Malmö igen

Ja idag blev det Malmö igen :P Jag behöver kläder typ, så vi gav oss in på en kort runda. Hann inte kolla på så mycket och köpte inget speciellt heller, tycker det är mycket tråkigt i affärerna nu :/ Men men, man får aldrig nog av kläder och sånt, haha.. kul Knutte..

Min hemsida borde läggas ut snart..

Morden i Midsomer idag, det blir det nog att se.

Oj vad trött jag blev nu..

Lite party var längesen..
image267

Lite i Malmö

Regn.. Det är tråkigt när det regnar. Har kommit en massa skurar idag. Vi tog iaf en tur till Malmö för att leta upp MAH där man läser tekniskt basår :P Men det regnade när vi skulle åka hem, det var jobbigt. Dessutom fick jag en hostattack på bussen som varade typ halva turen, snacka om jobbigt, hade inget vatten med mig att dricka heller :/ Folk kollade konstigt och mina ögon rann, det var inte kul.

Nej nu blev jag sugen på att shoppa, det är mycket jag behöver :S Får börja bygga upp höstgarderoben nu med, innan ens augusti har börjat, men men, så kan det gå..

Dear God, Ingmar Bergman är död! :(

Det finns många cyklar vid stationen i Malmö.. haha.. Alla bilder är på samma sak typ men kunde inte bestämma mig för vilken som blev bäst.. :P
image266

Söndag

Då var det söndag igen då ja..Trevligt, eller något. Det ösregnar iaf här i södra Skåne.. Det finns inga ord för denna sommaren, gaaaah :(

Har hunnit ta ett 1,5 h timmes bad innan idag, det var skönt det. Läste min bok, så har typ 40 sidor kvar nu, orkade inte läsa mer, haha, boken är bra men har ändå läst den långsamt av någon anledning, men men, så kan det gå.

Såg Psycho igår som gick på fyran, haha, den var bra, jag blev sugen på att se fler gamla filmer. Man borde se fler av Hitchcock faktiskt, det är ju klassiskt. Borde göra det såna här regniga dagar, dock vet jag inte var man ska få tag på dem, de är ju så gamla liksom, aja, skit i det nu..

Min hemsida ser klar ut, nu ska den bara läggas ut. Mitt problem är då var, inga gratissidor även med reklam är tillräckligt stora, så man kanske får köpa ett webhotell? Men vad ska då sidan heta? Ja, vi får se när sidan kommer ut..

Idag går Wallander - Hemligheten, jag vill se den, är 3 st jag inte har sett, men folket här har redan sett den så ja, hoppas de orkar se den igen, eller så får man vänta till den går igen :/ Nej nu är jag hungrig iaf, mat tack!

Inget

Tralala, nu är jag halvförkyld. Har mer ont i halsen nu, hostar och sånt :/ Aja, brukar vara värst på morgonen, jobbigt. Men nu lämnar vi det..

Hittade ett bra fotoalbum att trycka upp på min hemsida som jag hade bestämt mig för att ha, men jag glömde kolla om det var gratis och det var det ju inte :P Så jag letade efter lite andra album, men jag hittade inte det jag ville ha. Hittade sedan ett som funkade, men det klyddar ändå. Äh, svårt att förklara, är iaf fortfarande på jakt efter ett bra album. Det ska jag sätta igång med nu medan han ligger där inne och sover, jag tror jag har smittat honom för han har ont i halsen med :( Sorry :(

The Simpsons

Fredag idag då ja.. Sov till halv 11, är väl bra det, dock skittorr i flabben när jag vaknade, och sen vilken hosta jag hade då, uuuusch. Undrar när jag ska bli helt kry :P Aja, åkte hem till Trelle för att fixa en massa, men funkade internet? Nej, åh, störigt, åker man hem för att betala stuff på internet och fixa hemsidor och så så funkar det inte :/ Men men.. Gick igenom en massa smycken från garaget med, usch vad mycket hrm fula saker :P Men men, ska lägga ut det iaf och se om någon vill köpa :P Sånt är väl modernt för vissa. Alla har inte samma stil som jag :P Men inget för mig där iaf..

Sen idag har jag varit och sett SIMPSONS the movie. Oh yes, Simpsons is the shit. En bra film det där.

Min fina Homer-nyckelring. Och som jag visat innan men dagen till ära; mina Simpsonsglas.
image13


image179
image178

Torsdag

Sådär. Varit i Malmö idag och fikat med Niklas. Det var längesen man sågs, det var på tiden. Måste ha lite grillning med hela gänget nån gång, men alla är på så olika ställen :/ Men men, något ska man väl kunna fixa?

Sen drog jag och min pojkvän in till Lund för att mata firrarna. Den sötaste firren hade dött :( Vill inte nämna mer om det.. :P

Imorgon ska jag hem en snabb vända till Trelle och tvätta lite, betala prenumerationen till DigitalFoto och hämta choklad :D Ska även gå igenom lite grajor från garaget. Pappa ska på nån loppis och göra sig av med massa grajor, så jag vill kolla igenom det först :P Där kanske är något intressant, vem vet :P Där är så grymt mycket mög i vårt garage, haha, det kommer aldrig ta slut!

