Öland, here I come

Japp, som rubriken lyder så är det Öland som gäller imorgon. Ska dit på exkursion med skolan så kommer inte hem förrän fredagkväll, alltså inget bloggande och inga bilder fram till dess..

Nu i helgen har jag varit i Trelle och fotat jääättemycket, haha, vet inte hur mycket som blev bra, men fyllde några minneskort iaf.. Men jag har inte hunnit packa så mycket, så hinner inte ens gå igenom dem innan jag åker, alltså måste jag vänta 5 dar innan jag kan kolla på dem, inte hunnit kolla igenom bilderna sen sittningen i fredags heller, illa.. Och på tal om packningen, haha, jag får inte plats med mer :( Och då har jag inte ens börjat med kläderna än.. Hur blir vädret på Öland i veckan? Usch nej.. Dessutom har det varit jättefint väder nu i helgen så mina axlar är ganska röda, stackars dem som ska bära en supertung ryggsäck imorgon :(

Ja och till fotboll nu då.. Av 4 intressanta fotbollshänder idag var det bara 1 som var bra. Det var att Manchester United vann Premier League :D Och det är ju suveränt. Sen till de dåliga. Trelleborg förlorade idag IGEN, mot Helsingborg. Ingen kommentar. Sen till en ganska tråkig sak, Andreas Isaksson, trelleborgaren, landslagsmålvakten, släppte in 8 (!!!!!!!) mål, 8 mål, 8, 8, 8, jag kan inte fatta det, 8 mål.. Vad gick fel? Isak du är bättre än så, dock inte sett målen så vet inte om det var ditt fel, men snälla Manchester City varför hjälpte ni inte honom? Nu när han äntligen fick chansen att spela igen.. Och sen till en ännu tråkigare sak, Reading åker tyvärr ur Premier League och får alltså spela i The Championship nästa år.. Sorgligt men sant :( Aja, detta var dagens fotboll..

Nu måste jag fortsätta packa, men visar en bild som ni får studera den närmaste veckan. Detta är vad som syns från trädgården hemma i Trelle, gult, en massa raps, jättehärligt..

image561

Kommentarer
Postat av: Anonym

Godmorgon tjejen! Hoppas att du får en skön start på vecka som kommer,,ska du göra något skoj i veckan?

2008-05-12 @ 07:27:07
URL: http://Blondis81.blogg.se
Postat av: Anonym

Så skoj att du ska till Öland...:) Hoppas att du får en trevlig resa snäckan,,denna vecka ska jag jobba på som vanligen och strössa runt på stan & njuta av solen varma strålar...HA en skön start på veckan...kram på dig

2008-05-12 @ 07:44:45
URL: http://Blondis81.blogg.se
Postat av: maria

Tack ..Och den här med! :)

2008-05-12 @ 16:51:39
URL: http://marialundqvist.webblogg.se
Postat av: Alex

mycket härlig bild!

2008-05-12 @ 20:09:44
URL: http://alexgustafsson.blogg.se/
Postat av: Dress Like a Princess

Fin bild

2008-05-12 @ 22:39:34
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/
Postat av: Matilda

verkligen härlig bild!

2008-05-14 @ 22:37:48
URL: http://tildasfoton.blogg.se/
Postat av: Sandie

Ha så trevligt på Öland =)

2008-05-15 @ 07:12:57
URL: http://chipset.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0