Snart ut och resa

Ja, 60 nya inlägg på bloggkoll på typ två dygn. Men nu mina vänner ska jag ut och resa i tre veckor så hur kommer inte den vara när jag kommer tillbaka då? Herregud vad jag kommer ha att läsa, haha..

Men iaf! Ja, jag ska ut och resa i tre veckor :D På torsdag drar jag, Eva och Karro iväg på tågluff :D Det ska bli skitroligt, ska ner till Slovenien, Kroatien, Montenegro, snabbt in till Serbien och sen avsluta i Makedonien. Det ska bli så jäkla nice och min stora kamera ska få följa med, dock bara 18-70 objektivet då jag inte kommer orka gå och bära på resten, tyvärr.. Men, den stora ska få följa med iaf, det är alltid något.

Kom hem från Halmstad idag och imorgon väntar en lång dag med packande och massa fixande sen är det dags! Hoppas blogglusten är tillbaka efter sommaren sen så kommer det kanske upp lite bilder från resan. Ha en fortsatt trevlig sommar nu iaf!


22 juli

Den här bloggen känns så gott som död. Ingen lust alls att skriva eller har inget intressant att skriva heller. Men ja okej, sommaren rullar på. Sen senast har jag varit en sväng in i Lund, handlat inför resan, om 8 dagar åker vi :D Och så har jag formaterat datorn, jippi.. Nej, men allt är bra, måste börja packa nu snart, hehe, blir en tripp till Halmstad först innan vi ger oss iväg.

Snart har vi inte utsikt över solnedgången längre, de bygger och bygger..

Hit och dit

Sommaren är bra. Har varit fint väder hur länge som helst nu, dock regnar det idag, mindre roligt.. Jag känner mig ganska sysselsatt och det är ju bra. Igår hade jag en liten tur i Trelleborg för två kompisar, haha, de blev minst sagt imponerade, eller något.. :P Förra helgen spenderas i Falkenberg, väldigt rolig helg med Boris och Alex, och denna helgen väntar Karlskrona med Maria! Mycket farande, men det är kul!


RSS 2.0