Hrm, jag har funderat lite på att göra tavlor, ska nog förstora lite bilder i svartvitt i typ 25*35 cm, eller ja, vet inte riktigt vad det finns för mått, men där omkring typ :P Sen ska jag ha småbilder i en ram men som är i färg. Aja, ni får se när det är klart, blir nog ett tag till dess, men ändå.

Lite fikabilder från dagen iaf:
image265

Jäkla hals

Min hals är inte normal. Nu gör den ont igen. Hade ju en typ av halsont när jag vaknade igår, men sen mot kvällen var det över. När jag vaknade imorse hade jag en annan typ av ont. När jag sväljer känns det som om det sitter nån klump till höger typ :/ Usch, jag blir alltid så orolig när jag har ont nånstans.. Men såhär har jag aldrig haft det förr, men det går över eller hur? Säg att det gör!!

Today ska jag snart in till Malmö, men är hostig och halsig så blir att ta det lugnt, gå lååångsamt, haha :S Iaf, Malmö, fika mit Nillelille, ha, sen blir det Lund och träffa firrarna igen. Sen hela vägen tillbaka igen.

Hoppas jag iaf har ork att shoppa lite nödvändigheter, ha, men jo det ska nog gå.. Så seg är jag inte.

Såna här saker gillar inte jag. Men denna var skitlång, och så hade den ett konstigt hål där, men han stängde det sen så han har det väl till något? :P Skabbigt djur iaf.. Hata..

image264

Wallander

Tralala.. En dag inne blev det som sagt. Solen har dock varit framme, dock har det blåst också :P Nu är det Simpsons, sen Family Guy och sen Wallander - Blodsband. När jag har sett den är det 3 st kvar som jag inte har sett än, får se när dem visas.. :P Men dem är rätt bra, många jag har sett ganska många ggr nu som jag verkligen inte orkar se igen på ett tag, men brukar väl bli så med de flesta filmerna. Utom typ Hitta Nemo och Lejonkungen :D

Oh no, har många timmars tv-tittande framför oss nu men godiset är snart slut!! Blir det popcorn då? Vem vet :P

Imorgon måste fiskarna ha mat tror jag, tyvärr är det två veckor sen jag var där inne nu.. Ojoj, så det blir en tur till Lund imorgon, ÅH, in om Malmö? :D Yes, guttans.. (Jag ville ju handla innan.)

Här kommer lite innebilder...

image263

...och lite utebilder från dagen.
image262

Innedag

Goddagens. Varit vaken sen lite i 10 typ. Kunde inte somna om.. Brukar vilja gå upp vid 10, men nu när jag inte har mått så bra har jag tillåtet mig själv att sova så länge jag behöver, haha, men både idag och igår har jag inte kunnat sova längre än 10 :P Men men, är väl bra det :P Dock är jag inte så pigg idag som jag var igår, har ny halsont nu, nu är det slimeont, känns som om jag skrikit en massa typ.. Ont gör det iaf :( Jobbigt med..

Och ja surprise surprise, det blir ännu en innedag. Dock såg jag solen innan i en halv minut, men nu har den varit borta i över en timme :P Jaja, vad ska det bli av denna sommaren.. :(

Jag är sååå sugen på att åka utomlands, men som jag skrev igår att allt är ju dyrt nu när vädret är dåligt, sorgligt men sant.. Tänk att få åka till Venedig, eller bara en solig och skön chartersemester på Mallorca.

Sugen på att shoppa lite nu med när jag läst några bloggar, dock inga dyra grajor så det kan man kanske köpa, men äh, får se.. Vill iofs ha lite dyrare grajor med, typ bärbar, systemkamera och sånt trevligt.. Får vänta några år med det dock.

Ja, lite pigg var jag igår så kunde fota lite blommor här utanför, dock brukar det ju bli blommor, men bättre än ingen bild alls, eller hur? :P
image258
Så kan vi visa några av dem i stort format..
image259

image260

image261

Hett

Tralala.. Jag mår mycket bättre nu. Kan till och med skratta och terrorisera min pojkvän :P Nejmen, jag är pigg och så.. Skönt. Idag har vi käkat hemmalagad pizza, det var gott det. Jag gillar inte stark mat men min pojkvän gör, så han hade köpt såna små söta chilifrukter. Styrka 8 av 10. Jag vågade inte smaka den. Vet inte varför, men nej, jag gillar inte för stark mat. Men men, på min del hade jag bacon och tonfisk, lika gott som vanligt..

Annars det här med stark mat. Fattar nog inte charmen med det.. :P Vissa ska ha starkt i allting typ. Visst en sak med starkt kaffe, men att det ska bli helt hett i flabben när man käkar, liksom why? Okej, får höra nu från höger att det är gott och en upplevelse. Vadå upplevse? Ja okej säger jag :P Enda gången jag käkar något nåtsådär starkt är såsen till tacon, medium är den. Men ja, inte starkare än så för min del.

Ska försöka bli lite nyttig, iaf lägga av med läsk. Men vad ska man annars dricka? Har testat Ramlösa med smak, men jag tycker det är för mycket kolsyra, men köpte något idag som är lätt kolsyrad och med smak, den verkar god, inte testat in den och betygsatt den helt, haha, men det kommer. Aja, intressant..

Gillar du stark mat?

