Mitt 2008 - andra halvåret

Juli
I juli var jag ute och fotade i Smyge, Skanör, Stens huvud och Ljunghusen. Var inne i Malmö på en kompis födelsedagsfest. Grillade också med lite folk i Malmö en dag, vi satte oss på en gräsplätt vid en skola, lite skumt men msyigt. Sen en dag var meteorologerna nere i Trelleborg och hälsade på mig. Vi var på stranden och satt sen hemma hos mig och grillade, det var nice. Sen var det allmänt lite strandbesök och softande i trädgården.


Augusti
I augusti var det Magasinet med lite gamla Trelleborgarkompisar, det är kul när man är där så sällan, annars är det inte så roligt där :P Det var också Malmöfestival med den alltid lika goda maten. I slutet på sommaren målade jag också lite på huset, helt okej men blev trött i armarna, haha.. Sen var det då dags för skola igen. Började ju i Köpenhamn den här gången. Haha, glömmer aldrig första dagen då en i klassen fastnade med foten i bussdörren och bussen bara kör vidare, haha.. Annars blev man lite chockad över att gå upp runt 6-tiden, det var jag inte van vid. De riktiga meteorologikurserna började och det var lite roligare än de tidigare två åren även om danskan var/ är svår att fatta ibland. Augusti var ju också månaden med OS, mycket man minns därifrån, usch som när Sanna trillar, eller Phelps, eller ja, wow, Usain Bolt..


September

September började med en rolig Tour de Chambre i korridoren, det var ju mycket nytt folk och sånt som flyttade in. Haha, den var helt crazy. Temat var Hatsparty så alla gick omkring med olika hattar. Stämningen var på topp och nästan alla som bor här var med. Vi i klassen hade också en liten danskfest med de danskar vi pluggar med. Det var också roligt, lekte lite lekar och sånt där, haha. Sen hade Eva inflyttningsfest som också var roligt.

Sen fyllde jag år och vi käkade lite taco här och sen var vi på Rydbergs en sväng. En dag var det Kulturnatten i Lund så då jobbade jag på Fysicum med lite olika saker, började vid kaffet och slutade såklart vid grillen. Som tack för det så fick vi en sittning på fysicum som var rolig. Lämnade fysicum lite och drog till Sparta där några av danskarna vi pluggade med var på fest, men de drog ganska snart igen så vi drog tillbaka och hade kul. Ja annars så började jag träna på Gerdahallen med, äntligen, efter två år i Lund, haha..


Oktober
I början på oktober var vi nere i iskällaren på skolan och kollade på en massa iskärnor, det var gaaanska kallt kan jag lova. Vi var även och besökte DMI som vi ska plugga på till hösten. Sen var vi på sittning på Hallands, där vi fick sitta vid ett bord längst upp lite ensamma, men vi var ca 20 så vi klarade oss bra ändå. Det var ganska roligt, även om den inte kunde slå sittningen vi hade på våren. Det var de tre första dagarna av oktober. I slutet på oktober var det dags för våra första muntor i Köpenhamn, vi alla klarade båda två, men perioden innan var väldigt stressig, men satt nere i källaren på skolan i några veckor och bara pluggade, usch vilken urladdning, men så skönt när det var över, då hade vi lov i 10 dagar. Jag fotade även lite porträtt där under muntaperioden. Sen i slutet på oktober var det ju Halloween och då hade vi Halloweenfest i korridoren med lite Beer Pong bland annat, haha..


November
I november kom första snön, det kom en del också faktiskt, men det stannade inte kvar så länge tyvärr. Var och såg Quantum of Solace på bio som inte var någon höjdare och på vägen hem såg vi en taxi som nästan kört ner i kanalen i Malmö. Vi hade disneykväll en kväll också vilket var mysigt, längesen man såg alla, Lejonkungen kommer alltid vara min favorit. En kväll var vi ute i malmö också och firade Eva som fyllde 25 år. Åt på ett karibiskt ställe och drog sen till Debaser.


December
Jadu, december alltså. Kan ju börja med att säga att jag insåg att jag behöver glasögon. Har ignorerat det länge länge, men nu insåg jag det. Försökte att ta på mig några linser men lyckades inte, kanske går nästa år? :P Sen var det ju jordskalv en gång, det var lite skumt. Jag stod ute vid busshållplatsen och så bara börjar den skaka, lite mysko.. Här nere i Skåne liksom.

Vi hade här en Tour de Chambre som inte var av denna värld. Haha, vi hade tävlingar i alla rum så skulle man få poäng i lag och sånt där. Det var skitkul, men det var inte så mycket folk som kom, men det gjorde det bara roligare, ja, det var tider det, hade stora högtalare i köket och vissa sprang runt och dansade och hade sig medan vissa däckade i förtid. Det var Oriental tema, så två hade klätt ut sig till tigrar och sprang runt och härjade. Sen var jag i korridoren på förfest när det var Lucia och körde en rolig dricklek typ, haha, går inte att förklara, men skitkul iaf, sen drog jag vidare på Luciafest där jag stannade ett tag innan vi drog ut på nation istället. Sen var det julmiddag i korridoren där det såklart blev julmat och julmusik. Spelade det där drickspelet igen och folk blev lite galna. Skulle dra ut sen men det var fullt tydligen så efter ett tag kom vi tillbaka till korridoren och råkade ha en julgran med oss, haha, ingen kommentar.

