Pendlarhistorier

Sådär, då var tredagarsveckan över. Som vanligt ledig imorgon och skola igen på fredag. Hann inte blogga något igår, var som vanligt lång dag.

Nu ska vi köra lite pendlarhistorier igen, var ju ett tag sen senast, men det har inte hänt så mycket mer än vanliga förseningar..

Okej, gårdagens..
Väntar på tåget, det kommer, åker till Malmö, där de brukar koppla på ett annat tågset. Man brukar inte känna någonting när de kopplar samman det men den här gången känns det en massa och till slut ropar de ut att de har problem och att det inte funkar. Till slut verkar det funka iaf. På resan är det annars en massa stoppsignaler så vi måste stanna en del. Till slut bestämmer sig dem för att hoppa över två stationer vilket inte gjorde oss något.. Ingen jtätehändelserik dag iofs, har nog missat något..

Idag.
Vi tar tåget 8.39 men det ska gå ett tåg innan, kl 8.31 som stannar i Malmö och sen väntar på att vi åker dit och hakar på oss på det. Men den här gången gick inte det 31 förrän 38 så vi tog det istället, för vi vill sitta i ett tågset så långt bak som möjligt, det är bäst när man är framme på slutstationen sen. Aja, hoppar på där, men såklart inga sittplatser. Men i Malmö hoppar många av så då får vi sittplatser. Men efter ett tag säger dem att det inte går att koppla på på det andra tågsetet så vi får hoppa av och springa bort till rätt del av tåget. Sen tog det en jääääkla tid innan tåget körde, blev typ 15 min försenade. När vi sen kommer till Köpenhamn säger dem att tåget fortsätter, men sen att det INTE fortsätter, och sen att det fortsätter, snacka förvirrade alltså.. Och när vi kom fram var där såklart ingen buss som väntade på oss, så vi fick vänta några minuter på buss, vilket är länge när där går stup i kvarten annars. Anyways, blev typ 8 min sena totalt..

På hemvägen idag sen var de ännu mer förvirrade. Till att börja med blev vi släppta 5 min när lektionen slutat, vilket är mycket då vi har 18 min på oss att ta oss från skolan till tågstationen, och då ska vi ju passa en buss där emellan. Men vi hann med en buss och hann springa till tåget. Yes, tänkte vi. Men när vi kommer till huvudbangården säger dem att det är materialfel och att vi måste byta tåg. Så när vi hoppar av så säger dem att det är samma tåg ändå. Snacka förvirrade denna veckan alltså. Sen när vi kom till Malmö fick vi byta tåg igen, för det tåget vi åkte med hade problem..

Bla bla.. Det var det, sen hann jag med en kort sväng ner på stan, fick köpt suddigum nu, mitt lilla som följt med mig några år nu är där inte mycket kvar av. Det var så fint när jag började.. Sen har jag hunnit träna idag också, var mer åt styrkehållet idag, snacka om att jag inte kommer kunna gå imorgon :P

Nu ska jag duscha, sen äta, sen vilaaaaaaa, och måste nog plugga..

Jääääääävlar vad långt inlägget blev, sorry people..

Det är i alla fall mycket skönare att gå upp på morgonen när solen lyser. Det har den gjort hela denna veckan, har varit jätteskön sol mitt på dagen..

Kommentarer
Postat av: Perra

Sv: Haha, jaa. Bättre sent än aldrig (a)

2008-09-17 @ 19:31:55
URL: http://typperra.blogg.se/
Postat av: tess

Nu har bloggvärlden plötsligt fått en ny sida med över 10.000 besök på ett dygn. Det är Madde som enbart 20 år har lämnat jorden. Hon dog i en ovanlig form av cancer.



Peter har givit sig själv en utmaning att se till att samla in 100.000 kr till Lucia åt Barncancerfonden. Det skall gå med bloggvärldens hjälp och med sann Maddeanda. Madde har varit viktig för många, hennes texter är verkligen fantastiska liksom hennes mammas och hennes killes.



Ni hjälper honom väll??



Hoppas att du länkar till inlägget så att det går att nå målet åt Barncancerfonden. Samt att du vill ge ett bidrag.

http://enbart.blogg.se/2008/september/080916-enbart-gastblogg-av-anne.html

//Tess

2008-09-17 @ 19:58:18
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Jenny

Usch ja... mycket kan hända när man pendlar...och ofta innebär det förseningar och stress!

Fin bild!

2008-09-17 @ 20:43:13
URL: http://yeahnysliv.blogg.se/
Postat av: Pierre

Hehe känner igen det där tågstrulet. SJ=Sena Järnvägar.

2008-09-17 @ 22:59:53
URL: http://pierrepox.blogspot.com
Postat av: Sandie

Men vilka krånglisar!!!

2008-09-18 @ 08:47:21
URL: http://chipset.webblogg.se/
Postat av: Erik Keding

Pendelhistorier är faktiskt alltid kul, det händer alltid något. Eller hur?

2008-09-18 @ 19:40:17
URL: http://theartist.blogg.se/
Postat av: annii

Fin väg

2008-09-19 @ 19:01:27
URL: http://annzay.blogg.se/
Postat av: Katja

Härlig bild :)

2008-09-19 @ 19:27:16
URL: http://candygal.blogg.se/
Postat av: Ingrid's fotoblogg ^^

fin bild!

2008-09-19 @ 19:50:17
URL: http://svartvitnagellack.blogg.se/
Postat av: Hanna

riktig fin header.

2008-09-19 @ 19:54:54
URL: http://honhannah.blogg.se/
Postat av: Nils ''niccee'' Svensson

Heheh, herregud, veckans längsta inlägg va? XD

2008-09-21 @ 19:45:40
URL: http://niccee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0