Herreguuuud, har ju glömt att säga att TFF vann igår mot Brommapojkarna med 3-0!! YEEES! Nu är vi på gång igen. Detta kändes bra efter 5 st jakla förluster. Guttans, 3 pinnar.

Söta är chilifrukterna i alla fall. De är typ 4-5 cm långa.
image257

Skumt

Tralalala.. Sovit bättre inatt, dock vaknade jag tidigt och kunde inte somna om, så gick upp vid tio i tio.. Tidigare än vad jag borde sova om jag är sådär halvsjuk, alltså är jag inte halvsjuk mer.. Nej, nu är det nere på iaf en fjärdedel.. :P Bra det.. Har inte alls mycket ont i halsen, dock känns det mer som en förkylning är på väg nu, lite hosta och behöver snyta mig lite då och då.. Men men, så kan det gå..

Denna sommaren blir jag arg på!! Jag har nog aldrig varit så vit som denna sommaren.. Herregud, var är solen och värmen? Shittos..

Alltså, om det är en fin sommar blir resorna billiga, då kan man åka utomlands och ha en härlig sommar antingen utomlands eller hemma i Sverige. Men är det en skitsommar är resorna dyra, och då får man varken sommar i Sverige eller utomlands. Hrm, jag vll utomlands!! Jag viiiiiiill, jag måste.. Men nej, har haft hoppet uppe länge, men nu, nej, nu är det verkligen nere.. Sorgligt men sant.. Well well..
image256

Oj, vad stor den blev, haha, aja.. :P Iaf, såg nu att dem inte är på samma inzoom och allt, men hade inte en tanka på att lägga in dem såhär när jag tog bilden, så bara lekte lite i photoshop, men men, varför förklarar jag mig egentligen? :P

Irriterad

Gah nu är jag irriterad, på allt och lite till.. När man gjort en hemsida som blir bra i min dator, alltså med denna upplösning och allt, men sen ska den sidan man lägger upp sidan på ha en massa reklam så inte ens hälften av bannern kommer med. Vad gör man då? Orka att man ska behöva göra en sida anpassad efter hur mycket reklam ***** tänker trycka dit.

Dessutom, haaallå, den är inte klaaaaaar, den ska inte se ut så.. Och JA, det är fotosida!!!! Inget jävla miljonprojekt. Jag kan inte så mycket, fatta det.

Dessutom orkar jag inte jobba mer på den för jag är sjuk och bilderna vill inte visas.. rooooooooooligt.. Noooo..iiiib.. Jäkla bilder, hur tusan ska man lägga upp det då? Någon som vet, kan man kombinera FrontPage och Dreamweaver? Funkar tydligen på min dator men inte sen när man ska ha ut det på internet..

Jaja, lägger in en bild.. Var några dagar sen nu.. Men behöver lite färg i min tillvaro nu.

image255

Fortfarande tråkigt..

Hrm, har legat i soffan och segat hela dagen typ. Har sett ett avsnitt Baywatch, halva Night at the Roxbury, halva pingvinresan och lite annat. Roligt. Nej.. Men men, aj mitt huvud, jag vill sova nu, men vill inte vakna inatt och inte kunna sova mer. Måste iaf vara frisk till fredag.




UPDATE: Knutte har nu feber

Tråkigt

Fortfarande ont i halsen, men mest i huvudet. Hade skitsvårt att sova. Ena minuten är man skitvarm, nästa fryser man som en gris. Jobbigt. Är iaf hemma i Trelleborg nu, men men. Orkar inte sitta vid datorn, inte bra att anstränga ögonen :P Nej, hejdå igen, tillbaka till golfen..

Aj min hals..

När jag lagt mig igår kände jag lite i halsen. Vaknade under natten, aj aj. På morgonen sen var jag helt slö, ont i huvudet och halsen. Hatar att ha ont i halsen mest av allt. Men skulle till Malmö idag med mamma, så jag drog in där ändå, hade tagit en ipren och en panodil. Kände mig fortfarande lite tung i huvudet men annars okej. Köpte ett par dojjor, det var allt. Fick även en topp av min mamma som varit i Dublin.

Sen kom jag till Höllviken igen och var seg igen. Tvingade min snälla pojkvän att laga maten. Nej okej jag behövde inte tvinga honom, han gjorde det när jag bad :P Sen sov jag någon timme efter det. Nu är jag lite pigg, men ja, inte helt.. Nej, god natt igen, ska lägga mig i soffan och vila lite.


Fint väder

Yeah.. Nej inte skrivit på ett tag. Hrm, i onsdags åkte jag ner till Höllviken igen. Var en runda på stranden och så. Solen sken men det blåste lite. Igår var det lite tråkigare väder, mycket moln, men stack ner på stranden lite då, dock blev det varken solande eller badande eftersom det inte var sol :P Men det var trevligt ändå :P Sen var det hem att göra sig i ordning och så. Sen blev tydligen utgång på tal. Typ, jaha, okej.. Visst. Så ja, då drog vi till strandbaden, det är ju Horseshow denna veckan så det är strandbaden varje dag :P Träffade Sara där, gutt, fick man dansat lite med :D

Idag har det varit jääättefint väder, strålande sol och vindstilla, så dagen har spenderats på stranden, det var härligt.