Sen var det jullov och dags för lite lugn och ro, alltså lämna korridoren och åka till Trelle. Var i Köpenhamn en dag med Maria och Maria med, det var trevligt. Vi gick runt lite, käkade pizza, drack öl och spelade kort, trevligt. Julafton spenderades med pappa, farmor och farfar och Kalle Anka såklart. Juldagen var jag ute i Trelleborg på Magasinet, inte alls så mycket folk jag trodde det skulle vara och typ knappt nån man kände, så det var ingen höjdare, men kul att träffa lite folk igen iaf. Annandagen firade jag jul med mamma, och där var det ingen julmat inte, skönt det. Sen var det inte så kul i Trelleborg mer så jag åkte tillbaka till Lund och den ensamma korridoren :P

Sen var det dags för nyår, skulle fira i Malmö och tog en jäkla tid innan jag väl kom in där, bussen körde bara förbi för den var full så fick stå ute och frysa i en timme. Men väl framme var det roligt, käkade lite pizza och umgicks. Sen slog klockan 12 och det nya året var här. Inget spektakulärt som hände, men det var trevligt.

Kommentarer
Postat av: OSCAAAR,

sv: haha, ja. Ingen värsting men jag är ju nybörjare så den får duga ett tag:)

2009-01-02 @ 15:59:45
URL: http://oscaaarp.blogg.se/
Postat av: elin

hihi ja :)

2009-01-02 @ 16:05:30
URL: http://astorytoread.blogg.se/
Postat av: H A I D I J A K O B S S O N

SVAR: då lägger jag till dig nu :D

2009-01-02 @ 16:18:47
URL: http://haaiidi.blogg.se/
Postat av: elin

japp:D

2009-01-02 @ 16:25:15
URL: http://astorytoread.blogg.se/
Postat av: Malin Larsson

sv: detsamma!

2009-01-02 @ 16:28:13
URL: http://mmalinlarsson.blogg.se/
Postat av: kristin

sv: min pojkvän kommer hem från fjällen :D , har inte träffat honom på ett tag :) hihi.

vad ska du hitta på idag:)?

2009-01-02 @ 16:28:27
URL: http://fkj.blogg.se/
Postat av: Alina

Fin header du har! :)

2009-01-02 @ 16:28:45
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Angelica

vad härlig årsresume du gjort !

2009-01-02 @ 16:47:22
URL: http://angelicajarleros.blogg.se/
Postat av: Ida Björck

roligt inlägg :)

2009-01-02 @ 17:10:30
URL: http://idahbjork.blogg.se/
Postat av: Erica

Svar: Haha yes!

2009-01-02 @ 17:25:31
URL: http://leaveit.blogg.se/
Postat av: bella

okej, tack för tipset! :D

2009-01-02 @ 17:47:47
URL: http://bellalindberg.blogg.se/
Postat av: › K a т т a

Ja, det var det verkligen :D

2009-01-02 @ 17:49:14
URL: http://fakkors.blogg.se/
Postat av: Ida

Sv: Tack ^^

Ja :P

2009-01-02 @ 18:45:04
URL: http://taralom.blogg.se/
Postat av: ANGELICA

sv: haha ja precis :) jag ska det imorrn!



hänt idag? :D

2009-01-02 @ 19:11:32
URL: http://angos.blogg.se/
Postat av: Penajs - Tankar, foton & musik.

okej vad häärligt:D

mitt år har varit helt okej:) men det kan bli bättre:)

2009-01-02 @ 19:49:10
URL: http://penajs.blogg.se/
Postat av: Hanna

Taack !:D

2009-01-02 @ 19:56:28
URL: http://honhannah.blogg.se/
Postat av: Estefany

sv: visst är den :). kram

2009-01-02 @ 20:22:23
URL: http://mystuff.blogg.se/
Postat av: Sweet life style

lovley!

2009-01-02 @ 20:43:20
URL: http://sweetlifestyle.se
Postat av: Nina

skönt :D

2009-01-02 @ 22:28:15
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Nina

skönt :D

2009-01-02 @ 22:28:18
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Mimmi

älskar dina bilder!

2009-01-03 @ 00:05:24
URL: http://bubbelsnubbel.blogg.se/
Postat av: Ida

SV: jodå, med mig är det bara bra. Vad gör du för roligt då? Hade du en bra nyår? Kraaam!!!

2009-01-03 @ 00:27:47
URL: http://hasselqvist.blogg.se/
Postat av: Emelie - EmeliesPlace

Det är så roligt att läsa om vad alla har haft för sig under året som har varit :) Likaså med dig!

Kram <3

2009-01-03 @ 01:17:58
URL: http://emeliesplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0