Måndag

Dagen började i Höllviken, i och med att det äntligen är fint väder så stack vi till stranden som planerat. Men jag orkade inte ligga och bara sola. Var alldeles för kallt i vattnet för att bada, dessutom blåste det en del. Men var ändå väldigt skönt väder.

Vi stack efter nån timme på stranden ner till Skanör, där käkade vi god italiensk glass. Vi vandrade sedan ner till Skanörs hamn och sedan tillbaka. Efter det så käkade vi kinamat, vilket var väldigt gott, det var längesen. Vi åkte sedan tillbaka till Trelle. Här har vi nu kollat på CSI NY och en annan konstig film. Haha, det var typ onda dockan och hans fru som hade fått en unge och var väldigt knäppa, haha, mysko movie.

Har förresten kollat ganska mycket på film de senaste dagarna. Har sett Psycho 2 som gick i lördags, trodde inte att en uppföljare till den jättebraiga Psycho, men den var faktiskt sevärd den med. Synd att man missar Psycho 3 på lördag, då är det kräftskiva, men filmen ska spelas in. Vi har sett någon annan med, men kommer inte på vilken just nu :P haha.. Jooo, just det, White Noise såg vi med, den var väl också helt okej, haha, dock tror jag många tycker den är ganska kass.


image280

Kommentarer
Postat av: carro

mysig dag:)

2007-08-07 @ 08:28:45
URL: http://lovelyc.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0