Nej nu blir jag arg, det går inte att ladda upp en bild och jag orkar inte sitta här hela kvällen när det är så fint väder, så hejdå, no pic today.

Hissen betedde sig som en karusell..

God morgon.
Jag tycker inte om att sova så länge, men jag är så trött på morgonen alltid, ah, måste skärpa mig. Det är iaf sol idag, får se när jag drar mig utåt.

Jag drömde att jag åkte karusell i en hiss, alltså att hissen betedde sig som en karusell, den åkte skitsnabbt och började snurra och en massa, lite skumt, var tusan får jag det ifrån? Haha.. yeahyeah.

Btw, har bokat biljetter till Simpsons-premiären nu :D Eller ja, gjorde det igår. För er som inte visste det så är Simpsons bäst, jag har sett alla avsnitt x antal ggr :D

Jag vet inte vad jag ska lägga in för bild idag. Sara måste egentligen godkänna kollaget av henne, hon är jättepetig med dem om hon blev bra eller inte ;P haha, men jag lägger in ett ändå :P

Själva Sara blev ju bra, men blev det bra liksom porträttfotografing, om man ser så? :P För mycket bakgrund maybe? Äh, shit the same..

image254

Pose framför kameran

Sol/moln/sol/moln, så har dagen sett ut typ. Glömde nästan att det blåst med, rejält. Men men, det brukar det göra i min kära hamnstad.

Har gått och segat hela dagen typ, sen bestämmer jag mig för att ta tag i min hemsida och lägga ut den på spray även om där är en massa reklam och rensa bland de nyaste bilderna och lägga upp dem. Men då skriver Sara och tycker vi ska gå en runda. Okej, då fick jag lägga ner jobbandet med bilderna :P Jag käkade sen körde jag och hämtade henne. Men vi gick aldrig någon runda, istället stack vi ut till Skansarna (en strand typ, väldigt liten), där posade vi lite framför kameran och så :P Haha, var bara typ 1,5 h, för sen var det ju Allsång på skansen. Fick en lust att åka till stockholm, tur man ska dit mot slutet av sommaren, för en dag, men ändå. Stockholm är en fin stad. Dock bara varit där en gång :P När allsången sedan var slut tog jag mig en joggingtur på lite över 4 km, sprang nästan en minut snabbare än i förrgår, även om det kändes jääättesegt idag, men men, så kan det gå :P Undrar om nån orkat läsa hela detta tråkiga ;P

Lägger in ett litet kollage med lite roliga och töntiga bilder på mig från idag, haha :P Jag är sämst på att posa, men men, kommer kanske in ett kollage på Sara sen eller imorgon, togs fler bilder på henne än på mig så, har inte tid att gå igenom dem nu heller :P Men men, här kommer jag iaf, haha..
image253

Åska

Vaknar kl 7 av att det är skitvarmt i rummet, megajobbigt. Kan inte öppna fönstret heller i och med att hela huset är på markplan, har varit mycket skumma typer på detta området, haha, nej men man ska inte sova med fönstret öppet om man bor längst ner :P

Iaf, när jag vaknat av det så hör jag sen att det åskar så in i jag vet inte vad. Shittos vad det låter. Kollar ut genom fönstret men ser nada, himlen ser fin ut. Kollar ut genom köksfönstret istället, OJ, där borta är det :P Sen hade jag svårt för att somna om, men hade ju inget att göra uppe, sladden till datorn fick jag ju dra ut, låg och tänkte på att mina bilder skulle vara helt väck när jag vaknade, liksom NOOOOOOO ;P Så nej, jag la mig igen :P

När jag vaknade vid 10 var jag trött som man brukar vara när man somnat nån minut innan, ni vet så övertrötta :s så jag fick ligga och snooza till 11. Vet inte varför men har alltid så svårt för att komma till medvetande typ :S Det är strange. Nu är här iaf över 22 grader, dock ingen sol. Men men, så kan det gå :P Får se vad som händer nu, först lite att kränga iaf :P

Smådjur och blommor är det roligaste att fota om ni inte fattat det av resten av mina bilder ;P
image251

image252

Härligt

Jättehärligt väder ute. Var ganska mycket moln innan, men nu är det klarblå himmel. Nice! Sitter ute i solen och läser DigitalFoto, kan läsa dem hur många ggr som helst känns det som. Jättesugen på en bra systemkamera, några objektiv för olika tillfällen, filter, minneskort, batterier, en bra väska och en jorden runt-resa, wow säger jag bara! Ja, man kan ju drömma.

Haha, min pojkvän är nörd ;P Nejmen, är man inte det om man har med sig sin dator ut i solen, haha, han sitter under ett parasoll :P Mog1, nemen :P Om vi hade haft trådlöst bredband så hade det varit en sak, men nu är ju alla sladdar med ut, aja, hade jag haft en bärbar dator hade jag med haft den med mig ut så jag ska inte säga något :P

Litet kollage från igår, inte kollat igenom bilderna så jättenoga än, ah, nu kom jag på en bild jag glömde, haha, skitsamma ;P Nu ska jag ut i solen igen, behöver något gott att svalka mig med först.
image250

Fåglar

Idag har jag varit ute och fotat lite vid småbåtshamnen, väldigt mycket sol och blåst, så blev inte så många bra bilder. Mitt minneskort blev fullt med så fick ta bort lite gamla bilder som jag glömt ta bort innan :P Har bränt ner lite bilder nu, min dator känns inte så säker :P

Har varit ute och sprungit en runda på 4 km också idag. Nu är det fotboll på tvn. Brasilien ser ut att vinna.

