haha. Men visst är det kul med porträtt. Här är lite bilder från i somras då jag fotade min kompis Sara ute på Dalabadet, stranden i Trelleborg. Blev några bilder jag ändå blev ganska nöjd med, kommer fler nån annan dag.


Torsdagkväll

Då var det torsdag, gick upp kvart i 6 imorse, alltid lika kul. 4 timmars föreläsning från 8-12, alltid lika kul längst bak i klassrummet och bara hör/fattar hälften av danskan.

Kom hem, kollade på Simpsons och fikade och sen sov jag i typ 1,5 timme, haha, det var skönt. Sen var det dags för mat och sen käkade vi våfflor med korridoren, mums, har längtat efter det hela veckan, haha. Sen kollade vi på lite filmer från gamla korridorsfester, herregud alltså.

Ja och nu är klockan 11 och jag har LOV, ledig hela nästa vecka, inte skola igen förrän 19 alltså, shit, 11 dagar. Dock ska det pluggas en del hoppas jag, tenta den 29/30..

Bild från Bled i Slovenien, jättefint trots det dåliga vädret..


Vaccination

Jaha, då var det fredag igen, veckorna bara springer iväg. Imorgon är det 4 v tills vi åker, woho, shit vad tiden går fort. Hoppas vi får våra visum nästa vecka, då är allt klart. Har varit och vaccinerat mig idag, en twinrixspruta och en japansk encefalitspruta. Det blev ett dyrt kalas och det ska tas två sprutor till innan vi åker, men det är det värt. Värker dock lite i mina armar nu, haha..

Makedonien

Framme i Makedonien och sista stoppet på den här resan. Vi hängde i Bolno hos Karros släktingar och en dag körde vi till Ohrid. Ja, bilderna är från kyrkan i Ohrid, sista bilden är från Bolno uppe vid ett ställe som vi grillade.RSS 2.0