Men men, här kommer iaf ett kollage på lite fåglar som kom i min väg :P

image249

Sooooooool

Fint väder! Yes. Men det blåser, så blir ingen strand idag, men ska nog cykla en runda och kanske ha med oss en liten fika, alltid trevligt. Blir nog lite fotande om det inte blir för ljust :P Men men, får väl se om jag hittar något roligt motiv. Hade varit bra om vi hade haft bil, hade vi kunnat ta Kåseberga, kan vi iofs ändå eftersom vi har sommarkortet. Men han är inte uppe för äventyr i Skåne verkar det som så vi stannar nog i Trelle, men åh, jag vill till Ale stenar! Haha :P Aja, hejdå, ut i solen igen!

image248

Regn

Finns inget att säga om matchen. Förlust efter förlust.. Detta är inte kul längre. Först var det varmt och sol, men andra halvlek blev det regn, slutade med ösregn när jag cyklade hem. Men blev en fin solnedgång sen.

Lite träningsvärk i mina ben, insidan av låren känns det mest i, får stretcha dem bättre innan springningen imorgon. Hoppas på fint väder, tänkte fota lite. Får se vad jag gör :P

Här har solen precit gått ner..

image247

Trelle

Goddagens.
Back in Trelle, fisken var nu heldöd och ligger nu i något rör under huset på väg till reningsverket. Hejdå.

Vet inte vad vi ska käka idag riktigt, någon som vet något gott med kycklingfilé? Annars blir det kycklingfilé med bacon och något annat i, inlindade i smördeg, men någon god sås och något gott till, hrm. Ja, vi får se..

Fint väder idag, varför sitter jag då här? För det blåser! Men skönt att solen kommit fram iaf. Match sen kl 16, snälla snälla Trelleborg, kämpa ffs, vi måste vinna!!!!

På bussen innan var det kul att lyssna på vissa..
- "Stinker det i hela stan eller?"
- "Man vänjer sig när man bott här i 4 år."
Snäääääääääääääääällt! Trelleborg är fint.

Denna ser väl god ut?
image246

Uuuuusch

Verkligen fredagen den trettonde för den där längdhopparen. Stackare. Shit alltså, ett spjut i ryggen, oh my god, panik. Stackars finnen som kastade med, shit, jag spetsade precis en person :/

Idag har varit en lång dag, gick upp vid 7 då vi skulle bege oss till Köpenhamn. Vi var och kollade lite i Christiania, haha, aldrig varit där förr :P Sen blev det det vanliga på Ströget och sånt. Det var en massa rea överallt, men jag handlade ingenting alls :P Vädret var konstigt med, det duggade typ, aja.. Så kan det gå. Käkade på Jensen's, skitgott!

Har även varit ute och sprungit en runda, så jag kommer sova gott inatt. Imorgon är det tillbaka till Trelle eftersom TFF har match då. Alltså, vi måste vinna.

Orkar inte göra något kollage eller gå igenom bilderna nu, men här är iaf en bild tagen i Christiania typ, massa klotter var det verkligen överallt.

image245

Uttråkad, trött och hungrig

Jag är uttråkad. Börjar bli hungrig med :/ Jag måste egentligen käka mindre och mer nyttigt, men har man inget och göra vill man äta, haha :P Inte bra.. Trött är jag med.. Ja det är inte lätt. Är så sugen på en resa nu, min mamma är i Dublin, lyckost! Det vill jag med ju :P Men men..

Känns som om jag kommer lägga mig tidigt ikväll, men det kan vara skönt det med, ska nog bli bra väder imorgon, kan ju alltid hoppas iaf. Vet inte om vi ska till Köpenhamn eller inte, men det vill jag veta snart isf för då måste jag hem till Trelle och byta skor och hämta laddaren till kameran som jag glömde, haha, glömde typ allt idag :P Men men, dessutom har jag ont på båda mina hälar så blir nog inget springande ikväll, iaf inte innan det blir mörkt.

Nej, hejdå, bilden ville inte ladda in sig..

Torsdag?

Är det torsdag idag? Jupp, tydligen. Ja, tiden går fort när mabn inte gör något :s
Gick iaf upp tidigt idag, kl 10 :D och var pigg vid kvart i, trevligt :D Hoppas jag kan fortsätta med det :D Dock inget kul man kommer upp till, min fisk är halvdöd :( Den finaste, men han har sett blek och klen ut länge. Jag är ju aldrig här och rengör, men den andra mår bra, så han är väl gammal med :( Han ligger iaf på botten nu, stackars finfisk :'(

Dessutom är det inget bra väder idag iheller, så hur kul är det? Är sugen på lite shopping, synd man inte har pengar :P

Ska till Höllviken idag nån gång, hoppas det inte regnar. Så kommer inte jobba på min hemsidan nu mer, haha, jag som har satt igång så bra, men ja..

Nej nu ska jag ta en dusch och sånt så man kan komma härifrån vid en normal tid.

Såhär såg han ut i sina bästa dar..
image244

Hemsidan klar

Inte skrivit på hela dagen, haha, så kan det gå :P
Har idag varit en sväng i Lund och matat firrarna, kul att se dem igen, dock ser dem lite klena ut :/ Men men, har även bytat vatten till firrarna här hemma. Annars är det inget kul som har hänt idag. Är i ännu större sätt klar med hemsidan och försöker lägga ut den nånstans, men finns bara sidor med massa massa reklam och har inte så jättemycket intressant på den tycker jag för att orka betala något i månaden för den :/ Någon som vet någon sida där man kan ha en hemsida utan reklam? Säg till isf!

image242

Tisdag

Hrm, har både varit i Trellestad och Malmöstad och Höllvikenby idag. Intressant. Jag tror jag vill ha ett par skor på scorett, men jag är inte säker. Hrm.. Får fundera lite till.. Fick iaf handlat lite strumpor.
Hrm, inget annat roligt att säga egentligen. Var hittar allt folk sina snygga shorts? Haha, jag hittar inga fina typ.. :/ Ser folk på stan så liksom oooh, såna vill jag ha, men ne, never att jag ser nån i nån affär ;P Aha, shit the same, antagligen bäst för min ekonomi.

Jao, min hemsida är i stort sätt klar, jag ska bara hitta nånstans och nått sätt att lägga ut den på. Får väl läsa på om det lite med.

Btw, har ni kommit in på era utbildningar/kurser till hösten? Man kan ju kolla det på studera.nu nu :P Jag sökte två extrakurser men kom bara in på den ena :s stod att jag anmält mig försent, men nej, det gjorde jag inte. Dessutom stod det att det skulle vara platsgaranti. Stod att jag inte fick läsa mer poäng, men snälla, vissa läser ju hur mycket som helst? Nu hade jag ställt in mig på att läsa den :( Attans..

image241

Stan idag

Oj, kollade precis hur mycket bilder jag har kvar att rensa. 12,3 GB. Det är bilderna som är tagna med min nya kamera. Sonyn då :P Har rensat alla bilder tagna med HP:n, alltså det var jobbigt, och sätta dit copyright på alla och sånt, och ja, många är ju inte bra, så jag gjorde om vissa i photoshop, eller gjorde om, jag mörkade skuggorna eller gjorde dem till svartvitt. Men det ska jag ju inte göra med dessa Sony-bilderna, jo de som ska vara svartvita :P Aja, har iaf 12,3 GB kvar att rensa. Dessutom lär det inte vara mycket plats för alla väl på hemsidan sen. Börjar med 10 i varje kategori, och bara sony-bilderna blir det 50 st. Men men..

Har varit i stan idag en runda med Sara. Hon shoppade lite, men jag nöjde mig med eyeliner, ögonskugga och ett randigt brottarlinne. Sen tog vi en fika och efter det en liten glass. Haha, nu ska jag och Anton käka taco iaf, nej vi måste laga det först.

Ikväll spelar TFF igen, jag har inte längre några förhoppningar. Blir att se det på tvn iaf, kom igen kämpa Trelle!
184358-240

Trött

Jag är trött. Åh vad jobbigt, hrm, drömde skumt inatt igen. Aja, brukar bli så.
Nu är jag sugen på godis.
Ska nog ner i stan med Sara sen.
Ska fixa lite nu.

image236

Shittos pomfrittos

Hrm, jag gick upp vid 11 idag, sen käkade jag en varm macka, om man räknar tillagning och käkning och så, en kvart max. Sen var jag på Willys med pappa, tog typ en halvtimme. Sen på kvällen satte jag vattnet till kokning, tar typ en halv min, sen koka spagettin i 8 min och samtidigt steka bacon och göra sås. Maten kanske tog en kvart och göra då. Sen nu ikväll så sprang jag, springning + stretchning, typ en halvtimme, sen duschning på typ en kvart kanske. Sammanlagt typ 1 h och 45 min som jag har gjort något idag. Resten av tiden har jag suttit här vid denna dator. Shittos pomfrittos, inte konstigt jag har ont i axlarna. Har suttit här hela dagen ju. Så ska det inte gå till. Ska se om det går något bra på tv nu, isf blir det gurka och morötter med dipp :P haha.. good night everybody.

Btw, såg två skuttande rådjur när jag var ute och sprang. Jättefina! Skulle man haft kameran med sig ju ;P

image235

Rensning

Nu har jag börjat rensa bland mina bilder. Inte forever utan de som ska få komma in på hemsidan och sånt. Man kan ju inte bara välja de bilder som är bra, får även tänka om där är några som har potentialen men som behöver en sväng i photoshop. Hittade några jag liksom aldrig sett på på det sättet innan som blev bra när man photoshoppat lite, annars gillar jag inte photoshop, vill helst ha bilderna så naturliga som möjligt, alltså utan efterbehandlning.

Här kommer en som inte är efterbehandlad utan tagen i svartvitt, från Valborg i år, haha, lägg märke till vänster i bilen, en korv i glaset, liksom why? :/ Den andra däremot har jag mörkat litegrann :P

image233


image234

Spelat kort

Nu är jag trött. Åkte hem från Höllviken tjugo över 7, åkte till Skåre och åkte därifrån bil till Trelle med Maria, hem till mig. Sen kom Juul och en annan Maria hit. Vi har nu suttit och käkat chokladbollar (som man måste kalla det!!) och spelat kort sen dess. Mycket trevligt, det blev mycket skratt vill jag lova, haha, saknar tiderna då man alltid umgicks (i skolan). Roligt..

Jag funderar på om jag ska jobba på min hemsida nu och rensa bilder eller om jag helt enkelt ska vänta till imorgon. Är lite sugen nu, men är också ganska trött.. Ja, vi får se helt enkelt vad jag gör när jag borstar tänderna och sådant.

Det är natt ute (vadå natt ute, det är natt nu), så jag valde en bild som är svartvit, för att det är svart ute, var tvungen att komma på något annars hade jag inte kunnat välja vilken bild jag skulle visa..

image232

Uttråkad

Hrm, jag är uttråkad idag igen, tråkigt men sant, men det regnar iaf inte, det är alltid något..
Men nej, jag har absolut inget kul och säga. Ska nog ta och läsa lite nu.

Skåne är så fint..

image230
h

Alla bilder

Yes, hemsidan börjar nästan se bra ut, varför kan jag inte göra det fint? Aja, får se sen hur det blir egentligen, men än så länge är jag förvånad över resultatet. Nu vill jag bara hem till min dator och lägga in alla bilder, ha, ojoj, kommer inte kunna välja vilja som ska få komma med :P Jo, det ska nog gå.. Måste göra ett sånt album typ.. hrm.. Hittar inte det i Dreamweaver, aja, får ta det från FrontPage då..

Någon som vill bli länkad på min hemsida? :P haha, ja, den måste ju först ut på nätet, men det får vi se när det blir, men jag känner mig nästan klar nu, lite putsning och in med bilderna :P En snygg font gör mycket.. Det kommer först och främst vara en fotosida, men vill lägga till lite mer, så det kommer kanske nån gång.. Nej, slutsnackat om den härade hemsidan nu, men tyvärr har jag inget bättre att nämna.. sorry.

Jo okej, vi tar en blomma till:

image229

Extrakurs eller inte?

Jag börjar tro att regnet inte tar slut.. Herregud, vatten, stan är full av vatten.. haha :P

För första gången är mitt minneskort till kameran fullt, visst brukar använda mycket av det, men brukar lägga in bilderna efterhand, men nej nu är det fullt, 686 bilder får plats :P

Hrm, såg att boken till min extrakurs jag tänkte läsa till hösten kostar 370 kr. Så frågan är om man ska läsa den.. Läste att min ordinarie kurs på programmet är ganska svår, eller ja, jobbig iaf, men mycket inlämningsuppgifter och så, så frågan är om man har tid till två extrakurser, man kan ju alltid testa, men om boken kostar 370 kr.. Men ja, det är ju intressant, och kurserna lär bli jobbigare så kanske bäst att läsa det nu denna terminen, och annars kan jag ju alltid tenta upp den nån annan gång, hrm.. ja..

Vad ska man göra när det regnar? Jag orkar inte sitta inne längre, det är gaaanska jobbigt..
Nej ett samtal nu om att någon vill ha mig på arbetsintervju hade passat bra.. Nehe..

Är nu inne på min andra  bok denna sommaren.. Stephen King - Signal, tog några veckor efter att den andra tog slut som jag gav mig in på en ny :P

Ni kom är duktiga på hemsidor och sånt, läs förra inlägget och hjälp mig! Please :P

image228

Regn nonstop

Hrm, har försökt komma längre med min hemsida idag, men ack det har inte gått bra. Jag vet inte hur man "låser" ramarna :/ Den jag har vid menyerna ändrar sig och är som jag vill ha den, men den jag har till toppen är för stor även om jag ändrar den, hittar inte var man ställer in storleken på den. Någon som kan det i Dreamweaver? Inte jag iaf..
Sen ett annat problem är det där med länkarna.. Den ska öppna sig i main men det vill den inte, går bara att välja i samma som den klickas på, i ett nytt fönster eller över hela skärmen typ. Någon som vet hur man fixar det? Detta problemet har jag inte haft innan, får väl checka koden i frontpage när jag kommer till en dator med det installerat.. Men men..

Förresten så har det regnat nonstop sen jag skrev sist, även innan det, så det har regnat precis hela dagen, sheisse..

Finfina blommor:

image227

Torsdag

Guess what? Det regnar! Jippi, blir ännu en dag att bara sitta inne nu då.. Hade jag varit själv hade det inte varit så jobbigt, då hade jag kunnat sitta och fortsätta på min hemsida, men nu måste jag vara lite social mot min snutteboll..

Som jag skrivit innan vill jag ha en hemsida, men den ska vara snygg. Har förr i världen gjort 4 st typ.. Bara en av dem har dock publicerats, men den var inte helt okej, för fick inte bilderna att synas, blev det lilla röda krysset you know.. Iaf, nu skulle jag köra igång mitt hemsidemakande igen, började för nån dag sen, den första blev ful, den andra blev ful, men sen kom jag på en idé, så nu är jag inne på den tredje, så ja, dem andra räknas inte, för där har jag bara liksom satt upp ramarna. Iaf, nu håller jag på med en som ser snygg ut, iofs inte kollat på den idag, var snygg inatt vid halv 4.. :P Det jobbiga är att jag kan bara göra den helt hemma hos min egen dator då jag har alla bilder där, men men, kan ju göra grunden här iaf.. Skitsamma, ingen har säkert orkat läsa detta ändå..

Hrm, jag funderar på om man skulle ge sig på några porträttfotograferingar, men jag har aldrig förr varit sugen på det, så ja, vi får se :P Jag gillar som bekant mest djur och naturbilder, då är det humlor och blommor jag menar, haha :P Dessutom har jag ingen system, så har inte optimal optik för det.. Liksom suddig bakgrund? How?

Från Ystad i söndags..

image226

Railway

God morgon allihopa. Då var det onsdag. Vad händer idag då? Inget, igen. Jag orkar inte bara gå och inte göra något, men men, har man inget jobb så får man väl göra det bästa av det hela. Vill dock inte sova bort sommaren. Idag ska vi iaf ner till Höllviken så lite ska jag göra idag. Ska även springa är det tänkt. Varför är det inte bra väder? Jag blir galen, strålande sol tack!

Jag kan inte bestämma mig för om jag ska ha denna bilden i färg eller om jag ska ha den svartvitt, så ja, ni får se dem båda. Vilken är finast? Tagen häromdan från bilen när vi körde förbi så hade inte tid att komponera and stuff, så den blev som den blev.
image224


image225

Tisdag

Jupp, tisdag. Det var sol precis men nu gick den i moln, hoppas den kommer tillbaka, för jag tänkte ge mig upp på den lilla vägen här uppe och se om där är något intressant att fota. Men tror inte det, rapsen är ju borta så är nog inget mer. Har iaf varit ute och fotat på framsidan nu, massa humlor och bin.

Hrm, idag kommer den nya DigitalFoto. Mene ja, jag har precis skickat in att jag ska prenumerera på den men har inte fått inbetalningen än, så vet inte om jag ska köpa den i affär idag och skriva på den när jag betalar att jag inte vill börja prenumerera förrän på nästa nummer. Men om jag betalar över internet kan jag inte skriva det nånstans och betalar jag på banken så är det ju en avgift. Hrm, bekymmer.

TFF spelar idag. Mot AIK, och hur kul är det? Ska iaf bli spännande, blir att se den på tv, funderar fortfarande på vad man ska ha för tilltugg, haha ;P

En av dem bästa från dagens fotande:
image223

Lite nöjd

Hrm.. Fick handlat lite idag, så lite nöjd är jag. Men hittade mer jag ville ha som jag inte orkade prova, så helt nöjd är jag inte. :P haha..

Jag vill göra en snygg hemsida. Men ja, alla blir som dem gamla och de är inte snygga.. Vill ha en med mina finaste bilder men sen vet jag inte vad jag ska ha mer :/ Något förslag? Ne, inte jag heller..

Dessutom vill jag ha ett jobb så jag kan åka utomlands och köpa en systemkamera. Så om någon har något tips om var de söker (typ i Skåne, varsom nästan) så hojta till. Ångrar att jag inte köpte en systemkamera sist, åh, men men, får spara ihop till en nu. Dock fotar man mest under sommaren så känns inte så lönt att köpa en till vintern, men orka vänta ett år.

Bara lite båtbilder från igår:
image220
image221

image222

Ölbalja

Det är ingen sol idag, såklart, åh, när kommer sommaren tillbaka? Nu hade varit bra. Händer nog inget kul idag, kanske drar ner på stan en sväng sen, får se.. Men men, nej ska se lite simpsons, käka ölkorv och få mitt hår plattat :D haha..

image217

Grillade fransyskor

Så, nu har jag tid att blogga lite.
Igår åkte vi till Lund, var där och stressade och duschade och matade firrarna. Sedan åkte vi i en timme till Tomelilla. Kände som sagt ingen där mer än min pappa typ. Men det var väl lite trevligt ändå, blev dock inget festande för oss med det folket :P Det blev ingen tältsovning iheller för vi kunde sova i vardagsrummet, så det gjorde vi :P Men ja, vi var ju inte med och festade typ så vi kände oss lite gamla när vi gick och la oss vid 2 och resten festade liksom. Men ja, de gick in i huset sen och förde ett himla liv så vi kunde inte sova ändå. Men men, fick några timmars sömn till slut iaf.

Sen var det morgon, eller ja, vi gick upp vid halv 12. Då fick vi reda på att det var fint väder och det var stranden som gällde. Så ja, vi körde ner till stranden i Ystad och var där i ett par timmar sen var det tillbaka till Tomelilla och hämta lite grajor, sen hem till Trelle. Så klockan 17 var vi äntligen i min hamnstad igen. Men ja, ingen lugn stund, var ju tvungen att tänka på mat direkt. Så vi började marinera lite fransyskor, haha, hottade dem på grillen och krängde som aldrig förr. Haha, nämen det blev gott. Dock måste vi införskaffa en ny grill nu för det blev hål i den vi har nu. Så ja, sista grillningen med den kära grillen, tur den blev lyckad iaf. Ja, det var denna helgen.

Hrm.. Bild då.. Det får bli på fördrinken och kladdkakan vi bjöds på på 20-årsfesten.


image214

image215

image216

RSS 2.0